Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Silvester na Dvojke

Dvojka poteší na záver roka hudobných fajnšmekrov. V premiére uvedie počas silvestrovského dňa a večera hudobné dokumenty zvučných mien: Karel Svoboda - „Šťastná léta“, ABBA navždy: Víťaz berie všetko, nový koncert z turné kapely U2 perfektne zachytený kamerami - s piesňami ako Elevation, Summer of love, City of blinding lights U2: eXPERIENCE - naživo v Berlíne aj záznam koncertu Metallica - so symfonickým orchestrom San Francisca.

stamar
Registrace: 9/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Silvester na Dvojke

Takže zas nemám žádný důvod zapínat RTVS mezi svátky. Jediné co je pro mě zajímavé je MS 20

Beny30
Registrace: 7/2019

Aj Dvojka bude vysielať MS 20.Nikto nevypadáva,takže to bude bez nervov.

stamar
Registrace: 9/2007

@Beny30

Čo je, alebo nieje pre teba zaujímavé, to si nechaj pre svojich kunčaftov z krčmy.
Každá info o dobrom koncerte má svoje veľké plus, za čo posielam nickovi "stamar" - Ďakujem!
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

Proto píšu pro mě osobně a ne že to nikoho nezajímá, takže si to svoje moralizování nech pro někoho, kdo o něj stojí

Beny30

@stamar

Ano, ano myslel jsem, že na RTVS je pro mě zajímavé MS 20 a zápasy Slovenska :-)

Beny30

Mňa zas nezaujíma ms 20 a tiež to nevesiam tebe na zobák,a ďakujem za informáciu o koncerte

tomko
Registrace: 1/2006

@stamar

aj já dekuji,natočim si celý den🙂🙂

korkoran
Registrace: 10/2006

@Beny30

Ten kto tu začal z "moralizovaním" si v prvom rade ty. Veď stačí prečítať prvú vetu v tvojom prvom prispevku a človek má hneď jasno!
Apropo!
Pre mňa za mňa, aj keď sa budeš dívať celé sviatky von z okna namiesto obrazovky, mne je to čum a fuk.
:))

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

Absolutní nuda a šeď

Silvestr na RTVS opět příšerný. Snad se aspoň trochu vytáhne ČT ART, každopádně se taky těším na MS U20, to bude paráda R^ :))

William cz
Registrace: 10/2016

Absolútna nuda a šeď je korona vírus na celom svete R^

fsat
Registrace: 2/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra