, sekce: Zkušenosti |
|
VTM Go nejedeTaky vam nefunguje VTM Go? Nejde archiv ani zive vysilaniT-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 4 180 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
|
|
RE: VTM Go nejedeTo je zase dotaz.Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh
|
Scruffy
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 793 |
|
|
RE: VTM Go nejedeMyslel sem si že se dáš do kupy v tom Novy roce ale tve (nevhodné slovo)ske dotazy to stoji upne na facku myslim že ne jen mě mi připadáš postiženy |
Dexerwave
Registrace: 10/2017 Příspěvků: 569 |
|
|
VTM?To je časopis, ne? :-) |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
|
|
JanMTeraz som to vyskusal,ale VTM GO live streamy normalne funguju |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 105 |
|
|
@JanMPrepáč, ale takéto belgické niečo si myslíš, že je na mieste sa tu opýtať? Nech ale sa už zobuď, že Ty nahrávaš asi všetko ale nemusí to byť u každého. Nahrávaj, nahrávaj. Už si sa spýtal aj na belgickom fóre? Asi tam Ťa posielajú do r...ti.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 784 |
|
|
peterskA co je na tom zle.Tak sa normalne opytal.Ja som na VTM GO uz dlhsie prihlaseny a obcas si to pustim. |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 105 |
|
|
VTM?Jo,jo "Věda a technika mládeži"-modrý obal!Octagon SF4008,Maximum E-85(1,0°W-13,0°E-19,2°E-23,5°E),OLED55C8PLA
|
jirc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 181 |
|
|
RE: VTM Go nejedekaždý sme nejakým spôsobom ,,postihnutý ,, no dávať to do éteru každý deň . . .vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 613 |
|
|
@BrumoAko vieš že je JanM postihnutý?Poznáš ho videl si niekedy? Je demokracia.Tak nehovor na každého kto sa tu opýta niečo o čo má záujem že je hneď postihnutý.Toto si si myslel aj o mojej osobe a poznáme sa???. keď toho človeka ani nepoznáš tak nepýtaj na jeho zdravotný stav.majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 420 |
|
|
@Zetor25zakladna vec a ani tu neovladas:najskor sa nauc pisat po slovensky aby ta vobec niekto rozumel co chces povedat to je z mojej strany dobra rada a nie ziadne rypanie ako ako tu stale vyplakavas |
vlado 07
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 470 |
|
|
@vlado 07Proč by měl psát po slovensky? Spíše by se zahraniční návštěvníci měli učit česky neb jsou na stránce jmenující se "České satelitní centrum" a mám pocit že čeština je v ČR jediný úřední jazyk |
michalnew
|
|
@michalnewprečítaj si pravidla psát v českém nebo slovenském jazyce |
peto197601
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 120 |
|
|
@peto197601Já někomu zakazuju psát slovensky? Nepovídej... kde? |
michalnew
|
|
@michalnewčítaj po sebe čo píšeš tvoje narážky sú tu neustále,napíšte sem že je to určené len pre občanov ČR a minimálne ja sem už chodiť nebudem |
peto197601
|
|
RE: VTM Go nejedeVěda a Technika Mládeži |
Registrace: 4/2017 Příspěvků: 562 |
|
|
@peto1976011. psal jsem "spíše" a "měli"... ta slova nejsou žádné dogma.... ale to jsme zase u toho chápání textu v cizím jazyce, že?2. Neustále zde narážím na co? Na Slováky? Koukám, že vztahovačnost/paranoia/uplakanost (nehodící se škrtni) Ti cizí není, protože tohle, co jsem zde napsal jsem napsal prvně. 3. Já za Tebou plakat nebudu, běž... |
michalnew
|
|
@michalnewNaštastie to nie je to tvoj web a pokiaľ sa tu informuje o SK veciach sem budem chodiť,že si to napísal prvýkrát je na |
peto197601
|
|
@peto1976011. nikomu jsem nic nezakázal2. lžeš... nebo mě cituj... nikdy jsem nic takového nepsal, plačko... Z mé strany vše, je ztráta času "Házet perly sviním" |
michalnew
|
|
@Zetor25tvoja obhajoba je od buka do buka . prd tomu rozumiem čo si chcel napísať . pre budúcnosť sa zdrž hlasovania .vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 613 |
|
|
@vlado 07Slovenský písať viem len mne slová ukladá na androide automaticky.Takže niekedy mám aj Preklepy.Ja Som Slovak ale kto si ty takto netuším zase len rypeš do mňa a ani ma nepoznáš.Fakt smutné.majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
@michalnewty si to absolutne nepochopil co som mu napisal lebo ani ty nerozumies tomu co chcel dotycny povedatnakoniec skoda slov |
vlado 07
|
|
@vlado 07Stále tu nevyplákavam a nerypem do teba ako prvý aj ty nemáš čistú Slovenčinu píšeš,bez diakritiky.Tak nie som ani prvý ani posledný.Pekný víkend.majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
@Zetor25tvoju reakciu som ocakaval debata s ludmi takto aj psychicky narusenymi je znacne obtiazna az nemozna kritiku neznesuzijes v tazkej dobe nikto ta lutovat nebude musis sa s tym zmierit poznat ta vobec netuzim |
vlado 07
|
|
@vlado 07Ja narušený nie som to len ty zo mňa robíš takého.Začali ste rýpať do nick JanM a ja som sa ho zastal veď má ani nepoznáš ako môžeš vedieť že som psychicky narušený.Keď má ani nepoznáš.P1.iba urážaš a rypeš ako prvý.Koniec debaty s nickom Vlado!,Nemá cenu sa s tebou hádať.Je demokracia tak prestaň hovoriť ľuďom ktorých nepoznáš že sú psychicky narušení.JanM má právo sa opýtať ale po niektorí tu vedia iba urážať a kritizovať.majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
Jede toVe Firefoxu jede, v Chrome nejedeT-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 4 180 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|