![]() |
|
Satelitní rozbočovačInstaloval jsem takovou prasárničku jako je satelitní rozbočovač 1/2. Je to pro důchodce co je sám a jednu TV má v kuchyni a druhou v ložnici s ext.combo sat(STB). přijímačem. Nikdy se nedívá na obě TV zároveň. Do bytu mu vede ze střechy pouze 1 kabel a natažení druhého je značně komplikované.Předpokládal jsem, že zapnutá TV-1 bude fungovat normálně a STB při vyputé TV-1 také. Ale chová se to tak, že pokud vypnu TV-1 na nějakém V kanálu, tak na STB jedou V kanály v pohodě a H se objeví až po třeba 2 minutách přepínání. Problém je , že STB nemá HDMI CEC a nevypíná se po vypnutí TV , takže přes den může být omylem zapnutý. Podle mne by mělo ss napětí změnit polarizaci okamžitě vždy z té TV nebo STB z kterého se ovládá. Nebo je to jinak? Nikdy jsem tuhle divočinu nepoužíval tak fakt nevím Rozbočovač IKUSI 205. STB AMIKO mini combo, TV SAMSUNG OLED |
lubos32
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 487 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
@AntonínNebuť naivný, ten tvoj storočný predražený Johanson sa predáva už len preto, že im to ako ležiaky ostalo na skladoch. Nechcel by som to ani zadarmo.Unicable II systém obslúži aj boxy, ktoré akože unicable nevedia. A veľmi elegantne. Takže to tvoje "jediné opravdové řešení" si strč za klobúk. |
baltik
Registrace: 6/2019 Příspěvků: 346 |
![]() |
|
@baltikMoc toho nevíš Johanson funguje paradně bez problemu.musíš se ještě hodně učit o sat přijmu.Zdravím Antonina. |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
RE: Satelitní rozbočovačPodstatná otázka je tvrzení, že i starší televize jsou schopny ovládat unicable LNB. Já si to nemyslím, ale ověřit to nemám jak. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
@mikuTy budeš asi jeden z tých predajcov, čo sa toho nevie zbaviť. Za cenu toho tvojho johansona mám dva unicable II 32 pásmové lnb_čka a ešte mi ostane aj na pivo. A vedz, že tie unicable sú niekde inde ako ten tvoj storočný johanson.@Antonín to je kúzlo unicable II LNB, že ho vôbec nemusíš ovládať... |
baltik
Registrace: 6/2019 Příspěvků: 346 |
![]() |
|
@baltikBydlím v domě ktery je kulturní pamatka.Svod jsem měl v liště veden na chodbě což se nelibilo pamatkařum.Lištu odstranili aa kabel dali pod omitku čimž už nešel přidat další svod.tak jsem zvolil johanson.prodejce nejsem. |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |