, sekce: Linuxové přijímače |
|
Formuler F4 Turbo Combo IPTV jaký plugin?Dobrý večer, mám již nějakou dobu tento přijímač.Je výborný, maximální spokojenoust. Mám funkční .m3u soubor, můžete poradit jaký plugin stahnout abych ten soubor mohl spustit? V počítači jde přes VLC v pohodě. Stahl jsem to i do Formuleru, ale nejsem z toho moudrý. Přes co spouštíte m3u vy? Díky |
oldies26
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 353 |
|
|
RE: Formuler F4 Turbo Combo IPTV jaký plugin?plugin m3uplayervuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 601 |
|
|
@oldies26IPTV Dream 4x |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
|
|
RE: Formuler F4 Turbo Combo IPTV jaký plugin?Za mně - nejlépe žádný.Pakliže mám funkční playlist m3u,tak je to vlastně výhra.Stačí jej poslat do TV přes Smart IPTV,Net IPTV,Duplex Play atd.atd.Když je to starší "hloupá" TV,tak je pořád lepší použít jakýkoliv levný TV Box,než "cedit" to přes pluginy v E2. |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
|
|
@jerzycož je samozřejmě nesmysl, neboť plugin Ti může dát i EPG (které Ti dá i E2 ale musíš otrocky přepisovat řádek každého kanálu, kdežto v pluginu neděláš nic) a Archiv - pokud jej poskytovatel playlistu podporuje. |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
|
|
@michalnewSpekulovat nad něčím, co tazatel výslovně nepožaduje, nemá význam.Každý plugin je jen o podpoře vývojáře.A konkrétně - např.Duplex Play má i EPG - když jej tedy určitý program obsahuje.Navíc,playlistů lze vložit velice přehledně třeba deset i s VOD ,s různým pozadím,formátem času,uzamčením vybraných playlistů apod. |
jerzy
|
|
RE: Formuler F4 Turbo Combo IPTV jaký plugin?v E2 v pluginoch by si mal mat prehravac medii a ten prehrava m3u playlist, staci ho cez ftp skopirovat do primaca a v playeri nastavit cestuZgemma H9S, Octagon SF8008, uClan Ustym 4K Pro
|
kratos
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 601 |
|
|
RE: Formuler F4 Turbo Combo IPTV jaký plugin?Přesně media player ,funguje mě skvěle |
krejzaZ
Registrace: 8/2014 Příspěvků: 95 |
|
|
RE: Formuler F4 Turbo Combo IPTV jaký plugin?Jasně. V Přehrávači médií playlisty fungují.Dokonce i ty,které jsou vytvořené na PC ve VLC. Stačí jej uložit na HDD(nebo flešku) a připojit přes USB do sat.přijímače.Ale komfort veškerý žádný. Navíc je to mezičlánek.Proto se tady snažím vysvětlit,že playlisty třeba s 10 000 programů plus stovkami VOD je lepší přehrávat přímo na TV. |
jerzy
|
|
RE: Formuler F4 Turbo Combo IPTV jaký plugin?http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=152&t=73945&p=782306#p782306Vytvorí v FAV novú skupinu IPTV.Vyskúšané. |
twinspin
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 70 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|