![]() |
|
Mate nekdo prijimac MAXYTEC multibox 4K ?Pokud ano, jak vam reaguje na povely dalk. ovladace ?Nevynechava ? Dik |
martinh969
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 20 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
@Antonínpar ovladacu uz jsem otevrel a vycistil a u cca 5 jsem menil i vadnou infraledkuten svuj otevrit beze stop neumim, ale nicim jsem ho nepolil, takze ho otvirat ani nebudu |
martinh969
![]() |
|
@Antonínnicim jsem ho nepolil ... |
martinh969
![]() |
|
RE: Mate nekdo prijimac MAXYTEC multibox 4K ?Záleží, jak je to starý. Něco jsem se s DO vyřádil. Jestli to nejsou baterky nebo kontakty, tak jsou vymačkaný pod tlačítkama ty vodivý vrstvy a i když to rozebereš, tak po čase to bude zlobit znovu.V Datartu občas mívají náhrady k různým značkám, nebo zkus nějaký universal. Bývá k tomu návod, jak to zprovoznit a naprogramovat. Neboj se toho, není to složitý. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 519 |
![]() |
|
@MMorouszadny univerzalni ovladac nenahradi zcela tento original ... |
martinh969
![]() |
|
@martinh969A zkoušel jste to ?Na přeprogramování jsou asi 3 postupy a jeden z nich umožňuje přeprogramovat přímo jednotlivá tlačítka. Je to 20 let běžná věc. Používám Tevion z Lídlu na Starej Topfield. Předtím jel na Philovi DSX6010 a předtím jinej kus na videu Panasonic. Další možnost je zkusit stáhnout aplikaci do mobilu. Mám to k TV SONY a funguje úplně všechno. |
MMorous
![]() |
|
RE: Mate nekdo prijimac MAXYTEC multibox 4K ?Kup nový ovladač z Německa na Amazonu jsou a buď pude nebo ne! |
frenk2
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 812 |
![]() |
|
RE: Mate nekdo prijimac MAXYTEC multibox 4K ?Jestli tomu rozumím, je to nové zařízení, tedy vymačkaná tlačítka jsou nepravděpodobná.Použít universál má jinou zásadní hodnotu: jedině tak zjistíš, jestli je problém v DO nebo v přijímači. Taky by stačil DO k tomutéž přijímači na zkoušku. Polít "kafem" ho mohl někdo, kdo to zatajil. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
@AntonínS tím šrobovákem to bylo myšleno až trochu obrazně. Dá se to udělat velmi šetrně. Setkal jsem se s novými DO, které asi ležely dlouho ve skladu a pak vyžadovaly tohoto zásahu.T.sat Sir, G.ini 100-m.fokus 28°,23°,19°,13°, AB Cryptobox 752 HD G.ini 85-monoblok 19,23°E, Octagon SF 4008, G.ini 125-SG 2100, 30W - 60E, G.tini 100 m.f 30,27.5,22°W, Skylink, ORF, SRG, C. Digitaal NL, E.Esse 15RB3 vert., mot. Conrad, DAB+ Yamaha T-D50
|
Jousi
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 478 |
![]() |
|
RE: Mate nekdo prijimac MAXYTEC multibox 4K ?A není to někdy značkou? Máme několik TV SONY, a DO zlobí u 3 ks. Nový po roce zatím drží. A kupodivu DO od Blu přehrávače drží tak je používáme i na TV. |
MMorous
![]() |
|
RE: Mate nekdo prijimac MAXYTEC multibox 4K ?S DO jsou někdy docela nevysvětlitelné jevy. Viděl jsem ovladač od dreamboxe, který byl citlivý na vzdušnou vlhkost... ovladač, který blbě fungoval v chladu...a asi jsou hromady dalších případů. Ale je třeba vyloučit všechny ostatní triviální možnosti.2Jousi, otevřít DO, u kterého nevíš kde jsou uvnitř "packy", je vždycky riziko - samozřejmě i bez šroubováku, s vhodnějším nástrojem. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
RE: Mate nekdo prijimac MAXYTEC multibox 4K ?Tak jsem dnes zjstil novou vec. Ovladacem to neni, protoze dnes jsem chtel zapnout prijimac pres DO a cervena LEDka blikla, ale prijimac se nezapnul. Takze je to prijimacem. |
martinh969
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |