![]() |
|
nabídka tvnaplnoZdravím všechny příznivce satelitního příjmu.V poštovní schránce mi přistála nabídka tvnaplno. Říkám si, že bych jí využil, ale mám pocit, že je v ní nakopaný nějaký háček. Proč nabízí něco za 199, když to jinak stojí 259? Máte prosím někdo zkušenost s touto nabídkou? Ta cena 199 platí po dobu 2 let, nebo i déle ? Díky za postřehy, na infolinku mě neposílejte, tam se o háčcích nemluví. |
Felixbejk
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 32 |
![]() |
|
RE: nabídka tvnaplnoProtože lákají nového zákazníka - tj. zatím od Tebe mají 0 a 199 je lepší než 0![]() ![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
@Felixbejkzadny hacek v tom neni. dostanes jejich prijimac,hybrid,a balicek, 200 za zaklad, neni to drahy ani to neni malo,tak primerene,pokud nemas lepsi nabidku tak bych to bral,ale je to bez sport1.2. a bez eurosport1.2. furt lepsi nez pozemak. |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: nabídka tvnaplnoKaždý zákazník ktorý zaplatí/to je jedno či mobilnému operatorovi alebo poistovni alebo sat.provaiderovi/toho berú že je spokojný.Ktorý nezaplatí s tým vyjednávajú toto je niečo podobné/podpultové ceny/. |
MAN0707
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 213 |
![]() |
|
RE: nabídka tvnaplnoJak píše Kristián, ke všemu levnější než jednorázové pořizovací náklady za základ. Tarif si můžeš upravit směrem nahoru podle sebe, směrem dolu , třeba na základ až po dvou letech. Pro BFU ano.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
@lanceČlověče, proč odpovídáš, když to nevíš? To naháníš počet příspěvků? Napsat mi "Platnost ceny si snad přečteš sám, ne?" je pěkný, ale moc mi to nepomůže, když to tam nepíšou. |
Felixbejk
![]() |
|
RE: nabídka tvnaplnoZeptám se tedy jinak, dá se získat programový balíček Smart za 199 Kč, nebo méně? |
Felixbejk
![]() |
|
@FelixbejkVždyť je v podmínkách napsáno vše podstatné... Podmínkou je uzavření smlouvy na 24 měsíců. První platba zahrnuje úhradu balíčku Smart na minimálně první 3 měsíce. Následující platby je nutné realizovat minimálně 5 dní před datem splatnosti, které je uvedené ve smlouvě. Zvýhodněnou cenu garantujeme po celou dobu závazku.Nabídka platí do 31. 12. 2020 Více zde: https://(nevhodné slovo)/y2h865wz |
hokejka988
Registrace: 12/2013 Příspěvků: 243 |
![]() |
|
RE: nabídka tvnaplnoKlasická kastrol akce. Akorát nedostaneš zadarmo oběd...On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
@hokejka988Jsem možná kapku paranoidní (následek smluvního vztahu s kyslíkama o internetu).Nemyslím si, že je na těch třech stránkách napsáno vše podstatné. Dovedu si představit, jak to podepíšu, zaplatím na 3 měsíce dopředu a následně bude cena zvýšena na 258 měsíčně. Smluvně to bude OK, protože je splněn slib zvýhodněné ceny proti standardnímu ceníku. |
Felixbejk
![]() |
|
RE: nabídka tvnaplnoNormálně ta cena platí na 2 roky, když jsi nedůvěřivý tak si to předplať rovnou na celé ty 2 roky dopředu a už ti tu cenu nikdo nezmění![]() ![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: nabídka tvnaplnoNevím, co "TV naplno" za 199 Kč obsahuje za kanály, ale za balík Multi (64 programů, z toho 40 HD) v jejich internetové tv je už delší dobu cena 166 Kč při platbě kartou (původně 209 Kč), při možnosti použití na 4 zařízení není co řešit, navíc je to bez závazku, u TV naplno bude zřejmě akční cena jen na pár měsíců. Umí to kdejaká smart tv nebo třeba Xiaomi Mi TV Stick za cca. 1000 Kč. |
pro jh
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 105 |
![]() |
|
RE: nabídka tvnaplnointernetova Multi 209,-mes. co je to internetova tv ? skylinklive ? tak dik. oni ani neumi synchronizovat balicek sat s net. kvalita skylinklive a seznam programu o nicem.felixbejk tvoje uvaha ze ti po trech mes zmeni cenu kdyz mas garanci ceny 24mes tak to uz je fakt paranoia. tohle neni O2.! |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
![]() |