![]() |
|
Yamaha MusicCast vs Tidal HIFIVlastním receiver Yamaha s MusicCastem. Když si zakoupím Tidal HIFI, tak MusicCast streamuje HiFi kvalitu? On totiž ten oddíl Tidal v MC je tak primitivní, že nikde nevidím vlastnosti svého předplatného a kvalitu nahrávek už vůbec ne a nativní Tidal aplikace neumí (narozdíl od Spotify) streamovat přímo do Yamahy |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
RE: Yamaha MusicCast vs Tidal HIFIhi-fi yamaha hi-fi kvalita . čo chceš , viac ? pozri si dátový tok na stránke providera a budeš v obraze.vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 598 |
![]() |
|
@BrumoTakže k mé otázce nemáš nic? |
michalnew
![]() |
|
RE: Yamaha MusicCast vs Tidal HIFIa vari mám pozrieť za teba , aký dátový tok je v prevádzke ? daj meno , heslo a pozriem sa . budem ťa informovať 4 x do mesiaca . za viac informácii , už sú poplatky .vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 598 |
![]() |
|
@BrumoNo tak tohle smysl evidentně nemá.... |
michalnew
![]() |
|
@michalnewNevím jakou máš Yamahu. U mne postupuji takto: spustím Spotify nebo Tidal, v menu receivra s názvem OPTION najedu na řádek Signal information. Zde se objeví detekce audiosignalu: formát,počet kanálů a sampling (např. SPOTIFY jede: PCM, 2ch, 44.1 kHz/16 bit = kvalita CD). Tohle hledáš? |
satman15
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
@satman15MCR-N870V menu ale položku Signak Info nemám.... Nicméně jsem se prohrabal aplikací MC, kde je v Settings položka Information a dole Diagnostics.... otevřu si Log a tam jsou uvedeny parametry.... Spotify hraje v MP3 a Tidal buď AAC nebo FLAC. Takže asi ano, MC streamuje zaplacenou HIFI úroveň Tidalu, ale veškerá hudba ve FLACu asi na Tidalu není.. |
michalnew
![]() |
|
@michalnewTo je pravda. Převažuje AAC. Mne vyhovuje více Spotify. Když chci ale pořádnou muziku tak sháním DSD 5,6 Mhz nebo i 2,8 Mhz. Nebo Flac 192 kHz/24 bit.Na netu se takové ripy daji sehnat. To už je pak úplně o něčem jiném ( asi jako HD obraz ve srovnání s 4k HDR+ ![]() ![]() ![]() |
satman15
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
@satman15Číňan umí na Aliexpressu roční předplatné Tidal HIFI za 15 USD :-) |
michalnew
![]() |
|
![]() |