Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Nový televizor

Prosím doporučte televizor s uhlopříčkou 158cm a výš cenově do 20000,- dobrý zvuk a obraz :laughing: ...nejlepe vlastni zkušenost klidně do pm. Díky

Multifokus + motor

czRossi
Registrace: 7/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nový televizor

Za TV nemá dnes cenu dávat více než 10 tisíc korun.Mám v obýváku jednu HITACHI cca. 3 roky,108 uhlopříčka,což je optimální dle toho,co se dnes vysílá za kvalitu.Chtěl jsem ještě do pokoje jednu 127 cm,nevím zda-li HITACHI,nebo FINLUX,ale asi do toho nepůjdu,protože mi život bez tv docela vyhovuje.

moki
Registrace: 10/2009

@moki

Dakujeme za vycerpavajuce informacie. Mimochodom, keby ta zaujimalo, rozmyslal som, ci si kupim susicku na ovocie. No, nemam velmi rad susene ovocie a tak si ju asi nekupim. Zivot bez susicky na ovocie mi celkom vyhovuje...

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

Kup si Sony nebo Panasonik v akci, případně TLC. TLC nemá hlasový, což může být pro někoho podstatná věc. Ostatní jako Samšunt, LG, Philips atd. není třeba komentovat, napsalo se tady o tom dost.
- 158 nevím co je, telky se dělají v řadách 55, 65 palců, což je x 2,56 cca 140 a 166 cm.
- hledej značky jak psal Kristián1, když to budeš sledovat, tak možná chytíš dobrou cenu. Jestli máš starou věž, tak pamatuj na konektory. Kvalitní zvuk z televize nečekej. A neposlouchej prodavače. Ten prodává Samšunty a skladovky.

MMorous
Registrace: 10/2019

1 palec = 25,4mm ;)

RAFI007
Registrace: 1/2006

@RAFI007

JJ sorry překlep

MMorous

Odporucam OLED televizor, ja mam od LG a som uplne spokojny. Zalezi ale ake ma kto preferencie.. zorientovat sa vam moze pomoct tento prehlad najlepsich OLED TV na trhu https://etipy.sk/recenzie-na-najlepsie-oled-televizory-pre-rok-2021-porovnanie-vyhody-a-nevyhody/

kocere
Registrace: 2/2021

@mamk

:-)
gumičky mal "šľajder" (asimaďarské pomenovanie silne zmršené)
prak mal šnúrky. viď https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Osmar_Schindler_David_und_Goliath.jpg

mpatri
Registrace: 2/2019

@czRossi

Pod 20000 koupiš takhle velkou jen LEDkovou LG, jejíž obraz je totální grc, nerovnoměrný podsvit panelu, ostrost nula nula nic... Někde musíš ubrat... Buďto s úhlopříčkou, nebo s požadavkem na kvalitu... případně přidat 10 litrů na ceně

michalnew
Registrace: 3/2019

@Kopo

Minulý týden jsem to CXko v 55 palcích koupil. Kvalita ve 4K u FHD je parádní, nemám co vytknout. Ovládání a další věci, jeko fungování CEC a spolupráce s ostatními přístroji (Android box, Xtrend, O2 TV) apod rovněž bez výhrad

michalnew

@MMorous

Pouze duševní mrzák úmyslně komolí názvy, toť za prvé...

...za druhé ta LG CX je moje první TV, kde pokud neposlouchám hudbu, nezapínám zesilovač (jakože mám Denona za 45 a repro Tannoy D700), protože zvuk z TV je parádní včetně basové složky. I u filmů zapínám aparaturu jen když se mi chce se natáhnout pro další DO...

michalnew

ja mám tiež lg 65bx a som spoko.. prechod zo starej plazmy bol brutál na filmy lepsi tv neni

eric147
Registrace: 6/2016

Přechod ze staré plazmy na moderní telku je snad jasný.

MMorous
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra