Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Octagony sf

Zdravím,chci se zeptat v čem se od sebe liší tyto dva receivry:
Octagon sf8008 twin 4K UHD Enigma2 DVB-S2X a
Octagon sf4008 Triple 4K UHD Enigma2 2xDVB-S2X.
Prosím o lajcké vysvětlení.Chtěl bych si jeden z nich pořídit k motoru DG380S.
Děkuji

bora
Registrace: 10/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Octagony sf

Dovolím si jednu poznámku, neberte to nikdo prosím osobně, nechci se nikoho dotknout, ale...Jak chcete přijímat něco v T2-MI na vzdálených družicích, v nízkých sr a v c-pásmu, když si nedokážete vyhledat základní specifikace jednotlivých přístrojů, porovnat si je a musí to dělat někdo za Vás, protože Vám to není jasné? Mně to přijde prostě divné...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Octagony sf

to tukan Já jsem dobrák od kosti.Proč bych nepomohl.Ale jinak souhlas.

agamon
Registrace: 1/2007

@tukan

Ja to chápem. Ono je to taká poistka - viac očí, viac vidí.
Už viackrát som sa podľa špecifikácie pomýlil, niečo prehliadol, prípadne si myslel, že niečo funguje inak. ;)

Spacer
Registrace: 9/2017

@tukan

Ano, ospravedlnujem sa, to T2-MI som vcera prehliadol - nedostatocne som si porovnaval recenzie tych 2 prijimacov tu na parabole. V tej starsej sa pisalo, ze podporu nema a u tohto novsieho Mini v recenzii naopak, ze tento tu podporu ma - ale ako som teraz pozrel, nizsie je vysvetlene, ze ta podpora uz aktualne plati aj pre ten starsi model SF8008. A tym padom vypada naozaj vo vsetkych ohladoch vykonnostne aj parametrami lepsie ako Mini. Vdaka za nakopnutie. ;-)

kolle
Registrace: 1/2006

RE: Octagony sf

S Octagonem SF8008 Combo jsem spokojený. Teď jsem vybíral další přijímač, druhý Octagon už ne, aby se nehádaly dálkové ovladače, každému něco chybělo, třeba gigabit LAN a podobně, až jsem se zvedáním laťky dopracoval K DM920 :8)

DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K

geronimoh
Registrace: 10/2012

@geronimoh

Ja si na tom sf8008 Combo hold neviem zvyknúť , že keď prepnem kanál tak obraz na sekundu zamrzne a potom sa ako spomalený film púšťa ďalej . Zevraj je to neduha CPU Hisilicon , na ostatných prijmacov mám Broadcom a tam tento efekt nie je .

mercedes77
Registrace: 1/2006

@mercedes77

Ano, taky mi to Octagon dělá, ale o tom jsem věděl předem a mám ho hlavně na nahrávaní programů, když nejsem doma a nahrávky si můžu pouštět přes PC. A když už přepínám na Octagonu, tak mu tenhle malý neduh odpustím, za tu cenu

DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K

geronimoh
Registrace: 10/2012
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra