, sekce: Jiné placené TV |
|
IPTV box akú značkuporadí niekto dobrý,rýchly IPTV box...ja som moc v obraze neni...dikes |
nick211
Registrace: 5/2018 Příspěvků: 213 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
|
|
@coralPresne tak, nič lepšie s zatiaľ nemal,ešte mám aj Pro verziuVU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 729 |
|
|
Pokud jeste nemas......dnes mi přišel obl´jednaný v listopadu z ALI jeden... MXQpro 4K, Rockchip, Android 10, 4/64GB, vestavěná WiFi 5GHz, 3x USB, Micro SD.... ani jsem jej nezapnul, mám Xiaomi Mi TV a už se mi opravdu nechce v tom hrabat... prodám za nákupku, tzn 500. Když, tak SZ |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
|
|
@kristian1@kristian1Skylink Live funguje na Android TV dobře. Ta aplikace by se teda dala udělat lépe. Hlavně, aby si pamatovala několik posledních kroků a člověk nemusel pokaždé tolikrát klikat. Nicméně, u mě všechno funguje bez problémů, sekání, čterečků apod. A zatím jdou přeskakovat i reklamy. Mě mrzí, že u nás nefunguje Horizon TV. Horizon Go je na prd. Zkouším se marně dovolat na horkou linku UPC, jak to je s tím jejich Vodafone TV. |
OrHoro
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 917 |
|
|
RE: IPTV box akú značkuHmm, tak jsem se právě dozvěděl, že slibovana Vodafone TV ještě není dokončená a zatím funguje omezeně jen na mobilech.Na Horizon Go se mi nelíbí nutnost ovládat to myší. Když ležím v noci po tmě na gauči, tak se mi líp ovládá dálkáčem, který zvládám zpaměti, než někde šátrat po myši na konferenčním stolku. |
OrHoro
|
|
RE: IPTV box akú značkuFormuler GTV cena cca 150eur (certifikovany android)nvidia shield cena cca 200eur Beelink GT-King Pro cena cca 150eur ano su drahsie, ale ... vyhnes sa x-minusom pri fungovani v pripade lacnejsich 30-50 eurovych krabiciek pri androidnych boxoch plati dva krat viac, za malo penez malo muziky (vlastna skusenost, kazdy sa ucime na vlastnych chybach) nech sa dari, ahoj Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
|
|
@OrHorohorizongo se da koupit samostatne, ale cenove se to nevyplati, a oproti skylinklive je to Formule1, ovladat se to da ovladacem, jen ja to bohuzel na Panasonicu nerozjedu.pokud ta Vodafonetv funguje na mobilu tak to musi jet i na tv pres web browser. |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
|
|
@alfasexPodle všeho má Formuler jen obyč Android, ne Android TV, mám pravdu? |
michalnew
|
|
michalnewaby som neklamalhttps://www.formuler.tv/gtv priamo od vyrobcu ... :-) ... powered by .... AndroidTV nech sa dari, ahoj Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
|
|
@alfasexJo aha... díky... já jsem rozklikl první odkaz na specifikaci, který mi nabídl Strýček Google |
michalnew
|
|
@kristian1Tak já zkoušel Horizon Go hlavně na Android boxech a tam to ovladačem nešlo. Jen myšákem.Mám ho "zdarma" jako součást kabelové TV. |
OrHoro
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|