, sekce: freeSAT by Skylink |
|
Eurosport: US Open, dnes ránoZdravim.Dnes rano semifinále US Open, vysilani bylo cca 30x (opravdu) preruseno, i na 5 minut. Zajimalo by mne jestli byl problem na feedu do Evropy nebo kudy vede vlastne signal Eurosport (z Parize) ... No hruza. Zaznamenal to nekdo? Jinak byl to Eurosport od freeSATu. Nahraval jsem to, tak nevim jak to bylo jinde ... T90, Octagon 8008
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 281 |
|
|
RE: Eurosport: US Open, dnes ránoPo delší době jsem koukal včera na Tour de France na Eurosportu - Freesat. Po půl hodině jsem přepnul na ČT. Nestálé reklamní breaky totálně likvidují celý dojem ze závodu.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
@ivo2001napr.servus tv hd austria bez problemov, v case ked boli vypadky na eurosport 1, mam digi sk |
nbej
Registrace: 4/2017 Příspěvků: 99 |
|
|
RE: Eurosport: US Open, dnes ránoEurosport je kvůli těm reklamám téměř nesledovatelný. Kdyby to alespoň byly skutečné reklamy, ale jsou to je předěly na vyplnění času než jinde reklama skončí. Je to děs. |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 993 |
|
|
RE: Eurosport: US Open, dnes ránoTak co si stezujete,ze Skylink vyradil Eurosporty a jine sra@ky plne reklam a jeste za to platit.Zlata CT. |
mcm1
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 864 |
|
|
RE: Eurosport: US Open, dnes ránoTreba vycistit ponuky od vstekych ktori prerusuju reklamy vysielanim niecoho. Hned budu aj honorare sportovcov ine, kdejaky tupec nedostane miliony za to, ze vie 100m rychlo prebehnut ale pri 16-ke nevie co s loptou a trafi pomaly rohovu zastavku...Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
|
|
RE: Eurosport: US Open, dnes ránoosobne šport nepozerám vôbec aj v mojom okolí ked niekomu preladujem nejaký bazmek tak športové stanice chcú všetci na koniec ,alebo vôbec ich nechcú. |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 143 |
|
|
RE: Eurosport: US Open, dnes ránoNapríklad nórsky Eurosport frčal bez problémov ale český stále výpadky. |
SPQR1
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 171 |
|
|
RE: Eurosport: US Open, dnes ránotak ja tedy musim rict ze ta neustala reklama pri Tour De France na CT SPORT je uz fakt unavna-zlatej eurosport.!na tenis koukam samozrejme taky na eurosport kdyz CT nedavala ani zapasy ceskych tenistu.! |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
|
|
RE: Eurosport: US Open, dnes ránok tem vypadkum eurosport1 ma pri tenise vypadky cely tyden jak nemecky tak francouzsky |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
|
|
RE: Eurosport: US Open, dnes ránoJake semifinále? Zverev bezel bez jednoho jedineho vypadku. |
Protein
Registrace: 3/2020 Příspěvků: 410 |
|
|
@ProteinZverev zacinal vcera. Druhe semi bylo od cca 1:00. Sami vypadek sat linky z usa ...T90, Octagon 8008
|
ivo2001
|
|
@ivo2001Tak to jsem nesledoval bohužel. |
Protein
Registrace: 3/2020 Příspěvků: 410 |
|
|
RE: Eurosport: US Open, dnes ránomaradona tak jestli je všude na placených programech po 9 minutách reklama tak proč za to platit na to se nedá koukat. Někteří ... jsou ochotni platit za všechno a proto se operátorům tak dobře žije |
doors1
Registrace: 8/2017 Příspěvků: 946 |
|
|
RE: Eurosport: US Open, dnes ránoSatelitní linka z USA, to je žert?On Air!
|
Saxon
|
|
Telekomu vapadávalcelý transpondér 11 977/H, nie len Eurosporty a po tenise som prepol na Markízu (12 054/H) a ... pracujeme na odstránení poruchy |
satylu
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 385 |
|
|
@satylu + SaxonAha. To by melo logiku. Chyba pouze u freesatu. No snad finale zen a muzu bude okSaxon: no rikal jsem si jak to ten Eurosport dava dohromady v Parizi. Jestli nejsou vypadky NYC a Pariz. T90, Octagon 8008
|
ivo2001
|
|
RE: Eurosport: US Open, dnes ránoZ Ameriky to už plno let chodí podmořským optickým kabelem.On Air!
|
Saxon
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|