Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

nabídka tvnaplno

Zdravím všechny příznivce satelitního příjmu.
V poštovní schránce mi přistála nabídka tvnaplno.
Říkám si, že bych jí využil, ale mám pocit, že je v ní nakopaný nějaký háček. Proč nabízí něco za 199, když to jinak stojí 259?
Máte prosím někdo zkušenost s touto nabídkou? Ta cena 199 platí po dobu 2 let, nebo i déle ?
Díky za postřehy, na infolinku mě neposílejte, tam se o háčcích nemluví.

Felixbejk
Registrace: 10/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: nabídka tvnaplno

Protože lákají nového zákazníka - tj. zatím od Tebe mají 0 a 199 je lepší než 0 :))) Platnost ceny si snad přečteš sám, ne? Tj. jestli píšou na 2 roky, tak to bude asi na 2 roky, a co bude dál po 2 letech Ti nikdo negarantuje ;)

lance

@Felixbejk

zadny hacek v tom neni. dostanes jejich prijimac,hybrid,a balicek, 200 za zaklad, neni to drahy ani to neni malo,tak primerene,pokud nemas lepsi nabidku tak bych to bral,ale je to bez sport1.2. a bez eurosport1.2. furt lepsi nez pozemak.

kristian1
Registrace: 7/2016

Každý zákazník ktorý zaplatí/to je jedno či mobilnému operatorovi alebo poistovni alebo sat.provaiderovi/toho berú že je spokojný.Ktorý nezaplatí s tým vyjednávajú toto je niečo podobné/podpultové ceny/.

MAN0707
Registrace: 10/2011

Jak píše Kristián, ke všemu levnější než jednorázové pořizovací náklady za základ. Tarif si můžeš upravit směrem nahoru podle sebe, směrem dolu , třeba na základ až po dvou letech. Pro BFU ano.

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka
Registrace: 1/2006

@lance

Člověče, proč odpovídáš, když to nevíš? To naháníš počet příspěvků? Napsat mi "Platnost ceny si snad přečteš sám, ne?" je pěkný, ale moc mi to nepomůže, když to tam nepíšou.

Felixbejk

Zeptám se tedy jinak, dá se získat programový balíček Smart za 199 Kč, nebo méně?

Felixbejk

@Felixbejk

Vždyť je v podmínkách napsáno vše podstatné... Podmínkou je uzavření smlouvy na 24 měsíců. První platba zahrnuje úhradu balíčku Smart na minimálně první 3 měsíce. Následující platby je nutné realizovat minimálně 5 dní před datem splatnosti, které je uvedené ve smlouvě. Zvýhodněnou cenu garantujeme po celou dobu závazku.
Nabídka platí do 31. 12. 2020 Více zde: https://(nevhodné slovo)/y2h865wz

hokejka988
Registrace: 12/2013

Klasická kastrol akce. Akorát nedostaneš zadarmo oběd...

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

@hokejka988

Jsem možná kapku paranoidní (následek smluvního vztahu s kyslíkama o internetu).
Nemyslím si, že je na těch třech stránkách napsáno vše podstatné. Dovedu si představit, jak to podepíšu, zaplatím na 3 měsíce dopředu a následně bude cena zvýšena na 258 měsíčně. Smluvně to bude OK, protože je splněn slib zvýhodněné ceny proti standardnímu ceníku.

Felixbejk

Normálně ta cena platí na 2 roky, když jsi nedůvěřivý tak si to předplať rovnou na celé ty 2 roky dopředu a už ti tu cenu nikdo nezmění ;) ale když jsi paranoidní a navíc neumíš číst, tak se na to vykašli a máš klid, mít klid a nemít nervy... to je nade všechnu televizi ;)

lance

Nevím, co "TV naplno" za 199 Kč obsahuje za kanály, ale za balík Multi (64 programů, z toho 40 HD) v jejich internetové tv je už delší dobu cena 166 Kč při platbě kartou (původně 209 Kč), při možnosti použití na 4 zařízení není co řešit, navíc je to bez závazku, u TV naplno bude zřejmě akční cena jen na pár měsíců. Umí to kdejaká smart tv nebo třeba Xiaomi Mi TV Stick za cca. 1000 Kč.

pro jh
Registrace: 10/2007

internetova Multi 209,-mes. co je to internetova tv ? skylinklive ? tak dik. oni ani neumi synchronizovat balicek sat s net. kvalita skylinklive a seznam programu o nicem.
felixbejk tvoje uvaha ze ti po trech mes zmeni cenu kdyz mas garanci ceny 24mes tak to uz je fakt paranoia. tohle neni O2.!

kristian1
Registrace: 7/2016

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra