Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

STB Skylink ready s přehledným ovl. pro důchodce

Jelikož jsem žádné takové novější téma nenašel, obracím se na Vás s prosbou. Manželky děda(85let), velký to fanda všemožného sportu se zbláznil a po pár navštěvách u nás a shlédnutí pár sportovních kanálů si vymyslel, že ten Skylink prostě potřebuje taky, když už si ani na ten fotbal nemůže zajít. Samožřejmě co nejlevněji. Chtěl bych Vás proto poprosit o radu, jaký asi STB se skylink ready (at s tím mám co nejmín práce) okolo dvou tisíc koupit, aby měl ideálně i větší a přehledný ovladač? Brýle sice nenosí, ale zrak už taky není 100%. TV má osm let starou Samsung LE37C550, takže opravdu 4K nepotřebuje. Díky
R^

Losob
Registrace: 5/2011
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47
Odpověď v diskusním vlákně

RE: STB Skylink ready s přehledným ovl. pro dů...

no hlavne sport na skylinku nehledej. doporuc mu telly sport pack za 250/mes.
ma ta tv HDMI ?
predpokladam ze chces sat.

kristian1
Registrace: 7/2016

@kristian1

HDMI to má 4x, zas taková mrtvice to není. :))) Skylink chce i kvůli jiným programům, ten už měnit nebudem. jde i hlavně o výběr toho STB, nebo jestli je to v téhle cenovce vlastně jedno a budou to všechno stejný krámy? :ogre:

Losob

dobra. no ja bych se dnes uz vykaslal na nejaky skylink ready bo skylink jako takovy konci. takze bych spise hledal neco se sachtou na modul. tu kartu tedy jeste nemate ? jedna varianta vzit jejich prijimac se smlouvou na dva roky. nebo potom svuj. ale za dva tisice ? Edision Picollo, Amiko 8265,sel bych spise do DM525 ale to uz stoji vic. nebo ti prodam HDBOX 9105+.

kristian1

jeden kvalitni Topfield je ted v bazaru v tve cene.

kristian1

@Losob

Tahle reklama na Telly Ti moc nepomůže. Těch přijímačů není mnoho a určitě si vybereš sám. Myslím, že je nabízí i sám Skylink. Nebo Heuréka, kde jsou i hodnocení od zákazníků. Stačí zadat např. Sat.příjímač Skylink. Určitě to zvládneš. Přeji hezký večer.

neuzil
Registrace: 7/2009

Kristian

Pokud máš na mysli topfield 2100 z posledních inzerátů, tak si asi musíš dělat srandu, to musí být tak min deset let staré, vantage 8000 je proti tomu luxus, to je opravdu o ničem...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

no deset let asi ne,myslim ze konci 2012, uprimne me prekvapujou ty ceny v bazaru at uz Topfield nebo VU a predtim DM, ale kdyz chce neco za dva tisice a jen na urcitou dobu, tezke, jejich skylink KAON MZ 102 chteji tri tisice.
ani nevime jestli uz tu kartu ma, jestli starou nebo M7, ? jako bez sachty bych asi do niceho nesel, a kdyz bude chtit vymenit skylink za neco jineho ?

kristian1

Je to v podstatě jedno, tento model byl ještě poctivý korejec, dokonce jsem o něm v jednu chvíli v minulosti uvažoval, zaplaťpánbů jsem vykročil linuxovou cestou s ultimem. Ten taky někdo prodává za 4000, dokonce s dvb-t tunerem, hm...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Díky za reakce. Kartu máme již objednanou přímo od skylinku. Chtěl jsem znát jen názor zkušenějších, kdyby byl aktuálně nějaký všeobecně doporučovaný a blbovzdorný STB pro tyto účely který jsem třeba přehlédl. Po zkušenostech s Topfieldem 2010, který jsem taky nějaký čas vlastnil, už raději zkusím jinou značku. Mrknu na tu heureku, chci něco nového, at to má záruku a je asi pravda, že v téhle cenové to bude asi všechno stejný cajk...

Losob

AMIKO 8265+ a k tomu ovladač SUPERIOR SIMPLY NUMERIC.
Ideální kombinace a ještě mu zbyde na pivo ( při limitu 2000,-Kč)

lubos32
Registrace: 2/2010

@lubos32

Čao. Píše, že si objednali kartu u Skylinku, takže bude M7 s tím vyšším zabezpečením a ta mu bez modulu v tom Amiku nepůjde.

pichac
Registrace: 11/2007

@pichac

M7 jsem v AMIKU 8265+ rozjel,ale jestli byla s vyšším zabezpečením to nevím. Nahrál jsem tam od poláka alternativní FW.
ALe i kdyby to nešlo tak si dokoupi na bazosi modul za 450 ( sice mu už nezbyde na to pivo, ale zase mu pojede vsechno)

lubos32

@lubos32

Až tak moc to nesleduji,takže je to možné. Můžeš tady, nebo do zprávy napsat číslo toho softu? Díky. P

pichac
Registrace: 11/2007

Kamarád koupil rodičům O2 TV, taky kvůli spoprtu

MMorous
Registrace: 10/2019

@pichac

má na mysli 1.3.20 mcast,hraje všechny karty skylink

korkoran
Registrace: 10/2006

ano 1.3.20 mcas

lubos32

Jsem důchodce dlouhá léta. Důchodce nerovná se xxxxx. Pište, že hledáte televizi pro xxxxx, nikoliv pro důchodce.

Antonín
Registrace: 8/2005

Všem díky. Nakonec jsem objednal TESLA TE-3000. Asi to nebude hi-tech mašina, ale účel to snad splní. Popravdě, rozhodl jsem se pro něj už jen z toho důvodu, že tento STB má hodně podobný ovladač jako jeho STB na DVB-T2, který ted skončí ve skříni, tak se mu aspon nebudou plést tlačítka a nebudu to muset podlepovat. Jinak je to v téhle cenové asi opravdu úplně jedno, co si člověk koupí. Díky R^

Losob

@Antonín

Myslím, že je to v prvním příspěvku vysvětleno. V 85 letech nebude 99,99% z nás stíhat technologie nebo možná spíš ani žít. On je důchodce, tak jsem ho tak prostě nazval. To, že vy s tím máte problém, můj problém opravdu není. Prima večer.

Losob

Vaše představa, že starý/důchodce znamená nemyslící tvor, je zcela chybná. Stáří přináší mechanické potíže, ale nikdo nezhloupne. 99,9% lidí, kteří byli schopni používat mozek (např. linuxový přijímač), tuto schopnost stářím neztratí. Jen mladý xxx se stává starým xxx.

Antonín
Registrace: 8/2005

Jestli chce fotbaly, tak těžko může jít ke Skylinku. Telly nebo O2TV.

bretah
Registrace: 9/2012

@Losob

Vezmi mu kartu NEXT ku svojmu Skylinku, vyjde ho to podstatne lacnejšie ...
Ja by som šiel do Cryptobox 750 + CI modul Skylink ready

Dzordzo
Registrace: 8/2007

Tesla TE 3000, no to sis vybral krasnej kousek. ani tu sachtu to nema. no dva tri roky to vydrzi, ale kdo by se s tim chtel trapit. ale je to tvoje vec. to Amiko je proti tomu luxus.

kristian1

@Antonín

@Dzordzo Už jsem objednal tu Teslu, ale díky za koment.
@bretah Jak jsem psal, nemá to jen kvůli sportu.
@kristian1 Moje zero 4K ji taky nemá a nemyslím, že by to byl nepoužitelnej krám.
@Antonín Znám minimálně dva důchodce s titulem Ing, kteří si v 70 nepamatují ani jména vnoučat, takže píšete úplný kraviny. On je ještě o 15 let starší. Nepsal jsem nic o tom, že důchodci jsou nemyslící tvorové, to se tady vy naprosto zcestně snažíte vyvolat tento dojem. Já chtěl jen zařízení odpovídající věku uživatele. Netuším, kolik Vám je, ale přeji Vám, ať vás mysl neopustí dřív než zdraví i když ono i naopak je to na ....

Losob

nerekl jsem "nepouzitelnej kram" ale jen "kram". soucasny trend je takovy bud prijimac providera nebo modul. takze zalezi na co to VU zero je pouzivany. v pripade skylink balicku je to otazka casu, na jare se zacne Canal+ rozvijet a kdovi co maji v planu, nicmene jeste par let to na pouhou kartu snad vydrzi,rekneme max 5let. takze ta vyuzitelnost tam je, spousta jinych stb take sachtu nema ale zalezi na co jsou pouzivany. tot byla moje odpoved. a jak rikam je to vase vec ze se s tim budete trapit. jen mi to pripada jak kdyz si pan prijde do bazaru koupit Mercedesa a odjede s Trabantem. samozrejme stasten.

kristian1
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra