![]() |
|
Měřič FM signáluZdravím, mám dotaz ohledně nějakého základního měřáčku FM signálu, jeho síly při hledání místa pro VKV antenu či její přesnější natočení. Tak jako pro DVB signály není problém s přístrojem, pro analog toho moc není. Našel jsem jen IBQ101(102) na ALI. Nepotřebuju profi |
Warpik
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 846 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
@WarpikJestli máš opravdu zájem, mám ve skříni měřák se kterým jsem kdysi začínal dělat antény. Měří VHF i UHF v dB a má reproduktor na odposlech, takže bys měl možnost odposlechu naladěné stanice. Stačí do něj jen dát baterky a měl by fachat!Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 687 |
![]() |
|
@Warpikdodnes je na nastaveni antén pro analogove signály použitelna stará dobrá Sadelta TC-402. Používal jsem ji už před 30-ti lety. Třeba se někomu válí doma.![]() |
joki
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 121 |
![]() |
|
@jokiTo je přesně ten měřák, co mám ve skříni! :-)Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 687 |
![]() |
|
TechnisatNa doladeni a naladeni stanic v FM pouzivam prenosne radio Technisat RDR, ma v info ciselne hodnoty R a S podle kterych nadherne antenu doladim a vim dané rádio nebude sumet. |
Beatj
Registrace: 9/2020 Příspěvků: 37 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |