Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Motor Premax Speedy 16000

Má prosím někdo zkušenosti nebo info jak se dělá reset na tomto motoru?
Díky za info.

bistro
Registrace: 9/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Motor Premax Speedy 16000

stlac obe gombiky naraz..E-W a podrz ich asi 5sekund..mali by zacat blikat diody

Dish:Supral 200cm-90E-47,5W.C+Ku band:QARL 3636+GBOX2000,dekl.:HARL3612+ PaceMSP995,FIX-120cm-23,5E,LNB:INVERTO Quad:90cm+DM3800-95E-50W,Clarke TechHD4100+,Octagon SF8008 combo,AB Cryptobox 752(LNB): WSI,ZINWELL a vela inych..C band polarotor+Supermax 13

Dano
Registrace: 1/2007

To uz mi rekli z vice zdroju,dokonce by se mel reset delat tak ze se to ma odpojit od satu,potom teprve 5sekund drzet a problikne to okdyz nevim co kdyz je odpojeny od zdroje proudu.
Uz jsem zkousel vsechny mozne varianty ale nulovy bod na chobotu po pretoceni na jinou druzici se nikdy nevrati na nulu ale asi na 0,3
reset delam vzdy na nule ale nulu proste nerespektuje takze i nastaveni je o nicem.

bistro

Ten motor je ztráta času a nervů. Po přesném nastavení nulového bodu už po pár stupních točení je signál mimo. Neseděla mi ani rozteč šroubů pro uchycení, vstupy pro fkonektory jsou nějak na volno. Rv

selub
Registrace: 9/2005

@selub
Ty jsi montaznik nebo ti ho nekdo instaloval?
S timto naprosty souhlas.
Po přesném nastavení nulového bodu už po pár stupních točení je signál mimo.
Byl bych rad kdyby se mi tu ozval nekdo kdo ma podobne zkusennosti.
Diky za info

bistro

@bistro

Jen amatérsky. Motorů jsem měl více, ale jen s tímto jsou takové problémy. Při reklamaci mi bylo odepsáno, že pan prodal 40 ks a žádný problém nebyl.

selub
Registrace: 9/2005

@selub
Udivuje me hlavne to ze nulova pozice je hodne daleko od skuecne nuly a chobot je dost daleko od nuly.Je jasne ze nemuze byt na skutecne nule ale tohle je nejake cele spatne.
Cekal jsem nejake reakce od servisaku nebo lidi co to instalovali tento motor,ale asi jich na parabolu moc nechodi. Rv

bistro

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra