Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

KAON pro TELLY

Zakousl se reciver (přesné označení neznám) dodaný pro placenou službu Telly.V sobotu jsem známému upevnil a nastavil parabolu, po pul roce neprovozu (provádělo se zateplení baráku), pak dal aktualizovat firmwere, všechno proběhlo, signál 100/90, naladily se všechny programy jak mají být.Včera mi volal, že mu nic nejde.Nejde se vůbec dostat do základního menu,stále dokola se objevuje hláška"snadná instalace",ale úroveň/kvalita signálu 0/0 (i když s parabolou nic nedělal.A nedá se naladit vůbec nic.Stále se točí dokola jedna hláška.Lze se z toho nějak dostat? opravit? Natáhnout nový FW přes USB nebo s tím? Díky za rady.

Carlo62
Registrace: 1/2018
Odpověď v diskusním vlákně

RE: KAON pro TELLY

A proč se neinformuješ na Telly?

neuzil
Registrace: 7/2009

A co restart prijimace, zkousel to? Vytahnout sitovou snuru ze zásuvky na několik desitek vterin a pak zase zapnout.

HYPER
Registrace: 11/2010

@HYPER

Restart jsem zkoušel x-krát.Po vytažení konektoru a opětovném zasunutí zdroje (po cca 1 min.)začíná nabíhat reciver takto: nejdříve se objeví velkými písmeny KAON, pak to hned skočí na bod 4. Stav signálu/spustit vyhledávání.Spustím, po cca 10 vteřinách se objeví: Počet nalezených programů 0. Ten stb nelze normálně restartovat.Když vytáhnu zdroj, vše se opakuje stále dokola.Na Telly jsem vola, samozřejmě bez výsledku či odborné rady. :-/

Carlo62

@Carlo62

však ho vymeň, platíš nájom, máš nárok na funkčný ...

Dzordzo
Registrace: 8/2007

Zkontroluj F konektory vzadu na prijimaci a u LNB konvertoru, zda není povoleny a jsou dotazeny, pripadne u diseqc prepinace, pokud pouziva ještě jiné satelitni pozice. Staci aby se trochu povolil a je preruseny napeti k LNB. Co jiny prijimac vyzkouset? Třeba vlastní zda to vůbec ukazuje signal a kvalitu na TP Thor a Intelsat 10-02.

HYPER

Pokud to bude vporadku a nepomuze to, tak reklamovat a vymenit.

HYPER

@Carlo62

Platíš jim měsíčně nájem?Tak jim připomen co ten nájem obsahuje. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

@HYPER

Sluší se napsat, že problém je vyřešen.Reciver jsem vzal k sobě domů, nastavil svoji otočnou anténu na 1 st. W,připojil ten jeho šrot a hned se to začalo ladit, vyhledalo to všechny dostupné programy Telly (je jich celkem 101 ale některé nemá zaplaceny).Ukázuje se, že bude asi porucha v LNB, protože svod i připojení na F konektory na obou koncích svodu je v pořádku.ještě znovu nastavit anténu a musí to šlapat. Díky všem za rady. R^

Carlo62

Carlo62,

dik za info. R^

HYPER

carlo62

špatně nastavený lavor jinak to nevidím, lnb to nebude

kanon
Registrace: 2/2007

externí disk

Kluci doporučte mi nějaký externí disk vhodný pro nahrávání k digi boxu kaon? Abych mohl využívat funkci time-shift. díky moc

klobonek
Registrace: 5/2016

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra