![]() |
|
Princezna ze mlejna na Nově HD v SDJe to možné, že Nova odvysílala tuto pohádku v SD ? Nebo se mi to zdá ?![]() |
Kamil
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 382 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
@hoboNa mobilu, HD i UHD obrazovce jde poznat rozdíl mezi SD a HD. A to mam k boxu připojený běžný PC monitor který sám o sobě žádnou upscale technologii nemá. FHD obraz na tom vypadá dobře, nějakou práci odvádí i upscale algoritmus boxu, SD samozřejmě mazanice. Nebo si tu někdo myslí že televize dokáže z SD vytvořit obraz nerozeznatelný od HD? I když párkrát jsem viděl FHD TV tak nekvalitní že rozdíl mezi SD a HD nešlo poznat. Jedna taková mi tu leží ve skříni (56cm TV LOGIK), další SONY neznámého typu velikosti kolem 80cm jsem viděl u dědy kde nahradila malou CRT SONY Trinitron.T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 4 152 |
![]() |
|
@YvesHodinářův učeň mě pobavil. Po více jak dvaceti letech pohádka, která mě bavila. Preis za jedna, Plodková, Krobot, za jedna. Škoda, že Plodková vypadala jak z Dachau a všechno na ní jen vlálo.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
@meduzkaNo na jiném webu jsem v diskuzi četl,že prý i přehrávala. Podle mě ne.Hned po televizní premiéře jsem konstatoval,že to asi nebude pohádka pro ty nejmenší.. Za mě má tenhle film plný počet bodů. |
Yves
Registrace: 11/2019 Příspěvků: 298 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |