![]() |
|
Pomichane koaxyČau Kluci, tak jsem to opět posral a tak píšu. 😂 Dělám rozvod tv na chatě, 4 tv zásuvky do každé jeden kabel, bude tam dvbt a satelit. Na půdě to zapojím do multiprepinac. S klempířem jsem dal pod hřeben svazek 5kabelu, ale nepoznacil si, který je který. Dvbt asi najdu celkem ok, mám merak, ale u satelitu na quattro lnb taky není s multiprepinacem jedno ktrej kabel kam, že ne? Co stim? Jsem amatér, dělám to, že mě to baví. |
Quattro
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 91 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
@QuattroS takovým nickem ptát se na zapojení quattro lnb mi přijde trochu jako kanibalismus... |
krupino
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 890 |
![]() |
|
na skylinkzapoj jen dva koaxy |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
RE: Pomichane koaxyMůj názor, kdyby tě to tak bavilo jak píšeš, tak nebudeš hledat radu na parabole, ale vyřešíš to sám. Každý začátečník tohle vyřeší bez problému.DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta
|
Kibicak
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
kibicakPřesně jak píšeš. Jeho baví něco jiného...On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Pomichane koaxy...veď Quattro si robí iba srandu......![]() |
dano01
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 371 |
![]() |
|
RE: Pomichane koaxy...ale nerobí, jen asi chtěl rychle vyřešit svůj problém dotazem, namísto toho, aby si sám vygůglil (za desetinu času) info o funkci quattro LNB a multiswitche... ale už to vyřešil, tak z toho nedělejme kovbojku, vtipný na tom je jeho nick vs. dotaz...![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
@QuattroJe to pre Skylink ? |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
RE: Pomichane koaxyNo tak kluci, pokud vás tak mohu nazvat i ty afektovany. Díky za rady a invektivy.Trochu mě zklamalo, že pokud někdo položí dotaz byť pro někoho zarážející, dostane se mu ponizovani a usklebku. Nejsem zase takový niemand, namontoval jsem dost satelitu i antén. Jen mě to, v ten moment zaskočilo. To se mi stává, hrdinové. 😂 |
Quattro
![]() |
|
@QuattroChcel som Ti poradiť, už Ti to ide ? Lebo Skylink má frekvencie len v HIGH BAND a stačí si nájsť jeden FTA program vertikál, jeden horizontál a potom pripájať káble zo strechy a naskočí len ten v správnom pásme ... |
Dzordzo
![]() |
|
@Quattrosprávnej polarizácii som chcel napísať ... |
Dzordzo
![]() |
|
@DzordzoAntény jdu dělat až další víkend, napíšu, díky chlape |
Quattro
![]() |
|
RE: Pomichane koaxyK EMP MS5/4PIU-4 si dej Quad a nemusíš nic řešit. Když se ti pokazí MSW tak místo něj dáš slučovač C5/4ENP(T+4S)-2 (E.107-A) |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
@Quattrotak ako, zabralo ? |
Dzordzo
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
![]() |