Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Telly - bordel

nedavno jsem si poridil telly, pred tim mel pulroku freesat.
a vsiml jsem si ze vetsina kanalu je az od 4 ruznych poskytovatelu slovak telekom, upc, telenor atd...a jeste dalsich 4 s nekolika kanaly.
taky mi chybi amc a spektrumy.
dalsi vec ze napr. je tu discovery a sice je tu dtx a sci ale ostatni discovery chybi. stejne to je s mtv kde chybi club mtv.
to telly(digi) tak setri ze neplati celou skupinu tech kanau napr. discovery a mtv nebo proc to vsechno tak maji posbirane ze stripku a ne kompletne?
ma smysl jim psat ze bych si pral aby pridali do sveho portfolia chybejici programy?
vim ze tohle neni tema kde zadam o radu alr jsou tu i jina podobna vlakna kde se jen pozasravuji nad chovanim mistnich operatoru a chapu ze v tak make zemi ani nema smysl po nich neco zadat, proste si delaji co chteji.
lituju ze jsem vratil a musi se vracet freesat kartu tam bylo 2x vic stanic a za polovicni cenu co telly.

alien777
Registrace: 8/2020
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35
Odpověď v diskusním vlákně

@dawis77

Teď jde na hřiště Edison Cavani , poraď nám něco lepšího co se zrovna hraje :laughing:

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček

Anubis
Registrace: 7/2008

@Anubis

ale musíš uznat že fotbal velmi slabý,ale dalo se to i čekat,ty šlágry v PL stojí většinou za houby....

dawis77
Registrace: 9/2011

@Saxon

pekna etapa ! a pekna cast spanelska i v tomhle rocnim obdobi :)

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

RE: Telly - bordel

večer koukám na šipky R^ A na svého miláčka P.Wreighta R^

dawis77
Registrace: 9/2011

Kdo by sledoval preplacene drevaky z Arsenalu a United? Bylo jasne, ze to bude nuda. Kdyby nebyla penalta, skoncilo to 0:0.

Protein
Registrace: 3/2020

Jasně, daleko lepší je koukat na finále Doty 2 v Německu. :))) Akce střídá akci, žádné simulování a povalování po hřišti. :laughing: Jinak co se týče sportu, nejlepší nabídku má dnes na orbitu z českých providerů asi T-mobile, mě osobně absence Digi sportu 3 plně vynahrazuje Sport 1, 2 a Golf CH v HD.. Howgh

Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh

Scruffy
Registrace: 2/2012

ja se koukam na novou serii chantelina rodina na tlc. sport bych zakazal.

alien777
Registrace: 8/2020

@alien777

Zítra se nechej objednat na vyšetření. Radši celkové.

bretah
Registrace: 9/2012

jenom nez mu udelaj covid tak bude tejden cekat, a pak jeste den na vysledky :)))
alien-tak proc jsi chodil k TELLY kdyz nesnasis sport ?

kristian1
Registrace: 7/2016

Bublajs

Ano, moc pěkný to bylo. Stejně jako podzimní Stelvio na letošním Giru:)

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra