![]() |
|
Trvaly ban ProteinProtein dostal trvaly ban za to, ze si udelal srandu ze slovenskeho hokeje. Tohle je nenormalni, co se tu uz deje. Cenzura, jak nekde za komunistu. Divim se, ze sem nekdo jeste chodi. Vzhled fora z roku 2006 a navic normalni bonzacka sra.ka. Ubozaci. |
Ondrasek
Registrace: 1/2020 Příspěvků: 75 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47 | |
![]() |
|
@romanssPleteš se. Che Guevarovi byl představitel komunistické revoluce a né anarchista. A jinak svoboda slova je základ demokracie. Pokud se omezuje je to začátek totality. |
kolenáč
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 969 |
![]() |
|
@kolenáčVed to hovorim, pleties si demokraciu s anarchiou. Pleties si slobodu slova s porusovanim nastavenych pravidiel.V tomto pripade je tvoj vyraz "zacatek totality" uplne mimo. |
romanss
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 1 346 |
![]() |
|
@romanssJenže ty mě ve svémpříspěvku označuješ jako anarchisty. No a vidíš v tom případě bych tě mohl označit za pomlouvače, protože já jsem žádné pravidla tohoto webu na rozdíl od tebe neporušil.Takže anrchista určitě nejsem :) tak jak ty mne osočuješ. |
kolenáč
![]() |
|
@kolenáčAle nie, kolenac. Neosocujem ta. To je to posledne, co je v mojej povahe. Len tvrdim, ze si pleties demokraciu s anarchiou. A to je evidentne.Ale nechajme to. |
romanss
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 1 346 |
![]() |
|
@jožkoUkaz dukaz, ze tu mel 10 profilu, jak pises. Jestli ho nemas, tak jsi dalsi z tech, kteri by meli dostat ban. Nemas zadne pravo nekoho osocovat, ze ti napsal zpravu, pokud nevis, ze to byl opravdu on, nebo kdokolov jiny, ze tu ma 10 profilu. Rikam ti jeste jednou - ukaz dukaz, ze tu mel deset profilu. A jelikoz zadny nemas, a pritom tu osocujes nekoho, dal bych ti ban. Jenze na tomto foru se chrani jen slovaci a bonzaci. Komunisticka stranka nic vic. Jirka46 uz taky dostal trvaly ban. Ale to, ze tu nejaky ubozak jozko bez dukazu druhe osocuje, ze tu maji 10 nicku, a ze mu pisou zpravu BEZ DUKAZU, to adminum nevadi. Vsak proc by taky, je to slovak, ti muzou vse. Kdyby takhle obvinil bez dukazu v realnem svete nekoho, jde sedet. Jenze tady je to estebacky server, tady to adminum nevadi. Ubozaci. |
Ondrasek
![]() |
|
@romanssMožná jsi si to ani neuvědomil, ale z tvého příspěvku to vyplívá jako, že mne označuješ za anarchisty. Kopírujiz tvého příspěvku."Viaceri (Ondrasek, love64,jirka46, michanew, satmana, kolenac a dalsi) Faktom je, ze rebeluju za anarchiu a neuznavaju (skoro) ziadne principy demokracie." Tím chci naznačit jak je tenká nit mezi pomluvou a názorem. Ale máš pravdu nechme toho |
kolenáč
![]() |
|
@OndrasekNo, ty si koledujes taky...🔱3CY🔱
|
mirny
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 063 |
![]() |
|
RE: Trvaly ban ProteinNič v zlom ale debata oničom......aky zmysel ma toto dohadovanie ? Majitel webu ma svoje pravidla a ak mi to nevyhovuje tak idem niekam inam.... |
par32
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 977 |
![]() |
|
RE: Trvaly ban ProteinTady je tolik satelitních názorů, návodů a rad až mi z toho jde hlava kolem.![]() |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
Trvaly ban ProteinPotrefená husa nejvíc kejhá. Přesně na to toto sedí.Tenhle příspěvek by se hodil tak do nějakého politického fóra. |
sateliťák
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 081 |
![]() |
|
RE: Trvaly ban Proteinprene tak, toto je iba trotlie vyplakavanie, ktore nema nic spolocne so sat prijmom, alebo podobne...vymazat, a hodit do kybla, nema to tu co robit, tento odpad... 🔱3CY🔱
|
mirny
![]() |
|
RE: Trvaly ban ProteinOno je to aj o tom, že sa poniektorí nevedia vmestiť do kože. Možno?! Aj alkohol za nich ešte vraví?! Samozrejme toto vlákno nemá žiaden prospech pre chod tohto fóra. To že admini krotia nenávistné prejavy je v poriadku, ja som za. A samozrejme mali by sa riešiť aj duplicitné registrácie nickov, aj keď určite to nieje až tak jednoduché, ako sa na prvý pohľad zdá.![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 144 |
![]() |
|
RE: Trvaly ban ProteinJake vyplakavanie? Postavil jsem se jen za kamarada, kterého znam uz pres deset let. A ted jozko muze zacit s teoriemi o tom, ze jsem Protein. A proc jsem se za nej postavil. Ale to, ze tento člověk nema evidentne zadne pratele, a vůbec nevi, co to přátelství je, neznamena, ze bude druhe osocovat bez dukazu, ze ja jsem on, nebo, ze tu ma 10 profilu. A jestli mu prisla nejaka zprava, nech ji ukaze, ze byla od Proteina, pokud nema dukazy, nech si je strci do sve sanotarske prd.le. Estébák. Vsem hezke Vanoce a s tímto udavacskym forem, kde se obvinuje bez dukazu a osocuje, jsem skoncil. |
Ondrasek
![]() |
|
RE: Trvaly ban Proteindookola to isté..tie isté frázy a výrazy..toto tu od neho čítam asi 6 krát len vždy z ineho nicku...vytvorí toto nezmyselne vlákno len preto aby sa postavil za svojho kamaráta![]() ![]() |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 319 |
![]() |
|
OndrasekOnndrásku, Ondrasku ja mať Tvoje problémy v dnešnej dobe . . .TechniSat DigiCorder HD S2X Plus, TechniSat TechniSat SIR, AB CryptoBox 600, AB CryptoBox 652 HD Combo, AB CryptoBox 752 HD
|
antonius
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 450 |
![]() |
|
@Ondrasekbye, bye, nebudes nam tu chybat...🔱3CY🔱
|
mirny
![]() |
|
DAZN1 a DAZN2Jsou už zase dostupné😀😁😂🤣a už nechte těch strkanic |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Trvaly ban Proteinchybi mi tu editace prispevku,vlastni smazani prispevku, zakazane temata, ale to se neresi.! Ondrasek ma taky pravdu-je to tu silne tendencni.ten cyklokros dnes to je krasa-taky jako za starych casu ..... ![]() |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
@OndrasekVidim že si každý jedinec predstavuje tu svoju demokraciu ináč.Aj napriek tomu že je demokracia , nemáš právo vypisovat čo len chces, to kde by sme sa už dopracovali . Demokracia o tom není a to je ten problem pre tých jedincov ako si ty a tvoj kamoš. Z demokracii ti nevyplývaju len práva ako si vy dvaja myslíte ale aj povinnosti a aké také obmedzenia |
norberto15
Registrace: 12/2017 Příspěvků: 124 |
![]() |
|
RE: Trvaly ban ProteinVystihol to skapet:"Tady je tolik satelitních názorů, návodů a rad až mi z toho jde hlava kolem." Len kvôli tomu som sa sem opät prihlasil. Parabola je uz iba stoka sraciek. ![]() |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 650 |
![]() |
|
RE: Trvaly ban Protein(nevhodné slovo) a hovná treba odpratať a vydenzifikovať .vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 598 |
![]() |
|
@OndrasekNejsi tady na fóru dlouho a takhle vyskakuješ, to je obdivuhodné. A samé důkazy a důkazy. To je fakt úroveň......Nevím proč toto vlákno už admin. dávno nezablokoval. |
sateliťák
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 081 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47 | |
![]() |
|
![]() |