Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

sw amiko zamrzanie a restart

Zdravim pani.
dovolim si Vas poziadat o pomoc či mi budete vediet poradit.Prosim neukamenujte ma kvoli prispevku. Skusim moj problem naformulovat nejako zrozumitelne.Pre rodicov som kupil dva prijimace amiko.jeden je amiko impulse a druhy je amiko wifi.viem,ze kvalitou to nie je perpetum mobile,ale pre nich to staci a hlavne je to jednoduche na ovladanie.Do amika impulse som nahral sw 20020A00_2.4.58 MCAS (HW verziu mi neukazuje). V amiko wifi je 20020A00_2.5.51, HW YW-M3510E-lancer05).oba prijimace su pripojene na router. Amiko impulse je cez dongel wifi a amiko wifi je konektnuta s routerom kablom.Pri prepinani programov na jednom alebo druhom prijimaci vzdy ten druhy zamrzne program. niekedy to nerozdycha a je potreba prijimac vypnut, inokedy staci chvilu pockat a znovu sa rozbehne.naviac pri amiku impulse (tam som daval vyssie spomenuty novy sw - vraj by mal byt posledny a teda aktualny)tak ak chcem epg programu, teda o com vysielany program je tak sa restartuje. vzhladom k tomu, ze v tomto softe je aj xtream a stalker pre iptv nasiel som si nejaky trial, aby som zistil ci a ako funguje. podarilo sa mi to rozchodit, ale ked som ho vypol a chcel znovu spustit (iptv) tak sa prijimac vzdy restartuje a nie je mozne iptv spustit. Su tu teda dva problemy. jeden je uplne resp. ciastocne mrznutie pri prepinani a druhy je restart pri spusteni napr epg alebo spusteni iptv. Neviem preto či je problem v softe (ak ano aky je stabilny,alebo čo by fungoval), alebo v nastaveni na router, prípadne nejaký iný problem. kaslal by som na iptv to bolo skor aj tak pre mna ked pridem na navstevu,ale to mrznutie a nasledne nutny restart je fakt na držku. vie mi prosim niekto poradit čo robim zle,alebo ako to odstranit? vopred dakujem

newbie78
Registrace: 6/2018
Odpověď v diskusním vlákně

@newbie78

To wifi je amiko impulze wifi??
Máš ze střechy natažené 2 kabely,pro každé amiko zvlášť.
Dále je nutno nahrát do obou soft 2.4.44

korkoran
Registrace: 10/2006

@korkoran

jeden prijimac je amiko impulse (tam je ten soft 2.4.58) a druhy je amiko impluse wifi a tam je soft (2.5.51)
ano pre každý prijímač je zvlašt kabel
a kde by som nasiel ten soft. na original stranke je len 2.4.43 (a mam hladat emu ci mcas? lebo neviem aky je v nich rozdiel) a bude v tomto firmware aj stalker ci na iptv apka? dikes

newbie78

@all

skusal som nahrat do amika impulse sw, ale na vyber je mcas alebo emu. Aký je medzi nimi rozdiel?
a ešte otázku. Pri zmene verzie sw mam na vyber:
- sw bez databazy
- software
- uživatelská DB
- software + bootloader

ktoré z nich si mam vybrať? zatial som skusil iba sw bez databazy, pretože ak som dal software+bootloader tak mi to vymazalo všetky programy a musel som ich znovu nahadzovat do kategorii. tomuto sa chcem vyhnut, len neviem čo by bolo spravne.Vopred ďakujem.

newbie78

@newbie78

Nejprve tovární,pak software +bodlosader,pak zase továrko
a sovtware 2.4.44 u mě v centrumu.cz
Zdar tvému snažení.Pro oba je dobré stejný

korkoran

RE: sw amiko zamrzanie a restart

a urob si pred tym zalohu setingu na Usb ak to mas nejako potriedene a potom ked nahras novy soft daj este stiahnut tu zalohu ako uzivatel.DB.

albertone
Registrace: 2/2018

@newbie78

Úplně před tím zálohu na flesh,z které po závěrečném továrku ,nahraješ zpět uživatelskou databázi a máš tam původní seznam kanálů 💆🙋😁

korkoran

@newbie78

Tak jak,máš to ,nebo ten sovt chceš??.😯😯

korkoran

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra