Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

cas na pli,splashlogo,emmc format

Zdravim,mal by som par otazok, ak sa da poradte prosim -

1. na gigablue uhd quad 4k openpli je cas v standby rezime na lcdcku strasne malicky, neviete o sposobe, doplnku ktory ho zvacsi?, skusal som iny vzhlad, lcd4linux no bez efektu, na atv je cas vacsi ale pli system mi az na toto viac sedi

2. po atv mi v boxe zostal splash ktory sa pred pli boot vzdy ukaze, na vucko stacilo najst splash a subor s nazvom reboot a bez flashu sa to logo dalo zmenit, da sa to aj na gigablue?, zatial som nenasiel splash ani sprievodny subor reboot, neviete kde ho najst alebo je mozne dat tam cistu ciernu? - v akom rozliseni a formate by to malo byt a kde najdem subor reboot vhodny na giga?, ked som pouzil toto z vucka na giga tak mi spadol system

3. ked sa v emmc menia image tak zostava tam nejaky bordel po predchdzajucom image?, da sa emmc formatovat a vycistit s tym ze zostane iba bootloader?, ked sa flashuje new image tak sa zaroven nahrava aj bootloader?

peterkozel
Registrace: 10/2019
Odpověď v diskusním vlákně

RE: cas na pli,splashlogo,emmc format

čas v standby režime , je daný podľa skinu . vymeň si skin .
až sa mení image , celá flash sa prečistí , ale doporučuje sa tam dať original na prečistenie . to sú také sprosté zvyky . lcd config si môžeš dať len, z vuplus do vuplus , do iného modelu , nie .

vuplus 4k , oled 4k

Brumo
Registrace: 4/2019

To logo OpenATV pri boote ostalo aj mne na jednom Formuleri F3 po instalacii OpenPLi, kedze je to par sekund a vsetko ide inak OK, neriesil som to dalej. Mozno by pomohlo to naflesovanie original image, ako pise Brumo.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

vyskusam, fajn, vdaka

peterkozel

hd glass 17 si tam daj . je super a hodiny v standby mode su na cely display.

vuplus 4k , oled 4k

Brumo
Registrace: 4/2019

vyskusane a funkcne, skvele, vdaka a pritom tak jednoduche, este sa mam co ucit o E2, vyriesene

peterkozel

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra