![]() |
|
Buková HoraAhoj, přijímám v Kladně Bukovou Horu, K38 a K 33 bez problémů, K31 (Nova atd. )vypadává,pokud jde vůbec naladit. Nové plzeňské síto, aktivní rozbočovač (Ivo) +5dB kvůli vícenásobnému rozbočení, rozvody nové, Belden. Doposud analog i DVB-T bez problémů i bez anténního zesilovače, nyní DVB-T2 problém s K31. Pokrok asi nezastavím..Čím to je, nevím. Snad slabá (nevhodná) anténa, či slabý zesilovač? jf Prahu či Cukrák přijímat nemohu, jsem dokonale odstíněn údolím. |
francjin
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 155 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
Enik,dik za informaci, ohledne vykonu MUX 22 z Bukovky. Donedavna se uvadelo 100kW. Myslim, ze když se menil anteni tubus asi před 2 lety, tak je umisten nize nez byl ten puvodni. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
@radek1Ahoj, sehnal jsem kanálovou anténu Vaten, skoro 2 m dlouhou, pro K33-39.Vyměnil jsem ji za dosavadní síto (na které jinak nedám dopustit) a všechny muxy (31, 33, 38) jdou na 100%, snad bych mohl odpojit i ten 5 dB aktivní rozbočovač.. Děkuji za radu a měj se, JF |
francjin
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 155 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |