![]() |
|
Telly - bordelnedavno jsem si poridil telly, pred tim mel pulroku freesat.a vsiml jsem si ze vetsina kanalu je az od 4 ruznych poskytovatelu slovak telekom, upc, telenor atd...a jeste dalsich 4 s nekolika kanaly. taky mi chybi amc a spektrumy. dalsi vec ze napr. je tu discovery a sice je tu dtx a sci ale ostatni discovery chybi. stejne to je s mtv kde chybi club mtv. to telly(digi) tak setri ze neplati celou skupinu tech kanau napr. discovery a mtv nebo proc to vsechno tak maji posbirane ze stripku a ne kompletne? ma smysl jim psat ze bych si pral aby pridali do sveho portfolia chybejici programy? vim ze tohle neni tema kde zadam o radu alr jsou tu i jina podobna vlakna kde se jen pozasravuji nad chovanim mistnich operatoru a chapu ze v tak make zemi ani nema smysl po nich neco zadat, proste si delaji co chteji. lituju ze jsem vratil a musi se vracet freesat kartu tam bylo 2x vic stanic a za polovicni cenu co telly. |
alien777
Registrace: 8/2020 Příspěvků: 383 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
@dawis77Teď jde na hřiště Edison Cavani , poraď nám něco lepšího co se zrovna hraje![]() Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
@Anubisale musíš uznat že fotbal velmi slabý,ale dalo se to i čekat,ty šlágry v PL stojí většinou za houby.... |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 686 |
![]() |
|
@Saxonpekna etapa ! a pekna cast spanelska i v tomhle rocnim obdobi :)Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: Telly - bordelvečer koukám na šipky![]() ![]() |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 686 |
![]() |
|
RE: Telly - bordelKdo by sledoval preplacene drevaky z Arsenalu a United? Bylo jasne, ze to bude nuda. Kdyby nebyla penalta, skoncilo to 0:0. |
Protein
Registrace: 3/2020 Příspěvků: 410 |
![]() |
|
RE: Telly - bordelJasně, daleko lepší je koukat na finále Doty 2 v Německu.![]() ![]() Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh
|
Scruffy
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 793 |
![]() |
|
RE: Telly - bordelja se koukam na novou serii chantelina rodina na tlc. sport bych zakazal. |
alien777
Registrace: 8/2020 Příspěvků: 383 |
![]() |
|
@alien777Zítra se nechej objednat na vyšetření. Radši celkové. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 301 |
![]() |
|
RE: Telly - bordeljenom nez mu udelaj covid tak bude tejden cekat, a pak jeste den na vysledky![]() alien-tak proc jsi chodil k TELLY kdyz nesnasis sport ? |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
BublajsAno, moc pěkný to bylo. Stejně jako podzimní Stelvio na letošním Giru:)On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
![]() |