![]() |
|
Amiko ImpulseAhojte!Mám takýto problém s prijímačom Amiko Impulse: Nenachádza niektoré TP, hlavne nové programy Jednotka, Dvojka, Markíza,Joj HD, ale aj iné. Ćím to môže byť ? |
Jusztisch
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 131 |
![]() |
|
re amiko:No moze to byt hocico....zacinajuc konvertorom, kabelazou, zlym nadstavenim v prijimaci (skusil by som factory reset), az po zly prijimac |
bobrik
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 46 |
![]() |
|
RE: Amiko ImpulseNo mozno by stacilo len skontrolovat v tom bazmeku tabulku transponderov.![]() |
zigmin
Registrace: 11/2020 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
Amiko InpulseKonvertor,kábeláž je ok, druhý prijímač funguje v poriadku. Výrobné nastavenie vykonané a dokonca aj tabulka TP aj tak to neide |
Jusztisch
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 131 |
![]() |
|
RE: Amiko Impulsepozri sa či ten transporter nemaš uloženy 2 krat |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 790 |
![]() |
|
RE: Amiko Impulseskus vymazať a znovu pridať transporter |
jopo166
![]() |
|
Amiko ImpulseMenu - instalace - sat.instalace - zlte tlac. na Do (Upravit TP ) - Zelene tl. na DO (pridat) a tam napises aktualne TP cislo. |
laosz
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 34 |
![]() |
|
jopo166rovnaký parameter môžeš uložiť i viackrát znovu vyhľadá rovnaké pr. a budeš ich mať na viacerých pozíciách,vždy ťa ale už dopredu upozorní že taký tam už je, ak je všetko správne nastavené tak už dosluhuje , kontrolovať zdroj napájanie má veľké zvlnenie vymeniť elektrolity prejavuje sa to najskôr na najslabších |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 358 |
![]() |
|
@DuzuAno može to byť zdrojom. Mal som taky problem u opticuma tam bol zdroj vstavany v prijimači po vymene kondenzatorou všetko ok.Tu je však zdroj osobitne externe.Musel by ho nejako rozlomit aby pozrek či su v nom dobre kondenzatory.Ale nemusi to byť len kondenzatorami može to byť kludne aj tunerom.Takyto zdroj sa da aj kupiť stoji nejakych 8€ |
jopo166
![]() |
|
RE: Amiko Impulsenejde třeba jenom jedna polarita ? |
Salt
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 112 |
![]() |
|
@JusztischA hlavně v něm je nesprávný sovt,co nepober caid 0624 (2.4.44).Mám(dám)najdeš mě na centrumu,nebo v PM-poradím |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Amiko Impulseu mě na Impulsu hraje vše.....![]() |
jansmrz
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 546 |
![]() |
|
![]() |