![]() |
|
Moduly CI+ v OpenPliOpenPli neobsahuje podporu modulů CI+. Podle toho, co jsem našel na netu, je situace ještě navíc specifická pro přijímače VU+. Plugin ciplushelper v OpenPli také nefunguje, protože prý i on potřebuje podporu, která v OpenPli není. Takže se musí ještě doplnit nějaký patch. Může mi někdo s osobní zkušeností se zprovozněním CI+ v OpenPli konkrétně poradit, jak na to? Nejlépe pro přijímač VU+Ultimo4k nebo VU+Duo2. DíkyOffset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K
|
Hugocz
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 011 |
![]() |
|
RE: Moduly CI+ v OpenPliNevím, jak je to u VU+ přístrojů, ale u Dreamů potřebuješ nainstalovat plugin "mmi" a další plugin "CI+". Ale víc ti asi poradí majitelé těchto VU+ přístrojů.DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta
|
Kibicak
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 1 106 |
![]() |
|
RE: Moduly CI+ v OpenPlipche.... pred mesicom som oprášil staré uno ,nahral tam openpli a ide svokre ,lebo švagra už nebaví jej stále preladovať skylink v TV ...![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 143 |
![]() |
|
RE: Moduly CI+ v OpenPli@maradona: Neboj, že jsem to nevyzkoušel. Modul CI+ nejede. Nainstaloval jsem ciplushelper a nejede. Tak hledám, co ještě. Nějaký patch Enigmy. On modul irdeto pro skylink není zrovna dobrý příklad, protože některé typy (možná všechny?) jsou sice CI+, ale umí se přepnout do režimu CI. A Skylink funkce CI+ nevyužívá. Takže modul, i když má označení CI+, tak jede v přijímačích bez podpory CI+. To ale není můj případ. Já mám moduly Fransat a Tricolor a ty fakt vyžadují CI+.Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K
|
Hugocz
![]() |
|
@HugoczVU+ a DM majú najlepšiu podporu pre CI+.![]() ![]() ![]() |
maradona
![]() |
|
RE: Moduly CI+ v OpenPliAby celá diskuse měla vůbec nějakou hodnotu, měl bys uvést bližší info, kterou verzi image openpli máš a používáš. Na ci funkce je asi nejlepší vti, ale chápu, že ti to nemusí sedět. Na druhou stranu je to všechno o nastavení a skinu, při normálním "provozu" nepoznáš, co tam máš za image. Dal bych vti šanci...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
@tukanak myslíš mňa tak kedže je to staré UNO tak je tam openpli-4.0 2019/12/16 03:20 - 52.52MBkvôli malej fleske. ![]() ![]() ![]() ked to preladia tak s pc jej to tam pošlem + a hotovo ![]() |
maradona
![]() |
|
RE: Moduly CI+ v OpenPliAno, ve VTI a OpenATV moduly CI+ jedou bez potřeby cokoli nastavovat. Ano, moduly irdeto skylink jedou všude. Já řeším OpenPli poslední verze 7.3 a moduly Fransat a Tricolor. VTI jsem používal doteď a má mouchy, které chci řešit pomocí OpenPli. Ale možná si to rozmyslím. OpenATV se mi nelíbí. Osobní zaujatost.Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K
|
Hugocz
![]() |
|
@Hugoczsú aj iné image ako VTI, BH,openatv openpli....PureE2,OpenBH,Openspa,SatDreamGr atd.... skúšal si toto?http://sgcpm.com/satdreamgr-images-experimental/vu/ kedy si som mal všetky image v multiboote....ale už som s toho vyrástol. ![]() ![]() |
maradona
![]() |
|
MaradonaTebe jsem nemyslel, to bylo na Huga. Když se uvádí málo info, tak to vede k radám "a na co používáš ci, když máš oscam"...![]() Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
RE: Moduly CI+ v OpenPliopen pli 6.2-musis stahnout CI+helper,mam 2 moduly a 2karty frci to!!!ULTIMO4K.Hezky den |
baryn9
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 639 |
![]() |
|
RE: Moduly CI+ v OpenPli@tukan: Pro člověka, který zná situaci kolem OpenPli a certifikace CI+ jsem uvedl dostatek informací už v původním dotazu. Ty o tom evidentně nic nevíš.Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K
|
Hugocz
![]() |
|
RE: Moduly CI+ v OpenPli@baryn: Zajímavé. Zdá se, že starší verze OpenPli chodily líp, než ty novější. Můžeš mi ještě napsat, s jakou verzí ciplus helperu ti to chodí? Já jsem stáhl verzi 4.8-r0_all a nechodí mi. Prý se ještě musí do enigmy doinstalovat ovladače nějakým patchem. Že by to "mmi" podle Kibicaka?Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K
|
Hugocz
![]() |
|
HugoJak vidíš, tak dostatek informací to nebylo. Já Tě ani nepeskuju, ani Ti nenadávám, je mi to jedno. Když se na to ale někdo hledající podobnou problematiku podívá s odstupem času, bude jenom vědět, že Ti to nefungovalo /první příspěvek/, pak si to "doplňoval za jízdy", ale máš pravdu, po tom je mi houno, všechno dobré...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
@Hugoczhľadaj github.com-Ednaz-e2binaryvyskúšaj: 1. vymazať všetky pluginy k CI+ ( enigma2-plugin-systemplugins-ciplushelper_4.8-r0, systemplugins-ciplusinstall ap.) 2. pre OpenPLi stiatnúť a install ...ciplusinstall_1.7-r0-openpli_7.0-rel_7.1-rel_7.2-rel_all |
emte
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 130 |
![]() |
|
RE: Moduly CI+ v OpenPlici+install 1.2-r0 |
baryn9
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 639 |
![]() |
|
RE: Moduly CI+ v OpenPliFunguje dual decrypt s DIGI modulom na UNU4K alebo UNO4K se, lebo s Neotion Dual modulom mi nefungoval ani freesat ani skylink. |
idomonkos
Registrace: 10/2013 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
@HugoczMozno je to blbost, ale skus v CI nastavit rezim CI z Auto na CI+ 1.3AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 632 |
![]() |
|
RE: Moduly CI+ v OpenPliUz si to rozchodil s niektorou verziou?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
![]() |