![]() |
|
CZ-SK archivPo dlchsej dobe som spustil archviv vo VU+ nejde a treba nieco niekte zaplatit neviete mi poradit ako na todakujem |
intel
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 368 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48 | |
![]() |
|
@zigminTeším sa aj ja![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 649 |
![]() |
|
@zigminRýchlo si sa pokak.al![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@zigminČo je to smard?![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskOpytaj sa pri najnovsom plakani toho svojho typka na Ciernom fore.![]() |
zigmin
Registrace: 11/2020 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
RE: CZ-SK archivKua, tak intel založí vlákno žiadna zmienka z jeho strany a my sa tu budeme všetci hádať. Princíp archívu je taký, že ak to chce mať free, tak mu všetko nepôjde za zvyšok si bude musieť priplatiť. Toď vsjo a nech admin ukončí toto vlákno, lebo sú tu samé intrigy! |
PeMa
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
PaMaMyslím si,že zase nemáš pravdu - i u free je archiv aktualizován a funguje.Dokonce bych řekl že ArchivCZSK je lepší než ArchivCZSK-Premium - používal jsem je do určité doby souběžně oba. |
jlam
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
RE: CZ-SK archivJak zase, povedal som to isté čo na začiatku akurát inými slovami. Teba poslať tak na psychotesty a by si cez ne neprešiel. |
PeMa
![]() |
|
RE: CZ-SK archivpetersk, na rozdiel od teba asi chápem lepšie čítaný text. Keby PeMa spomenul v príspevku, že sú dve verzie archívov, a za premium sa platí. bolo by to iné. Takto pre toho, kto nevie, že sú dve verzie, vyznieva jeho príspevok tak, že ak chcem archívy, musím si zaplatiť premium, čo nie je pravda. |
jafx
Registrace: 4/2018 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
PeMaNaštěstí psychotesty mám za sebou - u nás jsou důležité ke zbrojnímu průkazu.Ale nějak jsem nepochopil Tvou poslední větu -to je přání nebo nebo oznámení?Pokud jsem prošel všechny Tvé příspěvky tak nikde u nich není zmínka o dvou Archivech CZSK .Možná to bylo napsáno mluvou indinského kmene,ale té já nerozumím. |
jlam
![]() |
|
@jafxNo asi to každý chápe ináč. Ja som to tak pochopil, že sú 2 verzie a za premium sa platí. Ale podľa posledného jeho príspevku už sa prikláňam k Tvojmu názoru.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: CZ-SK archivChlapi ešte raz, neviem či sa chápeme, ale ja sa s vami bavím o archíve od jedného autora. Jeho prvotná verzia je zdarma a ja keď som ju používal, občas mi niečo vyskočilo, že treba aktualizáciu doplnku. Aktualizácia doplnkov je tá premium verzia, ktorú si treba priplatiť, pokiaľ to chce mať človek funkčné. Treba však aj pripomenúť, že je tam aj nekompatibilita s novým OpenATV 6.5. Dúfam, že ste ma už teraz pochopili všetci. |
PeMa
![]() |
|
@PeMaTy píšeš o Archív CZ&SK Premium plugin . Ta prvotná inštalácia “zdarma” je tak na dve veci , nakoľko v nej nefunguje nič . Takze hneď musíš urobiť platený upgrade a vtedy už máš plnohodnotný plugin od autora . Príde daka nová verzia , platíš opäť. Je nepíšem že tie peniaze si autor nezásluzi ( nech si pyta aj 10€ ) , len mi príde divne pisat o prvej inštalácii zdarma, keď na nej to najpodstatnejšie SC je nefunkčné . |
mercedes77
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 926 |
![]() |
|
@mercedes77Spôsob podnikania autora pluginu nebudem hodnotiť, to nech si urobí úsudok každý sám. Pozri si môj prvý príspevok, čo som napísal hneď na začiatku, že uvedený plugin už nepoužívam dobré 2 roky a vieš prečo? Lebo tam stále niečo nefungovalo, stále nejaké hlášky, bolo nutné robiť aktualizácie doplnkov a dosť často sa mi stávalo pri spustení HD filmov, že sa nespustili a hodilo to späť na prehrávač. Sr*ť na taký archív a plne s tebou súhlasím, že SC je nefunkčné. Lenže je doba, ľudia sú hnilí si len nejaký ten film stiahnuť do PC a chcú mať všetko bez roboty ako tu Tóno a podaktorí až dotieravo somrujú. |
PeMa
![]() |
|
@PeMaTeraz už chápem, ale pravda je taká, že sú už dve verzie. Už fungujú osobitne obidve. A obidve sú aktualizované, len za premium verziu za aktualizácie treba platiť a za druhú nie. Dúfam, že si to pochopil![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: CZ-SK archivJá bych to už více nerozebíral.Existují tedy dvě verze Archivů.Archiv Premium -za něj se pro aktualizaci musí platit.Jakákoliv změna a platíš.Důležitý poznatek (nevím současný ale v 6/2020 jely archivy všeht TV + další) je ten ,že pro Stream Cinema se musíš registrovat a platit ještě u bbarona na KRA.SK s stream běží z tohoto uložiště. Archiv od Misanova - veškeré aktualizace a úpravy provádí Misanov zdarma a je na tobě, zda mu něco přispěješ do jeho kasičky.Tady nefunguje Stream Cinema,ale je zde doplněk Stream Cinema comunuty který je funkční a upravovaný doplněk pro streaming z webshare.cz (tady nefunguje bbaronovo KRA.SK ) |
jlam
![]() |
|
@mercedes77Ta prva instalacia bola zdarma aktualna a funkcna v dobe uverejnenia ale od vtedy uz nejaky cas uplynul a vela veci sa zmenilo. |
zigmin
![]() |
|
RE: CZ-SK archivViete ale keď padol webshare a všetci sme migrovali na kra.sk . Mám tam ešte asi rok predplatné a a teraz musím používať Archív CZ&SK Premium ( Kodi mi vôbec nesedí ) .Keby Misanov do toho svojho pluginu dorobil support kra.sk , tak dávno na ňom ficim . Včera mi tu niekto vysvetľoval , že sú to dva konkurenčné skupiny , tam nech kra.sk necakam v Misanovom pluginu . ![]() ![]() |
mercedes77
![]() |
|
@mercedes77To som bol ja kto ti to pisal, ze aby si necakal podporu kra v Archive od Misanova. Tam uz sa preferuje podpora SCC - Stream Cinema Community pred starou SC - Stream Cinemou. |
zigmin
![]() |
|
@peterskJasné, že chápem, ale ja som si myslel, že sa bavíme o jednom a tom istom, ale sa to tu poplietlo aj s druhým. Tazateľ sa tu ani neukáže a my sa tu kvôli nemu budeme ešte hádať. Som rád, že sa to vysvetlilo. |
PeMa
![]() |
|
RE: CZ-SK archiv@zigminsorry že som zabudol , že to bolo od teba ![]() Inak nechcem vytvárať paniku , ale na Facebook stránke Kodi komunity CZ & Sk sa objavila pred týždňom informácia , že webshare a kra budú funkčné len do konca februára . Má prísť daky zákon , že za obsah bude zodpovedný majitel servera , takze ich to asi položí . Ale ako píšem , má tu informáciu z FB od nich a či sa tam stane alebo nie , neviem . |
mercedes77
![]() |
|
RE: CZ-SK archivMám CZ & Sk archiv od Misanova už od začátku a jede vše OK i bez Kodi. Platím na webshare.cz VIP účet. To že ho mají zrusit jak píše mercedes77 nevím.Pokud ano, tak to schramstne Americký Netflix s jeho filmy s titulky.![]() Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@mildePrepáč, ale Ty si myslíš, že webshare a kra sú legálne služby na filmy? Keď to skončí, tak to skončí kvôli práve Netflixu, HBO a pod.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: CZ-SK archivdufajme ze po 30 rokoch slobody uz pride generacia ktorej bude jasne co je legalne a co nie. Ale to zalezi aj od toho co budu pocut doma a v skole. A to je niekedy katastrofa.![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48 | |
![]() |
|
![]() |