Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Samsung Tv O2

Všechny zdravím ,
poprosím o radu chtěl bych koupit TV Samsung 32palců, poradíte mi jaky model ,aby v něm chodila dobře apka O2 TV ?

Díky

Petrmuz92
Registrace: 3/2010
Odpověď v diskusním vlákně

@Petrmuz92

Podle mě každá nynější... Já mám O2 TV v Samsungu 4 roky starém.... ale moc na ni nespoléhej, ta aplikace se ty 4 roky nevyvíjela, její komfort obsluhy je úděsný. Nemůžeš si ani setřídit kanály, o vytvoření vlastního seznamu ani nemluvě. Pokud je O2 TV Tvou primární TV službou, raději investuj do jejich STB, ta v Samsungu je těžká nouzovka

michalnew
Registrace: 3/2019

RE: Samsung Tv O2

Mám Samsung tv QE 55q90R... Po počiatočnych problémoch appka funguje bez problémov. I keď je pravda, že sa stane, že blbne pripojenie.... Samozrejme settobox má výhodu settingu programov, ale to ma tak netrápi...

Rybička65
Registrace: 1/2013

@Petrmuz92

jakýkoliv model,hlavně samšunt nikdy,ty uměj mobil max.

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE: Samsung Tv O2

zatial som nekápnul na žiadnu apku v TV kde si môžem poukladať programy podla seba ,okrem pred viac ako rokom sa to dalo na Skylink Live ale už aj tam to odpálili Rv a je jedno či je to Samsung alebo nejaký Android-TV. jedna na ktorej to majú celkom slušné je SledovanieTV ,ale tam sa to dá poukladať v PC na svojom účte a s čím kolvek sa prihlásim tak všade to mám tak ako som si to uložil. R^ zajtra budem maturovať na Samsungu TV s Orange . :laughing:

maradona
Registrace: 8/2018

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra