![]() |
|
Freesat by Skylink - Eurosporty ?Vážení, kamarád končí se Skylinkem. Poslední kapka byla u něj vyřazení Erosportů. A ptal se mě jaké má možnosti řekl jsem mu, že pokud mu jde o ty Eurosporty tak má na výběr Freesat, Telly a O2.U Freesatu jsem dodal, že vzhledem ke stejnému majiteli jako má Skylink je situace značně nejistá a není známo co se bude dít dále.Když jsem koukal na jejich nabídku tak jsem zjistil, že Freesat nabízí pouze balíček Freesat Medium HD a Freesat plus HD , ale ani v jednom nejsou v přehledu programů Eurosporty a mimo jiné tam nemají ani jeden program ze skupiny Discovery ( Investigation Discovery , Discovery , Discovery HD, Discovery HD Showcase, Discovery Science, Animal Planet, Travel channel......) Buď na těch stránkách mají chyby a nebo se chystá brzký konec těchto programů u Freesatu . Nevíte jak dlouho ještě budou Eurosporty v nabídce Freesatu ? Freesat by Skylink nám byl čert dlužnej ![]() |
shiraz
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 748 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
RE: Freesat by Skylink - Eurosporty ?Vyjádření freeSATu:Dobré ráno, stávající smlouva s vysílatelem programů skupiny Discovery dobíhá na podzim tohoto roku a jednání na nových komerčních podmínkách ještě neskončila. Abychom naše zákazníky případně neuvedli v omyl prezentací programů, jejichž další zařazení do programové nabídky freeSAT zatím není zaručeno, raději je v propagačních programových přehledech aktuálně neuvádíme. S pozdravem Jana :) |
dcermak
Registrace: 4/2020 Příspěvků: 220 |
![]() |
|
@kolenáčA samozřejmě si všechny tebou zmíněné platformy i abonuješ, že?! Když už máš tu potřebu chlubit se zde sharem, tak to alespoň nedělej tak okatě..![]() Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh
|
Scruffy
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 793 |
![]() |
|
@mmiriboy..nevsimaj si ho, nakolko v realnom zivote on nedokazal nic!Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Freesat by Skylink - Eurosporty ?já to vyřešil Orange TV cez satelit, https://www.orange.sk/orange-tv/tv-cez-satelit/#ponuka-orange-tvDreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C
1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra
1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra
relé Spaun SUR 211 F, TV Sony
|
fpsfps
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 1 978 |
![]() |
|
@dcermakKonečně rozumnej(bohužel jedinej)příspěvek v této diskuzi![]() |
Kombi
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 685 |
![]() |
|
RE: Freesat by Skylink - Eurosporty ?Česká O2 má všetko od Discovery i AMC group! |
Rybička65
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 213 |
![]() |
|
@Rybička65Ale zase nema Digi Sporty![]() |
Protein
Registrace: 3/2020 Příspěvků: 410 |
![]() |
|
@Rybička65Bavíme se tady snad o satelitní televizi, což bohužel O2tv není! |
Kombi
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 685 |
![]() |
|
RE: Freesat by Skylink - Eurosporty ?uvedomte si ze ten chaos ty c19 doby je vsude a o cinkani penizku ve vlastni kapse jde vzdy a vsem v prvni rade.vubec neverim tomu ze skylink je schopen nejak eurosport nahradit. jednani o tom co a za kolik jiste nejsou jednoducha, zvlast kdyz uz delsi dobu sledujeme jen zaznamy a vysilatele platej za nic. esp avizoval 4k. nic. na tech dvou kanalech nestihaj vysilat vsechny nasmlouvany veci. kazdej druhej narodni esp vysila neco jinyho. frantik chce pracovat jen 4 dny v tejdnu, radsi spis3. atd. chaos. Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: Freesat by Skylink - Eurosporty ?proc by mel freesat E rusit. Muzou je sdilet na 0,8/1 se ST coz delaji. Pokud je zrusi odejdou jim zakaznici. Spousta si jich k 23,5/19,2 dodelal uz ted 0,8/1 a za par supu ma Eurosporty a jedou ;)Vu+ UNO 4KSE (1xDVB-S2X) HDD 750GB HITACHI; E2 OpenAtv-6.4 FW: z 2020/08/05; Vu+ DUO 4K (2xDVB-S2X) HDD 1TB/16MB WD 2.5" GM; OpenAtv-6.4 FW: z 2020/08/04; Panasonic SH-HT 855; Samsung UE55HU6900 a UE48HU6700; Pozice 1W+19,2E+23,5E+28,2E
|
JIKARU
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 558 |
![]() |
|
RE: Freesat by Skylink - Eurosporty ?oni hlavne chtej obe znacky dostat pod jednu smlouvu, idealne pod smlouvu C+ kde asi ta cena za jednotku bude uplne jinde nez kdyz to kupovala kazda z tech platforem sama.jinak na 1W jsou cesky eurosporty1 dva ne ? Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
@bublajsÁno, na Thore 0,8W sú "české" Eurosporty obidva, dokonca aj v SD a aj v HD rozlíšení.![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
@mmiriboyvidim dobre ? dvojka je tam 2x cz v SD?Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
@bublajsÁno, jedna pozícia by mala byť v budúcnosti Freesatom vypnutá. V minulosti robil Freesat prelaďovanie a niektoré programy na "starších" TP ešte nevypli.![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
@dcermakTo by ma dobre vytočili, Eurosporty má snáď každá platforma tak nech sa snažia.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 723 |
![]() |
|
RE: Freesat by Skylink - Eurosporty ?Jarda se určitě bude snažit...![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: Freesat by Skylink - Eurosporty ?Mam fixaci do konce srpna pristiho roku, ale pokud Eurosporty konci ke konci roku davam vypoved na konci listopadu aby mi bezela 30 denni lhuta podle noveho zakona o elektronickych komunikacich a od noveho roku uz ode mne neuvidi ani korunu... |
Desper
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 75 |
![]() |
|
Dobře dělášA tak by měly udělat i jiní uživatelé. A hned by si to rozmysleli kdyby jeden měsíc nedostali ani kačku.Vu+ Solo4K, Vu+ Ultimo 4K
|
nováček
Registrace: 12/2018 Příspěvků: 492 |
![]() |
|
@Desperjo pepo a koho to zajima ? to jsou tve zabomyši problemi ktere tady nikoho nezajimaji .. srovnal bych to s tim : tak dnes jsem si koupil tresku a mam prujem .. nabuduce vode mne tesco neuvidi ani korunu |
pelc
Registrace: 2/2020 Příspěvků: 143 |
![]() |
|
@Desperskylink nedokaze eurosport nahradit. eurosport drzi na spouste trhu vyhradni prava na kupu sportovnich udalosti a kdyz ne vyhradni tak aspon nejaky.u skylinku by museli sehnat prava a okomentovat si to sami. coz neni problem, kdyz najmou jaromira soukupa. ten ma sirokej zaber :) Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
![]() |