![]() |
|
Vu+ Duo 4K SETak Duo je doma a hned jsem nainstaloval VTi, ale nemá dořešenou diakrtiku v Menu. Na prvním Vu+ Duo jsem provozoval Oscam 1.20 11350 a pokud sem si v OpenWebif kliknul na ikonu otevřel se mi okamžitě stream ve VLC přehrávači. V Duo 4K mám verzi 11603 ale po otevření VLC chvíli trvá než se spustí stream může to být zpusobeno verzí Oscamu ? Dále bych se chtěl zeptat na zapojení přijímače dvou parabol. Měl jsem v plánu z každé paraboly vytáhnout kabel a zapojit je do tunerů ale kolega v práci mi radí použít dva DiSEqC přepínače do každého zapojit obě paraboly a vývody z přepínačů táhnout do přijímače. Jakou to má výhodu ? |
Beavis
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 494 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
RE: Vu+ Duo 4K SENechápu proč mi v tomto menu nereaguje ani jedna položkahttp://imgway.cz/v/H7j.jpg |
Beavis
![]() |
|
RE: Vu+ Duo 4K SEu mňa to ide . niečo tam máš zle .vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 598 |
![]() |
|
RE: Vu+ Duo 4K SENo mě to po nahrání VTi taky fungovalo stahoval sem přes to Oscam |
Beavis
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |