Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Amiko mini HD 265

Zdar Chlapi moc prosím o radu , mám Amiko mini HD 265 a potřeboval bych do toho přes usb natáhnout nový firmware vzhledem k tomu ,že se mi na některých kanálech seká obraz i zvuk vždy tak na 5 sekund a pak zase rozjede. .Nechal bych to být ale je to dost otravné.a tak to chci zkusit přeinstalovat novým firmwarem jestli to pomůže.Nyní v tom Amiku je SW verze 1.3.15 a HW verze M3521.Internet mám stabilně kolem 90 mega takže tím to nebude.Zkoušel jsem např stáhnout ze sat support tento odkaz :AMIKO_Mini_HD265_1.4.30_mcas.abs.zip ale zaboha mi to nejde otevřít ani Winzipem a ani Winrarem.Mohl by mi někdo prosím poradit jak to rozbalit?Díky moc všem a přeji Hezké a klidné Vánoce. R^ :)))

marksony
Registrace: 3/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Amiko mini HD 265

Ten přijímač neznám.
Takže netuším, zda změna fw něco změní.
Sekání může být otázka slabého signálu, stejně dobře komunikace s kartou nebo se sítí.
Nicméně začal bych od začátku:
Na který kanálech to dělá a na kterých kanálech ne?
Kdy? Celý den?
(Nicméně třeba je to tím fw, to je možné taky, a otázky jsou zbytečné. K tomu jenom poznámky, když Winrar ani Winzip neoteřou soubor typu zip, pak ten soubor asi nebude skutečný zip, nebo bude mít v sobě chybu.)

Antonín
Registrace: 8/2005

Po kliknutí na soubor se objeví sw a ten skopiruješ na usb.

Fanyn
Registrace: 11/2007

Antonín

Ahoj dík za reakci ,dělá mi to hodně na kanálech ,které
v podstatě stále sleduji např na Adventure , ,na cbs reality ,up Network a to dost často.Zajímavé je ,že třeba Všechny Hbo v HD i Cinemaxy v Hd jedou bez jediného záseku.Uvidím co se dá dělat.Díky moc . . R^

marksony

Fanyn

Díky moc ,vyzkouším . R^

marksony

Amiko mini HD 265

Spomínaš internet. Pokiaľ máš šarika tak to rieš u toho komu plstíš. Kamarát má tento prijímač /platí skylink/ a je spokojný.

VU+zero 4K, GigaBlue HD Quad Plus,Uclan Ustym 4k Pro,Gigablue 4k trio

datcom

FW jde normálně rozbalit ( zkoušeno přes Total COmmander). Stažen ze stránky amikoreceiver.com
A podle popisu to vypadá, že se nejedná o standardní placený příjem, když zmiňuješ rychlost internetu.Takže sekání určitých programů bude mít příčinu jinde než v tomto přijímači.

lubos32
Registrace: 2/2010

@marksony

Musš použít spolehlivého providera,né každý umí nové transpordery bez trhanců

korkoran
Registrace: 10/2006

Díky moc Vám všem za reakce ale stejně by mě zajímalo proč u některých kanálů k tomu škubání dochází a je to u těch samých a některé jedou bez jediného záseku.Ta hlavní nebo pravděpodobná příčina ,která tohle může způsobovat.Budto se teda mají trhat všechny kanály nebo žádný.Jinak nechápu.Díkec ještě jednou všem.

marksony

@marksony

některé kanály mají komplikovanější vyšší kodování

korkoran
Registrace: 10/2006

korkoran

díky moc ,měj se. R^

marksony

@marksony

ked je chyba v základnej doske,tak môžu niektoré sekat a niektoré nie...stalo sa mi to už pár krát,ale nie na konkrétnom prijímači,ale na opensate 9900....

AB CryptoBox HD 752...4x

jsivak

jsivak

taky mě to napadlo ,že by mohla být chyba v základní desce,zkusím přehrát firmware a když nepomůže ,vyměním za nový ,díky za odpověd ,ahoj. R^

marksony

Musel bys trochu měřit, abys zjistit, jestli to je na určitých kanálech, nebo spíše třeba v určitý čas.
Z dosavadního popisu není jasné nic. Co přijímáš, na jaké družici, jakém transpondéru, jakou anténou, jaký máš vstupní signál, jak program dekóduješ a vlastně ani pečlivý seznam kanálů, které to dělají a kdy to dělají. A které to třeba nikdy neudělají. Proto nelze nic říct a mohu si myslet, že je to vadný LNB na jedné polarizaci už dodělávající, že je to vadné skew - a jedna polarizace tak tak se slabým signálem, stejně dobře jako to, že pokulhává server, ze kterého taháš data, proto pámbuhví. Příčin může být deset, včetně samotného hw přijímače.

Antonín
Registrace: 8/2005

@marksony

pokud nemáš v přijímači kartu, tak veř příspěvku datcom. HW a sw přijímače je v tomto případě naprosto vpořádku.

RAFI007
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra