![]() |
|
Přenos internetového příjmu na TVDobrý den.Múžete mi někdo poradit jak mám postupovat abych mohl přenášet programy Skylinku z internet na TV SONY KD- 43X8305C- kat.A. /Mám uhrazen balíček MONTI./ Co je k tomu potřeba. Děkuji za pomoc. |
ov125
Registrace: 7/2019 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
RE: Přenos internetového příjmu na TVsklylinku live je pouze pro TV SONY s operačním systémem Android 7.0 a výše |
hogofogo11
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 709 |
![]() |
|
RE: Přenos internetového příjmu na TVta televize je android 5, ne?takže asi aktivovat na skylinku a nainstalovat si do tv apku? |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
RE: Přenos internetového příjmu na TVv tom případě, že není apka, máš smůlu |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
RE: Přenos internetového příjmu na TVSkylink Live TV CZ APK 7.0.4 apk najdi a nainstaluj. |
stosun
Registrace: 6/2016 Příspěvků: 62 |
![]() |
|
RE: Přenos internetového příjmu na TVAk Ti už tvoja verzia androidu v TV nepodporuje stiahnutie aplikácie skylink cez obchod, tak si stiahni KODI. Ja mám TV philips a kým vyšla apka skylink pre android tak sme to sledovali cez kodi. A ešte jedna možnosť, apku stiahni na USB a nainštaluj do tv z neho. |
Juri
Registrace: 3/2017 Příspěvků: 195 |
![]() |
|
Přenos internetového příjmu na TVMožná to myslel jinak.Mám apku v mobilu az něho chci posílatobraz+zvuk do tv-takzv.zrcadlení.Jak zapnu tv,přestane apka fungovat i na mobilu,je tam nějaká zpětná vazba a je po koukání. ![]() |
waltr
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 29 |
![]() |
|
@ov125Ak tá telka je s Androidom je v tom aj chromecast, nie? Teraz neviem, či v 5-ke je. Tak do mobilu si daj Skylink Live a cez chromecast to nazrkadlíš na TV.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 631 |
![]() |
|
RE: Přenos internetového příjmu na TVNebo přikoupit android boxík za litřík a jet přes něj. |
krupino
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 891 |
![]() |
|
@krupinoNieee, radšej chromecast nech kúpi. Čínsku "sračku" nie.![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 631 |
![]() |
|
RE: Přenos internetového příjmu na TV... riešením je aj malina s nainštalovaným KODI za pár šušnov....![]() |
dano01
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 371 |
![]() |
|
RE: Přenos internetového příjmu na TVAlebo trošku predpotopné riešenie, z NTB cez HDMI kábel.![]() Opensat 9700 HDPVR+
|
krtík
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 561 |
![]() |
|
![]() |