Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

IPTV box akú značku

poradí niekto dobrý,rýchly IPTV box...ja som moc v obraze neni...dikes

nick211
Registrace: 5/2018
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35
Odpověď v diskusním vlákně

@coral

Presne tak, nič lepšie s zatiaľ nemal,ešte mám aj Pro verziu R^ Vymakané mašinky R^ :8)

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

Pokud jeste nemas..

....dnes mi přišel obl´jednaný v listopadu z ALI jeden... MXQpro 4K, Rockchip, Android 10, 4/64GB, vestavěná WiFi 5GHz, 3x USB, Micro SD.... ani jsem jej nezapnul, mám Xiaomi Mi TV a už se mi opravdu nechce v tom hrabat... prodám za nákupku, tzn 500. Když, tak SZ

michalnew
Registrace: 3/2019

@kristian1

@kristian1

Skylink Live funguje na Android TV dobře. Ta aplikace by se teda dala udělat lépe. Hlavně, aby si pamatovala několik posledních kroků a člověk nemusel pokaždé tolikrát klikat. Nicméně, u mě všechno funguje bez problémů, sekání, čterečků apod. A zatím jdou přeskakovat i reklamy.

Mě mrzí, že u nás nefunguje Horizon TV. Horizon Go je na prd. Zkouším se marně dovolat na horkou linku UPC, jak to je s tím jejich Vodafone TV.

OrHoro
Registrace: 4/2010

RE: IPTV box akú značku

Hmm, tak jsem se právě dozvěděl, že slibovana Vodafone TV ještě není dokončená a zatím funguje omezeně jen na mobilech.

Na Horizon Go se mi nelíbí nutnost ovládat to myší. Když ležím v noci po tmě na gauči, tak se mi líp ovládá dálkáčem, který zvládám zpaměti, než někde šátrat po myši na konferenčním stolku.

OrHoro

RE: IPTV box akú značku

Formuler GTV cena cca 150eur (certifikovany android)
nvidia shield cena cca 200eur
Beelink GT-King Pro cena cca 150eur

ano su drahsie, ale ... vyhnes sa x-minusom pri fungovani v pripade lacnejsich 30-50 eurovych krabiciek

pri androidnych boxoch plati dva krat viac, za malo penez malo muziky (vlastna skusenost, kazdy sa ucime na vlastnych chybach)

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

@OrHoro

horizongo se da koupit samostatne, ale cenove se to nevyplati, a oproti skylinklive je to Formule1, ovladat se to da ovladacem, jen ja to bohuzel na Panasonicu nerozjedu.
pokud ta Vodafonetv funguje na mobilu tak to musi jet i na tv pres web browser.

kristian1
Registrace: 7/2016

@alfasex

Podle všeho má Formuler jen obyč Android, ne Android TV, mám pravdu?

michalnew

michalnew

aby som neklamal

https://www.formuler.tv/gtv

priamo od vyrobcu ... :-) ... powered by .... AndroidTV

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

@alfasex

Jo aha... díky... já jsem rozklikl první odkaz na specifikaci, který mi nabídl Strýček Google

michalnew

@kristian1

Tak já zkoušel Horizon Go hlavně na Android boxech a tam to ovladačem nešlo. Jen myšákem. :(

Mám ho "zdarma" jako součást kabelové TV.

OrHoro
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra