![]() |
|
Cryptobox 800uhdDobrý den. Chci se zeptat na skušenosti s přijímačem cryptobox 800uhd. Já mám problém s nastavením Fastscanu pro Freesat. Pokud dám skylink tak Fastscan funguje skvěle ale jak dám freesat tak Fastscan nejde prostě zmizelo spuštění. Ještě nedávno vše bylo v pořádku a normálně to ladilo a najednou po nějaké aktualizaci to přestalo fungovat. Skoušel jsem stáhnout i nový FW ale nic nepomáhá. Je to ještě v záruce. Poraďte prosím co mám dělat. Díky za rady..Václav |
Vašek41
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
RE: Cryptobox 800uhdPodívej se jestli jde Fastscan vypnout a pak nalad ručně |
doors1
Registrace: 8/2017 Příspěvků: 925 |
![]() |
|
@doors1Jak vypnout. |
Vašek41
![]() |
|
RE: Cryptobox 800uhdMožná by bylo lepší to zaslat výrobci. |
Vašek41
![]() |
|
@doors1Pokud dám Blindscan tak přijímač vše naladí ale nesloží a já bych to potřeboval složit. Nechce se mi to skládat ručně. |
Vašek41
![]() |
|
Cryptobox 800 HDSkús dať výrobné nastavenie. |
garbanka
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 780 |
![]() |
|
RE: Cryptobox 800uhdSkusil by som nahrat iba programi cez usb ak sa ti to teda nechce ladiť ručne. Na 7xx modeloch ten fastscan ide fajn. Mozno ten backup programov pojde nahrať do 800 . osobne čas stratený pokusmi a diskusiou tu , už by som to mal naladené a usporiadané.![]() Urobiť čokoľvek blbovzdorným je nemožné, pretože blbci sú nesmierne vynaliezaví. (Murphy)
|
Boris
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 271 |
![]() |
|
@BorisBoris,Vašek sa pyta na pričinu,a nie tvoje ručne ladenie.neodbiehaj od veci.ak pre teba je diskusia strata času,tak nereaguj. |
mastru
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 168 |
![]() |
|
RE: Cryptobox 800uhdSamozrejme diskusia nie je strata času pretože sám mám 800 a ešte v piatok som mal aj 750 tak ma napadlo či by to prave takto nešlo a nebyť včerajšej inštalácie možno by som to aj skúsil .Urobiť čokoľvek blbovzdorným je nemožné, pretože blbci sú nesmierne vynaliezaví. (Murphy)
|
Boris
![]() |
|
RE: Cryptobox 800uhdA ozaj nemyslím že tu neziska Vašek odpoveď asi by bolo lepšie sa opýtať niekoho v TopoľčanochUrobiť čokoľvek blbovzdorným je nemožné, pretože blbci sú nesmierne vynaliezaví. (Murphy)
|
Boris
![]() |
|
RE: Cryptobox 800uhdA nebude problém s FS díky spojení se Skylinkem a přehazováním programů na obou družicích ? |
Warpik
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 848 |
![]() |
|
@BorisDěkuji za informaci. Výrobci jsem psal a nedozvěděl jsem se nic. Jen se pokusil stahnout FW. Ale to nepomohlo. |
Vašek41
![]() |
|
![]() |