Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

12110H29900 Test1-13 Skylink

Páni, testujte, programy už idú R^
uživatel
MartinMa
Registrace: 2/2014
Příspěvků: 93
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 64
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: 12110H29900 Test1-13 Skylink

Vše jede FTA

Skylink//1.9°+13°+16°+19.2°+23,5°+39°+42°+0,8°w+30°w//Octagon SX88+ SE WL
uživatel
jackino
Registrace: 1/2009
Příspěvků: 4 771
Galerie: jackino
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: 12110H29900 Test1-13 Skylink

co tam je za programy ?
uživatel
honegero
Registrace: 5/2015
Příspěvků: 247
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: 12110H29900 Test1-13 Skylink

iba test1-12, test13 obsahuje iba pmt tabulku...

ach jaj
uživatel
mirny
Registrace: 7/2009
Příspěvků: 545
Odpověď v diskusním vlákně
 

@honegero

HBO 2a3 v HD ,Cinemax 2-HD + Viasaty v HD +čo sa bude preladovať . :)))
uživatel
maradona
Registrace: 8/2018
Příspěvků: 827
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: 12110H29900 Test1-13 Skylink

HBO 2,3 HD,Cinemax 2HD,2 Viasat HD,Film+HD,+něco v sd....

Skylink//1.9°+13°+16°+19.2°+23,5°+39°+42°+0,8°w+30°w//Octagon SX88+ SE WL
uživatel
jackino
Registrace: 1/2009
Příspěvků: 4 771
Galerie: jackino
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: 12110H29900 Test1-13 Skylink

Viasat History HD
Viasat Nature HD
Film + Czechia HD
HBO 2 Central Europe HD
HBO 3 Central Europe HD
FilmBox Premium Czechia
Cinemax 2 Central Europe HD
Film Europe + HD
Adventure Czechia SD
FilmBox Stars SD
Mnam TV SD
Minimax Czechia SD
Leo TV asi SD
uživatel
MartinMa
Registrace: 2/2014
Příspěvků: 93
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: 12110H29900 Test1-13 Skylink

HBO v HD a Cinemax 2 HD ma potešili.

X-Trend ET9500; parabola 80 cm; Twin monoblock 4,3
uživatel
Crescenzio
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 1 241
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: 12110H29900 Test1-13 Skylink

Film + ide v HD, cez 4 mega za sekundu, ale obraz ma "zrno".

X-Trend ET9500; parabola 80 cm; Twin monoblock 4,3
uživatel
Crescenzio
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 1 241
Odpověď v diskusním vlákně
 

12012 Test11

a btw na 12012, ide test11, volajaky golf v SD tam ide...

ach jaj
uživatel
mirny
Registrace: 7/2009
Příspěvků: 545
Odpověď v diskusním vlákně
 

crescenzio

Ahoj a co je na těch kanálech tak lukrativního že by stále opakující se filmy dokola?
uživatel
kanon
Registrace: 2/2007
Příspěvků: 757
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: 12110H29900 Test1-13 Skylink

LEO v SD aneb pokrok nazastavis :)))
a tomu rikaj novinky ?
uživatel
kristian1
Registrace: 7/2016
Příspěvků: 3 138
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: 12110H29900 Test1-13 Skylink

cca po 2 rokoch tu máme novinky od skylinku,ktoré treba pochvalit.Konečne niečo nové sa unich deje aj ked v podstate nejde o pridanie novych programov,ale len o preklopenie sd programov,ktore uz maju v ponuke do hd a to v 21 storočí v roku 2020 už mala byt samozrejmost.Jediná novinka je Cinemax2.Nadalej nemaju programy ako Crime and Investigation,CBS Reality,History Channel,ID XTRA,DTX,Discovery Science,Discovery,Tlc,Discovery Showcase HD,Animal Planet atd atd..a netreba zabudat natu katastrofalnu športovu ponuku programov...čiže myslím si,že ludia skôr čakaju na nejake novinky a hlavne odpoved na otázku či budú Canal+ programy?
uživatel
jožko
Registrace: 7/2016
Příspěvků: 2 891
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: 12110H29900 Test1-13 Skylink

Narazil jsem na Viasat History v HD
http://prntscr.com/v8wmeq
http://prntscr.com/v8wn91
uživatel
kolenáč
Registrace: 4/2010
Příspěvků: 1 389
Odpověď v diskusním vlákně
 

@jožko

No 2 tv jsou o ničem. CBS Reality a History. Můžu je sledovat na Orange, ale ty přestárlé opakované pořady jsou k ničemu.Z discovery co sleduji je
D. Science HD a ID hd.
uživatel
kolenáč
Registrace: 4/2010
Příspěvků: 1 389
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: 12110H29900 Test1-13 Skylink

no tak nic zustavam cerstve u telly :/ jen sem doufal u skylinku bych s flexi10 mel levneji programy ktere chci kdyby vratili history a duscovery group.
uživatel
alien777
Registrace: 8/2020
Příspěvků: 145
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: 12110H29900 Test1-13 Skylink

Nechapu proc ten Golf Channel neni v HD? Kazdy sport kanal u nas je v hd jen tento ne :((

Vu+Duo 4K: (T90, 28E-1W); Octagon 8008 mini: TELE System 100 (4W-30W, motor); OpenATV 6.4
uživatel
ivo2001
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 4 195
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Crescenzio

Teď sleduju Film+ HD žádné zrno nevidím, nemáš divný televizor, když budu mít čas můžu sem dát i videscreen. Ale zrno opravdu žádný. Kvalita obrazu
normální full hd. Příklad ve sledování tv to jede 3 mega a taky full hd a v pohodě.
uživatel
kolenáč
Registrace: 4/2010
Příspěvků: 1 389
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: 12110H29900 Test1-13 Skylink

Tenhle trandák je tady profláklej asi měsíc tak nevím proč tady někdo čekal nějaké novinky. Jinak za HD R^ doufám ještě v AMC.
uživatel
BOBSEN
Registrace: 9/2010
Příspěvků: 2 153
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: 12110H29900 Test1-13 Skylink

Došlo vraj k havarií kryptovaných programov :laughing: viď článok na hlavnej stránke
uživatel
pharao
Registrace: 5/2012
Příspěvků: 95
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: 12110H29900 Test1-13 Skylink

A tady HBO2 HD. Stejná kvalita obrazu jako v Orange ( pro rejpali)
http://prntscr.com/v8wz9c
uživatel
kolenáč
Registrace: 4/2010
Příspěvků: 1 389
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: 12110H29900 Test1-13 Skylink

HBO 3 HD to samý jako u dvojky
http://prntscr.com/v8x8e6
uživatel
kolenáč
Registrace: 4/2010
Příspěvků: 1 389
Odpověď v diskusním vlákně
 

@kolenáč

full HD jooo ? a ses si tim jistej ?
uživatel
kristian1
Registrace: 7/2016
Příspěvků: 3 138
Odpověď v diskusním vlákně
 

@kristian1

špatně vidíš, prohlídni si líp fota je tam vidět rozlišení. Jestli myslíš sledovánítv.cz tak ano full hd. Jenom v nastavení musíš dát max kvalitu, aby to jelo v HEVC a samozřejmě požádat svého poskytovatele internetu o povolení streamu v Full HD, já skoro důchodce, abych tě poučoval
uživatel
kolenáč
Registrace: 4/2010
Příspěvků: 1 389
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: 12110H29900 Test1-13 Skylink

ptam se na ty nove HD programy skylinku a neee nejake sledovanicz
uživatel
kristian1
Registrace: 7/2016
Příspěvků: 3 138
Odpověď v diskusním vlákně
 

@kristian1

Otevři si ty moje odkazy na fota. Je tam vidět rozlišení každé té konkrétní tv. Z mého stb VU+ Zero 4k image openpli 7.3. Jinak kvalitu porovnávám s Orange sk které taky mám . Kvalita je stejná nevím co máš za problém.
uživatel
kolenáč
Registrace: 4/2010
Příspěvků: 1 389
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 64
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra