![]() |
|
Nový zobrazovač 43 palcuChlapi prosím nenadávat stručně odpovědět.Hledám tv 43 palcu . beru 23,5 a 19,2 jsem koukač hlavně sport.Zatím funkční technisat HDsx 8. Chtěl bych aspon znát aby jste se nezávisle shodli třeba 7 z 10 na nějaký TV co žádám. Solidní, krásný obraz, rozumný zvuk, panel VA IPS asi nehrje roli. Prosím piště mám tipy ,ale nebudu uvádět,co mám vyhlídle. Děkuji. |
jeníček1
Registrace: 9/2020 Příspěvků: 39 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
RE: Nový zobrazovač 43 palcuzeleny bazinec, obrovske mnozstvi, s tim pocitej, a bylo by to tak u kazde znacky a modelu.! |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: Nový zobrazovač 43 palcuchlapi hobo uvidím trávu , kristian1 bažinec.Určitě jste znalí ale ten rozdíl?????? Nechme to být.před mnoha a mnoha lety jsem měl 1 český černobílý obraz a natahoval nějakej kus hliniku aby šlo něco vidět a jeden NDR kanál bez zvuku.Bydlím ve Varnsdorfu. A taky se nic neřešilo.Nebylo co.![]() ![]() |
jeníček1
![]() |
|
@jeníček1Podívej se na Samsung QLED QE43Q64T,já mám QE49Q67 a jsem spokojený. |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 128 |
![]() |
|
@jeníček1Tenkràt v Srbské Kamenici jsem natáhl 2 dráty na kopec(120m)dal tří PřF.yaginu a chytal to co ty s duchama a tv s čočkou.Pak mi ji uřízlo to yugovičský letadlo jak padlo na louku 200 m.od baráku.Já jsem byl ale v cizině |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@jeníček1Moji rodičia si pred mesiacom kúpili tento TCLhttps://www.tcl.com/eu/en/new-product-list/ep66-series/43--4k-hdr-tv-powered-by-android-tv.html Kúpili to za 260 euro. Keď mi otec volal tak som ho zjazdil, že ako si mohol kúpiť takýto čínsky "šrot". No keď som uvidel aký to má obraz, tak musím asi prehodnotiť môj názor na televízory samozrejme v tejto triede, uhlopriečke. Má to vynikajúci obraz. Android TV je na tom rýchly. A dokonca vidno na nej trávu ![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 619 |
![]() |
|
RE: Nový zobrazovač 43 palcuTCL je i za 100€ drahy, to uz radsi Hisense. |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
@kristian1Keby to nebolo to isté![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 619 |
![]() |
|
RE: Nový zobrazovač 43 palcuKorkoráne byl jsem tam hned druhý den popadu aeroplánu ve stráni.Hruza bývalý spolupracovník hajnej Bruno Henke miříkal jak kolem něj padali jisté věci.Jen Vesna Vujovičová vid.To jen mimo.Jsi ještě v tésrbské kamenici?. |
jeníček1
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |