![]() |
|
Skylink a jeho masivni podzimni kanpan :DAhojte, takze tohle mi prislo dmeska od svrchovaneho Skylinku![]() https://pasteboard.co/Js8D9Wt.jpg https://pasteboard.co/Js8Dkg2.jpg Masivni podzimni kampan rozjeta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Protein
Registrace: 3/2020 Příspěvků: 410 |
![]() |
|
RE: Skylink a jeho masivni podzimni kanpan :D*dali![]() |
Protein
![]() |
|
RE: Skylink a jeho masivni podzimni kanpan :DHlavne, ze ten osobny kod si "vymazal".![]() AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
@LucaBrazzaKlidne poslu do zpravy![]() |
Protein
![]() |
|
RE: Skylink a jeho masivni podzimni kanpan :Dmasivni kampan ? to i ty priblbly volby maji vetsi kampan nez skylink, masivni kampan prijde na jare, serpo 135,- nove balicky, nove programy, uz se tesim |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: Skylink a jeho masivni podzimni kanpan :Da kdyz jsme tedy u tech osobnich kodu tak mam volny triad na localiptv do 30 Zari pokud by nekdo mel zajem na vyzkouseni |
kristian1
![]() |
|
RE: Skylink a jeho masivni podzimni kanpan :Dskoda ze pre vlastnikov aktivnych keret nic :(uvidime co s tim dvbt od sk bude |
alien777
Registrace: 8/2020 Příspěvků: 383 |
![]() |
|
RE: Skylink a jeho masivni podzimni kanpan :DTaky se objevila reklama na Šlágru figuruje tam p.Peterka (já se omlouvám není v mých časových možnostech )si toto vlákno přečíst celé už jsem měl být touto dobou někde jinde![]() |
pinokio
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 547 |
![]() |
|
RE: Skylink a jeho masivni podzimni kanpan :DDnes dopis dorazil |
F4turbo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 2 394 |
![]() |
|
@F4turboTak co, vyuzijes?![]() ![]() |
Protein
![]() |
|
RE: Skylink a jeho masivni podzimni kanpan :DTobě to tak budu psát. |
F4turbo
![]() |
|
RE: Skylink a jeho masivni podzimni kanpan :DNěkde jsem viděl před pár měsíci ten Smart za 150,- při úvazku na dva roky. Byla to mimořádná akce. Jindy zase bývají levnější ty ostatní balíčky.Např. Multi jde sehnat za 279,- (normálně 339,-). |
OrHoro
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 915 |
![]() |
|
@F4turbo🖕🖕🖕🖕😊 |
Protein
![]() |
|
RE: Skylink a jeho masivni podzimni kanpan :DHmm, tak už mi to taky poslali a dokonce 2x. Asi vědí, že hodně chlastám a vidím dvojmo![]() ![]() ![]() |
OrHoro
![]() |
|
RE: Skylink a jeho masivni podzimni kanpan :DVždyť ten dopis není na jméno. Takže si pošťačka třeba jen chtěla ušetřit práci. No, ale mohli by si udělat pořádek v PSČ. |
F4turbo
![]() |
|
RE: Skylink a jeho masivni podzimni kanpan :Dno ted mi v jedne aplikaci ukazuje stale reklamu od skylinku kde laka nova sport 1 a 2. tomu rikam lakadlo. |
alien777
Registrace: 8/2020 Příspěvků: 383 |
![]() |
|
RE: Skylink a jeho masivni podzimni kanpan :DPamatujete někdo ještě dobu, kdy Skylink nabízel jen 12 programů?![]() ČT1, ČT2, Nova, Nova Cinema, Prima, Galaxie (později Nova Sport), Óčko, Eurosport, CS Film/CS Mini, Minimax, Spectrum, Discovery... ![]() |
OrHoro
![]() |
|
RE: Skylink a jeho masivni podzimni kanpan :DTakze meli byste to vedet...Uživatel Protein v teto diskuzi tady napsal: Kdy bude TV Glisnik? a redakce mu to tu smazala a dala ban. Parabola.cz je proskylinkovsky web, ktery dava bany za to, ze napisete srandu proti Skylinku. Smutne, kam se tento web dostal ![]() parabola.cz = REKLAMA NA SKYLINK. |
Ondrasek
Registrace: 1/2020 Příspěvků: 75 |
![]() |
|
RE: Skylink a jeho masivni podzimni kanpan :DDostal jsem ban za narážku na Čaputku. Nevadilo by mi to, kdyby se měřilo všem stejně. Jenže off topic je tady většina reakcí. Takže trochu chápu rozpolcenost. |
F4turbo
![]() |
|
RE: Skylink a jeho masivni podzimni kanpan :Dno jo no Caputova neni z jejich hnizda to se potom nediv |
kristian1
![]() |
|
RE: Skylink a jeho masivni podzimni kanpan :Da to mi tady prave vadi nejvic ze jsou tady nektery temata zakazany a parabola je de facto politicka |
kristian1
![]() |
|
RE: Skylink a jeho masivni podzimni kanpan :DFilm + HD bude ?Sony 42W650
|
broze
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
![]() |