![]() |
|
HBO - chyby v obraze při závěrečných titulcíchVčera tu v jednom tématu byla zmínka o tom, že se HBO vyskytují chyby v obraze při závěrečných titulcích. Jelikož jsem na tuto chybu Skylink upozorňoval již před 2-3 týdny a zatím nedošlo k opravě, chtěl jsem proto odkaz na toto téma poslat na Skylink a ejhle, dnes toto téma už nikde není. Rád bych proto požádal uživatele, který se o tom včera zmínil a i ostatní kterým vadí, že u extra placených programů musí sledovat na konci filmu čtverečky, aby sem prosím napsali (hlavně slušně). Díky moc.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
@SirMaxi ve Spektrum Home se to někdy trhá i během pořadu |
allda
Registrace: 8/2011 Příspěvků: 104 |
![]() |
|
@alldau Spektrumu Home je chyba v riadkovaní a to je chyba u vysielatela,nakolko to robí aj na Freesate..AB CryptoBox HD 752...4x
|
jsivak
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 525 |
![]() |
|
RE: HBO - chyby v obraze při závěrečných titul...Ja som to tu vcera pisal, som rad, ze si to vsimli aj viaceri, snad to opravia. Hlavne ze to testovali skoro 3 mesiace...Dreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B
|
Marian21
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 846 |
![]() |
|
RE: HBO - chyby v obraze při závěrečných titul...Které HBO. Dnes jsem zkoušel HBO2 HD a v poho. Můžu příště odzkoušet i HBO1 i HBO3. Moc je nesleduji.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@mildeZkus HBO HD, pouze závěrečné titulky (nejlépe bílé na černém podkladě), které jdou odspoda nahoru - chyby v pravé spodní čtvrtině obrazu.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
![]() |
|
@SirMaxskylink nemá HBO,to není jejich ,brečíš sice dobře,ale na cizím hrobě |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: HBO - chyby v obraze při závěrečných titul...Skylink samozřejmě není vlastníkem HBO kanálů.Ale nabízí ho svým zákazníkům a měl by ho nabízet, když za něj bere peníze,v řádné kvalitě. |
Paja
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 183 |
![]() |
|
RE: HBO - chyby v obraze při závěrečných titul...Já jsem také zaznamenal úplně stejné problémy v obraze jak zde SirMax popisuje a to na HBO,HBO3 a Cinemaxu 2. A to nejsem notorickým sledovačem těchto programů. Jelikož HBO 1 vysílá na jiné frekvenci než ostatní kanály od HBO tak problém bude někde na trase. Skylink by to měl pořešit je to sice maličkost ale jak říkám, když platíme chceme kvalitu. (Zhnilé brambory nebo jablka si také člověk v obchodě nekoupí![]() |
Paja
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 183 |
![]() |
|
@pierrepetrAž budu platit HBO, tak to budu řešit s HBO. Teď ale platím Skylinku a řádně jsem mu nahlásil chybu jejich nabízené služby (sice na to asi dlabou, ale to je další věc). Co je na tom divného?Když byly nedávno problémy s kanály České televize, tak jsem se snažil to řešit i Českou televizí. Slušně řečeno mě poslali do háje, ať si to řeším se Skylinkem (hlavně, že jsem do ČT volal na kontakt, který má řešit problémy se satelitním vysíláním). Myslím, že by to dopadlo podobně, když bych nyní kontaktoval přímo HBO. VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
![]() |
|
RE: HBO - chyby v obraze při závěrečných titul...Ano už to samé,jako ostatní. Není se kam ozvat na reklamaci. Škulink nereaguje.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: HBO - chyby v obraze při závěrečných titul...Ještě jsem zapoměl na dotaz. Proč v STB VU+Uno 4Kse v nastavení titulky si zvolím žluté a pak černý podklad. Na příklad na čt programech je mám žluté. Ale HBO implicidně bílé transparentní. Tam nefunguje to mé nastavení. Nevím proč.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: HBO - chyby v obraze při závěrečných titul...to je hardcore,dívat se na HBO na zavěrečný titulky,nic proti....![]() |
jansmrz
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 546 |
![]() |
|
jansmrzPraveze ono to nie je iba pri zaverecnych titulkoch, na HBO3 HD isiel serial Jeho temne esence s titulkami a robilo to tie chyby aj pocas serialu a je to do oci bijuce![]() Dreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B
|
Marian21
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 846 |
![]() |
|
![]() |