Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

Cryptobox 800uhd

Dobrý den. Chci se zeptat na skušenosti s přijímačem cryptobox 800uhd. Já mám problém s nastavením Fastscanu pro Freesat. Pokud dám skylink tak Fastscan funguje skvěle ale jak dám freesat tak Fastscan nejde prostě zmizelo spuštění. Ještě nedávno vše bylo v pořádku a normálně to ladilo a najednou po nějaké aktualizaci to přestalo fungovat. Skoušel jsem stáhnout i nový FW ale nic nepomáhá. Je to ještě v záruce. Poraďte prosím co mám dělat. Díky za rady..Václav

Vašek41
Registrace: 10/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Cryptobox 800uhd

Podívej se jestli jde Fastscan vypnout a pak nalad ručně

doors1
Registrace: 8/2017

@doors1

Jak vypnout.

Vašek41

Možná by bylo lepší to zaslat výrobci.

Vašek41

@doors1

Pokud dám Blindscan tak přijímač vše naladí ale nesloží a já bych to potřeboval složit. Nechce se mi to skládat ručně.

Vašek41

Cryptobox 800 HD

Skús dať výrobné nastavenie.

garbanka
Registrace: 8/2009

Skusil by som nahrat iba programi cez usb ak sa ti to teda nechce ladiť ručne. Na 7xx modeloch ten fastscan ide fajn. Mozno ten backup programov pojde nahrať do 800 . osobne čas stratený pokusmi a diskusiou tu , už by som to mal naladené a usporiadané. ;)

Urobiť čokoľvek blbovzdorným je nemožné, pretože blbci sú nesmierne vynaliezaví. (Murphy)

Boris
Registrace: 1/2007

@Boris

Boris,Vašek sa pyta na pričinu,a nie tvoje ručne ladenie.neodbiehaj od veci.ak pre teba je diskusia strata času,tak nereaguj.

mastru
Registrace: 7/2016

Samozrejme diskusia nie je strata času pretože sám mám 800 a ešte v piatok som mal aj 750 tak ma napadlo či by to prave takto nešlo a nebyť včerajšej inštalácie možno by som to aj skúsil .

Urobiť čokoľvek blbovzdorným je nemožné, pretože blbci sú nesmierne vynaliezaví. (Murphy)

Boris

A ozaj nemyslím že tu neziska Vašek odpoveď asi by bolo lepšie sa opýtať niekoho v Topoľčanoch

Boris

A nebude problém s FS díky spojení se Skylinkem a přehazováním programů na obou družicích ?

Warpik
Registrace: 9/2016

@Boris

Děkuji za informaci. Výrobci jsem psal a nedozvěděl jsem se nic. Jen se pokusil stahnout FW. Ale to nepomohlo.

Vašek41

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra