![]() |
|
Vyber Tv,Samsung,Sony,lg či Panasonic?Ahojte.Potrebujem poradiť.Mam dilemu aku tv kupiť.Všade v predajniach je iba demo,a nikto neponukne obraz tv,na zaklade nejakej pustenej tv stanice.Pozeranie bude z 3-4metre/myslim ze asi 65 az 75 palcov/.Prijem je satelit,mam vu solo4k.Moja narocnost spočiva v kvalite obrazu na satelitny prijem,ci už skylink,upc,antik.Som ochotny zaplatiť 800-1200€.Aku tv,by ste mi doporučili,na zaklade vašich skuseností.dakujem |
joma77
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 50 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 58 | |
![]() |
|
RE: Vyber Tv,Samsung,Sony,lg či Panasonic?Kvalitní televize by dnes měla mít 10bit, 100Hz, local Dimming a a taky fungující HLG. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 519 |
![]() |
|
joma77Tak co?Už sis vybral?Jestli ano tak jakou? |
Tonda2
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 322 |
![]() |
|
@MMorousSkutočne kvalitnú LCD televíziu s 10bit, 100 Hz, Direct podsvietením s Local Dimming, vyladeným softvérom, vyčerpávajúcou konektivitou a užívateľsky príjemným ovládanim v uhlopriečke okolo 55" do 1200 € nekúpiš. Vždy je to o nejakom kompromise.To by sa museli aspoň značky Panasonic, Sony a Philips spojiť a vyprodukovať spoločný model. A to neprichádza do úvahy. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 494 |
![]() |
|
RE: Vyber Tv,Samsung,Sony,lg či Panasonic?Rozhodnuté.Vybral som LG 65NANO90.Dakujem za rady a tipy,diskusia super.No a telka?,bál som sa,ale po vybalení a zapojení,som zostal prekvapeny.Stv1,Markiza samozrejme HD obraz naparádu ! A dal som si moju oblúbenú BBCearth HD,z 0.8,páni to bol obraz,super.No a ešte mi nedalo a samozrejme vyskušal som aj šport.Polsatsport,brilantny obraz,ta ostrost,bomba.Takže vyriešené,zrealizované,dakujem. |
joma77
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 50 |
![]() |
|
@Frank11Moje řeč. Nespolupráce, patety a jejich obcházení, tady konkurence nefunguje jak by měla a doplácí na to spotřebitel. Taky mi na chybí na trhu jednoduchý panel, který by fungoval jako televize bez doplňků, které si mohu pořídit odděleně. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 519 |
![]() |
|
RE: Vyber Tv,Samsung,Sony,lg či Panasonic?LGNANO90 je dobra volba.k tem panelum idealni by byl panel monitor v uhloprickach 55" a 65" jenze ta cena by byla silena. |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
@joma77Pokud chceš to nejlepší, co se dá sehnat, tak to musí být OLED.Pokud OLED, tak můžeš rovnou vyloučit Samsung. Jediný výrobce OLED (v TOP) je LG. LG, Philips i Panasonic využívají panely LG. To, že výrobce využije panel od jiného neznamená, že využije kompletně celé zobrazení toho výrobce. Spíše naopak, kromě displeje je v takových TV vše naprosto odlišné. Každý z výrobců si připravuje své vlastní zpracování obrazu, zpracování signálu i zdrojovou část. Pokud si to vezmete podle těchto hledisek, tak Vám zbydou dvě značky z Vámi uvedených. LG a Panasonic. Ani s jednou neprohloupíte. Je zajímavé, že Panasonic se stejným panelem mívá lepší hodnocení než LG (v odborných recenzích) a získává třeba certifikace, které LG se svým vlastním panelem často nemá nebo získá až později. TV Panasonic se vyrábějí pro EU většinou v Plzni. Pokud vybíráte podle ceny, tak LG je většinou levnější. Pokud nejste cenou úplně limitován, tak Panasonic asi vítězí ... |
labeent
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
RE: Vyber Tv,Samsung,Sony,lg či Panasonic?Zdravim, resil jsem monitor k PC a ted resim jeste nejakou TV 65-75" (za malo penez hodne muziky) Vim ze se takova obtizne hleda ale rad bych nejakou solidni do 20 max. 25 tis. Nechce se mi za ni davat moc penez protoze vyvoj jde rychle dopredu. Vim ze OLED jsou dnes asi TOP, ale tolik za TV dat nechci. Rozhoduji se jaka technologie by byla asi nej za ty penize a vzit co nejmensi zlo. Jestli klasickou LED nebo QLED od Samsungu (Samsung QE65Q64T), Nanocell od LG (drahe) nebo jit do SONY. Za me mel drive TOP obraz Phiplips, krasne podani bile barvy, rovnomerne podsviceni, ale ten soft dosti katastrofa. Nema nekdo (idealne nejaky prodejce ktery se v tom pohybuje) nejaky TIP na slusnou TV? Diky.DM 920UHD, DM 7020HD, DM 7020s, SG 2100
|
Josef35
Registrace: 8/2012 Příspěvků: 285 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 58 | |
![]() |
|
![]() |