![]() |
|
amiko problem s wifiDobry denchcel by som vas poprosit o pomoc pri rieseni s prijimacom amiko. zrejme je to uz pre vas starsi pan,ale pre rodicov dostacujuci. jedna sa o pristroj amiko. vzadu je konektor na satelit,scart, vystup na tv a zboku su dva vystupy na usb (zial vstup na kabel priamo k routeru tam nie je). v jednom som mal antenku na wifi, aby bol pripojeny na server kvoli iptv. vcera sa stalo, ze prestal fungovat a neviem kde nastala chyba. prijimac sa vie pripojit na siet. ked vytiahnem tu antenku a vratim ju spat tak je tam hlaska, ze plug in,ale not connected.ale siet mi najde (hoci neviem ci nahodou to tam nie je ulozene nakolko predtym to fungovalo). takze nazov siete vidim,ale ked dam pripojit tak sa nepripoji. a teraz neviem ci je na vine prijimac alebo ta antenka (neviem aky je vyrobny nazov nakolko je na nej iba AB). myslel som, ze to bude tou antenkou, ale keby to bolo nou tak nenajde siet. a ak by to bolo prijimacom tak nenajde zase tu pripojenu antenku. ale mozno sa mylim, az tak sa v technike nevyznam. chcel som skusit overit funkcnost, ak by som antenku pripojil k pocitacu, ale tam ked ju pripojim cez usb tak mi ju nenajde ![]() ![]() ![]() |
newbie78
Registrace: 6/2018 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
amiko problem s wifi (# 49)newbie..primač ti zobrazi tvoju wifi sieť.no,ale znovu si sa prihlasil heslom?antenka si nemyslim že by bola špatna. |
mastru
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 168 |
![]() |
|
mastruco sa tyka antenky tak pri jej zasunuti vypise ze device in. ak dam hladat wifi tak sa ukaze hlaska wifi devie on (not connected). ak dam manual vlozit (manual input AP) tak tam mam udaje o wifi, ale to su ulozene udaje (nazov siete, heslo, typ kodovania atd). prijimac sa nepripoji na router, ale neviem zistit ci je teda vadna antenka a mam kupit novu,alebo je to chyba v prijimaci. Signal zo satelitu je OK, dokonca funguju aj volne programy takze si myslim, ze pristroj je v poriadku. i ked moze byt odidena na nom cast zodpovedna za wifi. az tak zdatny v tom nie som tak to neviem |
newbie78
![]() |
|
amiko problem s wifiskus obnovenie nastavenia.alebo skus tovarne nastavenie a znova prihlasenie.aj mne sa kolkokrat stalo ze mi vypadli udaje nastavenia wifi. |
mastru
![]() |
|
mastruno ked som to dal povodne nastavenia tak zacal este aj mrznut, teda myslim, ze ked chcem nieco nastavit tak zamrzne a musim ho vytiahnut z el. siete lebo inak sa vypnut ani neda |
newbie78
![]() |
|
@newbie78Když to po "resetu" začalo tuhnout, bylo to jen s WiFi, když je venku taky tuhne? Nejspíše to vypadá na její odchod. |
Warpik
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 848 |
![]() |
|
RE: amiko problem s wifiNo keď je tá anténka moc horúca, tak to je problém.Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.
|
romannitra
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 325 |
![]() |
|
@warpikno zamrza to aj ked tam je ta antanenka aj bez nej. a zamrzalo to aj este pred resetom do tovarenskeho stavu. uz som premyslal, ze kupim novy ammiko 8255,ale neviem ci je to dobry napad ked neveim ci je to tym prijimacom |
newbie78
![]() |
|
RE: amiko problem s wifino potom ak má tá skrinka už nejaké roky, tak doslúžila.Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.
|
romannitra
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 325 |
![]() |
|
kup sianténku a když to bude stejný,tak ji vrátíš |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
@newbie78Jaký má amiko název,někde zespodu může byt napisaný,anténka bude dobrá,ale musíš amiko znova přihlásit do sítě,ALE SPRÁVNÝM heslem,zřejmě si zadával nesprávné údaje.A dole potvrdíš trvalé přihlašování do sítě |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@newbie78Ten wifi dongle se u amik hřeje,já pro to používám usb kablík Ocko /Mama |
korkoran
![]() |
|
@newbie78Amika serie 8 , zamrzaju,samovolne reštarty,su nespolahlive.je to madarsky vyrobok.ja som sa tiež zaprisahal v živote žiadne amiko,ani zadarmo.čo sa tyka wifi antenky,ta je horuca v každom pristoji,takže nehladaj súvis.spolahlive su AB-cryptoboxe od tiedy5 až po 8.niesu drahé.amika su šroty.. |
mastru
![]() |
|
@newbie78a ešte kratka poznamka:su tu medzi nami predajcovia ktorý ani nevedia poradiť.ponukli by aj neschopne.,,a ty sa tráp..len tolko.. |
mastru
![]() |
|
@pierrepetrprečo neporadiš s takymi skusenostami.tvoje odpovede nemaju ani hlavu,ani petu.odpoved odbornika nula.. |
mastru
![]() |
|
@newbie78wifi antenky su original aj k Amikam,aj k AB-cryptoboxom,,to je jedno..Musi byť dobra akakolvek,chytať signal.nič nekupuj,pierpetr by ti radil len aby si kupoval ,aby mali z teba kšeft.zapoj ju v hocijakom boxe,, sat-dvbt,alebo pc.ak je podsvietena mala by byť dobra.to je vec ktora neodide len tak. |
mastru
![]() |
|
@mastrujakakoliv antena na wifi bude dobra .....to je vec ktora neodide len tak.... atd s jistotou lze rict ze si toho zatim malo videl a malo vis :) Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
@mastruAmiko je obchodní značka. Jsou pod ní výrobky z různých čínských fabrik a to jak (nevhodné slovo) tak nezničitelné spolehlivé výrobky ve kterých vše funguje jak má. Že něco pořádně neznáš neznamená že je to špatné. Zkus combo 8265 se správným sw a pochopíš. V příspěvku je asi popisováný problém s Amiko Mira, která je očesaná pod přípustnou mez. |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 049 |
![]() |
|
@RAFI007no jasne,však vy tu len kritizujete,nic viac nedokazeš.mal som amika,mam s nimi zle skusenosti.madarske šroty.mna poucovat nemusiš.a antenky,ani sa nebudem vyjadrovat.mam aj amikacke,aj cryptoboxove.maju možno 10rokov.takže viem svoje.ale vy predajcovia by ste predali aj odpad,nech sa druhi trapi.radšej napiš niečo rozumne. |
mastru
![]() |
|
@bublajsAmiko 8260 plus dodnes nejsu ani softwerovo vylepšene.može dat aj 100x vyrobne nastavenie. |
mastru
![]() |
|
@mastrujakou to ma souvislost s tvym predchozim tvrzenim o wifi antenach a kvalite usb wifi prijimacu ?asi zadnou ze ? dej si 10 otcenasu a pak zkus napsat neco k veci. diky Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
@bublajsvsak ty si tu najmudrejši.ja si otčenaše nemusim davať.ty chod do krčmy a pokračuj. |
mastru
![]() |
|
@mastrudo krcmy nemuzu, to nam zakazal ten vas soudruh :))) myslim ze si muzete oba podat rucem, protoze blaboleni vam jde oboum :)))Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
amiko a wifi dongleNé každej dongl v nich fachčí naplno.Mě dobře fachaly COMFAST CP WU715N,ale na USB kabelu,jinak se to hodné zahřívá.Dobře jede Ami s vnitřním wifi přijimačem-nehřeje se.Není nad kabel |
korkoran
![]() |
|
@alltak dakujem panove. nakoniec som kupil novu antenku a všetko funguje takže vyriešene. vdaka vsetkym za reakcie![]() ![]() |
newbie78
![]() |
|
@mastruNo vidíš pierrepetr mu poradil velmi dobře![]() |
čubernice
Registrace: 5/2019 Příspěvků: 103 |
![]() |
|
![]() |