![]() |
|
Božena ČT1Dnes ve 20:10 a následující tři nedělní večery nás na ČT1 bude okouzlovat jedinečná a neodolatelná Aňa Geislerová, která prohlásila, že se nebojí přemýšlet. Přeji příjemnou a ničím nerušenou zábavu. |
F4turbo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 2 394 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
@romanssZa to múže ČT,potřebuje její politická vyjádření a žvásty,jinak ale hraje dobře.U nás máme maserku,je jí podobná jako dvojče,masíruje doře a do politiky nekecá,tak je olíbená😂😂😂 |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@korkoranTakuto aliasGeislerovu beriem![]() |
romanss
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 1 346 |
![]() |
|
RE: Božena ČT1asi si budem musiet najst co je to za babu, ked vyvolava take reakcie ..![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@liquerejá bych to nedělal,budeš špatně spátps:zapoměl jsem poděkovat,za předloňské dobrozdání kamošovi v Košiciach😀😄 |
korkoran
![]() |
|
liquereta senilita,von to byl romannitra😂😂😯 |
korkoran
![]() |
|
RE: Božena ČT1Vy volové, víte co se říká o zrzkách? V jejím případě to určitě platí. Podle mě další plusové body pro paní herečku:)On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Božena ČT1Zaměstnance veřejnoprávních médií nelze brát vážně. Těm dělají výplach mozku na politických školeních a musí držet štábní kulturu za každou cenu. |
F4turbo
![]() |
|
@SaxonMy volove to vime,co se rika o zrzkach - Tam, kde je je hrdzava strecha, vlhka pivnica byva![]() Ale tu nehodnotime zrzku ako taku, ale herecku, ktora nie je vsetkym sympaticka a je vopchata uplne vsade. Buduci rok ma dokonca v serii Asterix a Obelix nahradit tucneho Gerarda Depardie. |
romanss
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 1 346 |
![]() |
|
RE: Božena ČT1Zrzka bola aj ta co Donitul v baronoch povedak hijo Nataso, nie? Inak som nasiel uz teda bol by banan keby so to napisal, ze?![]() ![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
F4turboTy jsi nějaké politické školení absolvoval, že to tak dobře znáš? Já tam byl 20let a nebyl jsem ani na jednom. Po roce 1989 se žádná politická školení nekonala, co vím...On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Božena ČT1Organizoval jsem je. |
F4turbo
![]() |
|
RE: Božena ČT1I tací jsou mezi námi:)On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Božena ČT1Copak...aňa pláče, že nemůže do kafééé Savoy na ústřice...![]() |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 668 |
![]() |
|
RE: Božena ČT1ta BOŽENA se jim dost povedla, dobre udelany pribeh, a ted uz prijde i Aňa tak to jeste ziska grády |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
![]() |