![]() |
|
VU+ UNO imageChcel by som do staručkehu VU+ UNO naladovať image Open ATV. Po stiahnuti Image som zistil, že by som zaplnil flash pamäť prijimača na cca 90%. Obávam sa, že s takto zaplnenou flashkou bude prijímač nestabilný. Máte niekto skusenosti s VU+ UNO a open ATV ?GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 941 |
![]() |
|
@RastoJakou verzi OpenATV? Datově byl dost skok mezi 6.1 a 6.3 ... zkus to porovnat. Třeba ti bude 6.1 stačit ...T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 224 |
![]() |
|
RE: VU+ UNO imageMozno by si sa mohol pozriet po niecom ako je Flashexpander plugin.![]() |
ivan
Registrace: 8/2017 Příspěvků: 498 |
![]() |
|
RE: VU+ UNO imageATV 6.3 je podstatne mensi ako 6.4, pre samotny img uplne staci pamat. Ak by sa davali este dalsie pluginy ako pisal ivan.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: VU+ UNO imagePáni vďaka. Uvažoval som aj nad flashexpanderom, ale asi skusim nejaku OpenATV 6.3.OpenATV chcem preto, lebo užívatel VUčka ma ešte v obývačke iný linux s OpenATV image, aby menu na obidvoch vyzeralo rovnako. GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 941 |
![]() |
|
RE: VU+ UNO imagerozšírenie pamäte sa dá aj cez usb .vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 598 |
![]() |
|
Vu + Uno (pouzi multiboot)Ja mam na Vu+ Uno Open Pli 7.3 a max spokojnost.Interna pamat uz na dnesne image nestaci, preto chod cestou ako mam ja na svojom Vu+ Uno: 1) zakladny image - sat dream gr 6 (v mojom pripade) 2) vloz usb kluc s Open Pli 7.3 image 3) pouzi multiboot zo zakladneho image Pri starte prijimaca sa ti nastavi Open Pli 7.3 ako vychodzi bootovaci image a mas postarane. Takto mi to poradil a urobil kolega Enosat a ozaj vsetko bezi v pohode... Na to, aka je to stara masina tak je aj s Open Pli 7.3 celkom svizna a funguje bez poruchy. Ziadny restart za celu dobu ci zlyhanie, ze nedostatok miesta! Vzdy som bol proti multibootu, ale s nim tearz prijimac vyuziva to najlepsie co je. Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 198 |
![]() |
|
![]() |