![]() |
|
MTV Club, MTV Hits, MTV 90, MTV 80Ahojte, chcel by som prijímať MTV Club, MTV Hits, MTV 90, MTV 80, kľudne aj cez IP TV. Mám Xiaomi Mi TV Box S a Android TV.Neporadíte kde objednať? Čo stojí taký balíček hudobných programov? Je možné prijímať MTV Club a MTV Hits aj v HD? Ďakujem a prajem pekný deň :) TV Sony Bravia XR-55A90J, CAM TechniSat TechniCrypt IR CI+ Skylink karta
|
Matrix44
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 579 |
![]() |
|
RE:MTV Club, MTV Hits, MTV 90, MTV 80Nevím jak na Slovensku ale u nás je nabízí většina IPTV.O2Tv,Kuki která má možnost si vybrat stanice které chceš.Stačí mít základ+podle volby.Nebo Telly, T-Mobile GO,. |
radbarto
Registrace: 11/2017 Příspěvků: 996 |
![]() |
|
RE: MTV Club, MTV Hits, MTV 90, MTV 80Co já vím, tak unlimited MTV už nejde objednat. Tak asi jedině Freesat základní nabídku tuším na 250kč. A tam jsou všechny MTV a VH1.![]() |
huhu
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 261 |
![]() |
|
RE: MTV Club, MTV Hits, MTV 90, MTV 80MTV 90s je uplne top![]() Dôležitá vec je neprestať sa pýtať.
|
dvbinfo
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 468 |
![]() |
|
RE: MTV Club, MTV Hits, MTV 90, MTV 80Cez satelit mám problém, nakoľko ho prijímam cez TV, a v CI slote mám Skylink kartu, kde programy MTV už v ponuke nie sú. Mám ale možnosť prímu cez IP TV v Smart TV.Nejakú českú ponuku som aj našiel, len chceli objednať základ + doplnkový balíček čo mi prišlo dosť kvôli hudobným programom. ˇPekný deň :) TV Sony Bravia XR-55A90J, CAM TechniSat TechniCrypt IR CI+ Skylink karta
|
Matrix44
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 579 |
![]() |
|
![]() |