Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

O2TV a zase

zase "K O2 TV se pokouší přihlásit příliš mnoho uživatelů. Zkuste to prosím za 5 minut."
to si fakt dělají srandu

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42
Odpověď v diskusním vlákně

nechápu

skoro na to nekoukám,mám účet a když chci,vždy to jede OK

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@pierrepetr

OTT nebo IPTV?Totiž to první má problémy skoro při každé atraktivní podívané. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

@hobo

Máš pravdu jede jen na jednom. Takže zase změna k horšímu.

mattes
Registrace: 7/2018

@hobo

na androidboxu tesla

pierrepetr

@hobo, mattes

Na předplatné jde jen 1 zařízení. Musel jsem přejít na smlouvu (100+100 Kč za smlouvu a ověření) a jedu na dvě zařízení.

DUO 4K SE, S90C

snek
Registrace: 11/2011

@snek

tady jedou tři najednou

pierrepetr

Než net, raději terestr.

Zlatý terestr a to jeste někdo holedbá radio přes net.. terest je jistota a mnohem spolehlivější.

Beatj
Registrace: 9/2020

@pierrepetr

No já mám pocit že jedou nově od jisté doby jenom dvě zařízení s tím příplatkem.

hobo

RE: O2TV a zase

O2TV na settopboxu přes IPTV, k tomu 2x PC a jednou mobil a jede to. Další zařízení se už nepřipojí.

bretah
Registrace: 9/2012

@bretah

No pokud se dobře pamatuji,tak před změnou názvu balíčku a cen,byla možnost kromě Sport packu na 4 zařízení.Nově je to asi jenom na dvě s připlacením za stovku.

hobo

@pierrepetr

Jo máš pravdu.Lze nově na tři zařízení za příplatek. ;)

hobo

Už jsem to tu psal, hlavně si dejte všichni IPTV. Když to jede přes jejich síť, tak je příjem stabilnější, přes cizí to padá podle agregace. Kolega to dával rodičům a dal mi nějaký poznatky. Mají to přes Pilsfree, mají k tomu malou kravičku O2 a přes tu to jede celkem slušně. Pokud se to pověsí na aplikaci přes PC, je to údajně hrozně pomalý.
Sám to nemám, jestli píšu něco špatně, tak mě opravte. A ani bych to asi nechtěl, možná ze studijních důvodů. Mám kabel, satelit a DVB-T2 a to mi stačí.

MMorous
Registrace: 10/2019

@hobo

já nevím nic,účet mě dal zákazník zadarmo,má tam jen sporty a HBO 3x vůbec mě to nezajímá,jen jsem to zkoušel a vždy to jede

pierrepetr

@pierrepetr

přesně tak, u mne rovněž

matchboxx
Registrace: 9/2012

@MMorous

Mám internet od UPC tedy už Vodafone udajně to má být bez agregace-rychlost 150 a krabici od O2.Obraz celkem slušný.Z mobilu přes chromecast také slušná kvalita obrazu.Akorát se mě nějak nezdá,že při v posledních měsících dosti častých výpadku služby o2TV, by všichni kteří nadávají na jejich FB a všude možně, měli jiného poskytovatele internetu.Tam budou i tací,kteří mají službu po jejich síti a přes jejich box.Mají tam něco špatně dimenzované pro větší nápor při atraktivních sport.přenosu.Docela zajímavé to bude třeba při derby pražských S.Jsem na ně opravdu zvědav. ;)

hobo

Akorát ten den měl cetin cca 14 hodin výpadky.. :))) Ti poskytovatelé nemají náhradní trasy.. :O

Fanyn
Registrace: 11/2007

@Fanyn

tak oni je nekteri maji, ale ne s takovou kapacitou, jak ukazal ten sobotni vypadek

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra