![]() |
|
IPTV box akú značkuporadí niekto dobrý,rýchly IPTV box...ja som moc v obraze neni...dikes |
nick211
Registrace: 5/2018 Příspěvků: 213 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
@coralPresne tak, nič lepšie s zatiaľ nemal,ešte mám aj Pro verziu![]() ![]() ![]() VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 724 |
![]() |
|
Pokud jeste nemas......dnes mi přišel obl´jednaný v listopadu z ALI jeden... MXQpro 4K, Rockchip, Android 10, 4/64GB, vestavěná WiFi 5GHz, 3x USB, Micro SD.... ani jsem jej nezapnul, mám Xiaomi Mi TV a už se mi opravdu nechce v tom hrabat... prodám za nákupku, tzn 500. Když, tak SZ |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
@kristian1@kristian1Skylink Live funguje na Android TV dobře. Ta aplikace by se teda dala udělat lépe. Hlavně, aby si pamatovala několik posledních kroků a člověk nemusel pokaždé tolikrát klikat. Nicméně, u mě všechno funguje bez problémů, sekání, čterečků apod. A zatím jdou přeskakovat i reklamy. Mě mrzí, že u nás nefunguje Horizon TV. Horizon Go je na prd. Zkouším se marně dovolat na horkou linku UPC, jak to je s tím jejich Vodafone TV. |
OrHoro
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 915 |
![]() |
|
RE: IPTV box akú značkuHmm, tak jsem se právě dozvěděl, že slibovana Vodafone TV ještě není dokončená a zatím funguje omezeně jen na mobilech.Na Horizon Go se mi nelíbí nutnost ovládat to myší. Když ležím v noci po tmě na gauči, tak se mi líp ovládá dálkáčem, který zvládám zpaměti, než někde šátrat po myši na konferenčním stolku. |
OrHoro
![]() |
|
RE: IPTV box akú značkuFormuler GTV cena cca 150eur (certifikovany android)nvidia shield cena cca 200eur Beelink GT-King Pro cena cca 150eur ano su drahsie, ale ... vyhnes sa x-minusom pri fungovani v pripade lacnejsich 30-50 eurovych krabiciek pri androidnych boxoch plati dva krat viac, za malo penez malo muziky (vlastna skusenost, kazdy sa ucime na vlastnych chybach) nech sa dari, ahoj ![]() Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
@OrHorohorizongo se da koupit samostatne, ale cenove se to nevyplati, a oproti skylinklive je to Formule1, ovladat se to da ovladacem, jen ja to bohuzel na Panasonicu nerozjedu.pokud ta Vodafonetv funguje na mobilu tak to musi jet i na tv pres web browser. |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
@alfasexPodle všeho má Formuler jen obyč Android, ne Android TV, mám pravdu? |
michalnew
![]() |
|
michalnewaby som neklamalhttps://www.formuler.tv/gtv priamo od vyrobcu ... :-) ... powered by .... AndroidTV nech sa dari, ahoj ![]() Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
@alfasexJo aha... díky... já jsem rozklikl první odkaz na specifikaci, který mi nabídl Strýček Google |
michalnew
![]() |
|
@kristian1Tak já zkoušel Horizon Go hlavně na Android boxech a tam to ovladačem nešlo. Jen myšákem.![]() Mám ho "zdarma" jako součást kabelové TV. |
OrHoro
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
![]() |