![]() |
|
Oprávnění na Irdeto kartěPo čase jsem pustil tv,kde mám Irdeto kartu a na jednotke a dvojke stejně TA3 mi hlásí nemáte oprávnění,zbývající SK kanály hrají.Co to může dělat,placený digitál mám na ní do 4/24??Možná pomůže reflesh,co?Dostanu se tam zase až za3,4 týdny![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
Foto oprávněniAle ve Skylink live k této kartě mi hrají všechny??!! |
korkoran
![]() |
|
RE: Oprávnění na Irdeto kartěnejspíše nemáš na kartě zapsaná všechna oprávnění, což chvíli trvá, než se všechna zapíšou. Ověřit to můžeš, když oprávnění na kartě přečteš. To lze několika způsoby. To je první krok. Pak následují další kroky, kdyby ti tam všechno zapsané bylo. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
@AntonínVšechny kanály nabíhaly okamžitě,jen ty 3 sk. ani po hodině nic,ale v androidu okamžitě šly?! |
korkoran
![]() |
|
RE: Oprávnění na Irdeto kartěodpoj zarizeni od elektricke site, pockej nez prejede muskuv vlacek a pak to znova zapni :) vypada to, ze to je nejaky zblbnuty :) to ze neco jde na adnroidu je uplne jedno :) vem tu kartu s modulem do jinyho pristroje. co to dela ?Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: Oprávnění na Irdeto kartěNa kartě musíš mít zápisy.Máš je tam? Když to neumíš zjistit, tak udělej aspoň to, co ti napovídá bublajs. Nebo zajdi k někomu, kdo to zápisy na kartě umí přečíst. (ale to asi až skončí virové šílenství). Co dělá android na webu je naprosto irelevantní a s věcí to vůbec nesouvisí. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
@AntonínAž tam zase půjdu,pošlu si tam refresh,mám to v bytě se 45 technisatem talířem,jak jsem už párkrát zde uvedl.A je to v Smith Ci modulu a v Sharpu ty zápisy nebudu zkoumat,prohodím karty,mám jich ještě několik,taky č.irdeto |
korkoran
![]() |
|
@bublajsvagonky se už rozběhly,je už druhý den pokoj![]() ![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
Oprávnění na Irdeto kartěDnes,po 3 dnech-Zapnu,naběhly všechny i sk programy bez jakékoli přpravy/ůpravy,vypnu na hoďku a kuk,jednotka,dvojka a ta3 zakodované-vtipálek TV Sharp.Nemám tam Pc a v mobilu mě nechtěla z.zona přihlásit,tak jsem nemohl refreshnout kartu,no a nebyl čas,tak zase někdy. |
korkoran
![]() |
|
@korkoranskylink live s kartou nemá nic,jen a pouze předplatné služeb |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
@pierrepetrwotoogoo,to je právě ono,to předplatné |
korkoran
![]() |
|
RE: Oprávnění na Irdeto kartěto mas za ty muskovy vlacky !![]() Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
@bublajsŽe by mu už patřil i euro tv park????![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
RE: Oprávnění na Irdeto kartěi kdyby ne, tak driv nebo pozdeji bude SES neco musk vynaset a ty tady na nich trolis :)Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
![]() |