![]() |
|
Jaký přijímač pro TELLYZdravím.Mám prosím dotaz.Kámoš utíká od SKYLINKU k TELLY(chce jen ty jejich sportovní kanály).Doma má nějaký AB cryptobox 750 a zajímalo by mě,zda koupit jen modul(1000kc) do toho cryptoboxu,nebo vzít ten jejich přijímač,myslím,že dávají nějaký KAON(2500kč).Má TV Sony(55palců)a jedná se mu jen o kvalitu obrazu.Je ten Kaon na tom s obrazem lépe,nebo húře).Děkuji.P |
pichac
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 401 |
![]() |
|
RE: Jaký přijímač pro TELLYCo jsem se u nich informoval, tak buď jen jejich přijímač a nebo modul. Ale za měsíční poplatek. Když jsem říkal, že mám svůj modul, tak to nelze samostatně s kartou. Přijde mi to na hlavu, ale je to tak.![]() |
huhu
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 261 |
![]() |
|
@huhuJak modul,tak i přijímač jde mít za poplatek,ale i koupit.(50kč/modul/měsíc,nebo koupit za 1000kč a přijímač za 90kč/měsíc,nebo koupit za 2500kč) |
pichac
![]() |
|
RE: Jaký přijímač pro TELLYMě na info lince řekli, že modul jen za měsíční poplatek. Nelze použít svůj nebo koupit od nich. je to pár měsíců, tak třeba to už změnili. Tak tam zavolej a informuj se přímo jich.![]() |
huhu
![]() |
|
@huhuTak jak píšu to jr určitě. Možná jsi to nepochopil, ale jde mi jen o to, zda koupit jrjich Kaon, nebo jen ten modul a vrazit ho do cryptoboxu. Zda kvalita obrazu z toho Kaonu bude tak výrazně lepší, že se vyplatí ho koupit, místo koupit jen ten modul. Jde mi tedy o srovnání kvality obrazu Kaon-cryptobox |
pichac
![]() |
|
RE: Jaký přijímač pro TELLYAha sorry, já mám modul a spokojenost.....![]() |
huhu
![]() |
|
RE: Jaký přijímač pro TELLYTELLY muze mit i bez prijimace i bez modulu, zvlast kdyz ma Sony, tim prijimacem to nevylepsi, takze ani Kaon, ani Cryptobox, kdyz uz tak modul a rovnou do televize, to se ale tyka sat telly, na net telly bych si vzal prijimac a nejlepe nejaky android, |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: Jaký přijímač pro TELLYtaky premyslim o telly ale podle mne je to moc a bohuzel u vsech sat operatoru a to dokonce i ott jsou ceny uplne stejne.a kdyz rikate ze musi se pronajimat nebo koupit tak mozna pockam jestli neco nevrati skylink kdyz tolik testuje. staci jen karta kterou mam a hotovo. skoda z discovery nedohodly. |
alien777
Registrace: 8/2020 Příspěvků: 383 |
![]() |
|
Jaký přijímač pro TELLYAle pánové. Pokud mám dotyční zn. TV Sony a má tam operační systém android, tak nepotřebuje modul ani jejích kartu a ani jejích přijímač. Stačí si nainstalovat aplikaci na android Telly. A pak si zavolat na jejích linku a vše mu udělají přes telefon. Mám to odzkoušeno a vše funguje. Hezký den přeje kutil32. |
kury32
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
RE: Jaký přijímač pro TELLYKvalitu obrazu satelitní přijímač až tak neovlivňuje (pokud to není nějaký vadný šmejd), nebo pokud nemáte špatně/zastarale propojený systém (použití scartu). Jsou to digitální data. Vliv má především kvalita zobrazovače - tedy TV. Tisíckrát větší. Tam se data obrazovým procesorem také zásadně upravují. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
@kury32to ano, o tom mu tam pisu, ale musi pocitat s tim ze se mu to bude spatne ovladat, a NovaSporty i Eurosporty obraz bida, nejlepe aby si to vyzkousel a pak sam uvidi, ted si muze koupit vikendovy balicek sport telly a muze zkouset a zkouset |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
@pichacPodla mna ma krajsi obraz kaon ako cryptobox (rozdielne procesory). Ale je to subjektivna nazor. |
mike2011
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 168 |
![]() |
|
@kury32Když nepude internet,tak jsi v háji,já mám v pronájmu jejich modul s kartou a ten vkládám do 2 tv nebo sat přijímače zrovna to toho cryptoboxu,ale 752hd combo a obraz je velmi dobrý na tv Panasonic 55 palců. |
kolík
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 526 |
![]() |
|
@AntonínDá se tedy tvuj názor vyložit i tak,že kvalitní UHD satelitní přijímače nemají v podstatě skoro žádný vliv na kvalitu výsledného obrazu pokud je přijímán tímto boxem program v SD nebo specielně naše ne vždy kvalitní HD?Panuje tady totiž v drtivé většině názor a zkušenosti,jak UHD boxy zázražně vykouzlí z h.... bič.Takže kvalitní UHD zobrazovač je tím hlavním,co muže tak nějak něco vylepšit?![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Jaký přijímač pro TELLYPochopitelně úplně nejdůležitější jsou zdrojová vstupní data. To jsem ani nepsal.Kouzlení obrazu z SD dat je samostatný problém. Obrazovým procesorem lze ledacos dokázat (sanozřejmě z toho nebude nic extra), a tedy platí čím výkonnější obrazový procesor, a lepší sw tím lepší bude upscalový výsledek. Protože UHD televizory musí mít výkonnější procesory, mohou být jejich výsledky lepší. Ale je to asi jako zatloukal hřebíky větším kladivem. Ne vždy to musí být nutně výhoda. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
RE: Jaký přijímač pro TELLYNa stránkách telly je 750 přímo doporučena a že podporuje i fast scan pro telly. |
Mjr
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 171 |
![]() |
|
![]() |