Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

Ke komu odejít se satelitem od freeSATU?

K Telly nebo T-Mobilu Sat?

dasenka
Registrace: 11/2011
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Ke komu odejít se satelitem od freeSATU?

pokud se tedy ptal ciste na sat a cenove prijatelne tak jednoznacne nc+-sport pack pokud mu ovsem nevadi ta polstina, a jeste lepe A1 Canal+ sport pack za 40€ nebo rovnou SKY D 👍

kristian1
Registrace: 7/2016

Ke komu odejít se satelitem od freeSATU?

to Desper Modul od Telly není problém pokud ho neprovozuješ v takové šunce co máš.Já ho mám v Zgemmě h9 Twin a přepínání je bleskové,bez přehřívání i po 4.h provozu.to Ivo2001 Canal + Nordic nyní už Allente.Slušná technická i programová kvalita hlavně pro fandy NHL.

agamon
Registrace: 1/2007

@jjery

Slevu mám natrvalo... 249 za O2 stříbrnou.... IPTV má jednu výhodu, kterou SAT nikdy nebude mít... Archiv + mediatéku. Když si na to zvykneš....

michalnew
Registrace: 3/2019

ad IPTV

Principielně je schopno IPTV už dnes nabídnout kvalitu signálu satelitu, pokud máš kvalitní připojení.... Pokud vybereš dobře, máš programy, které prostě satelitem nemáš šanci chytit, jakože nalijme si čistého vína.... ty nejlepší (obsahově i kvalitativně) kanály rozhodně ve střední Evropě nejsou... Nebo někde na orbitu máte Eurosport 4K? Discovery 4K? Stingray 4K?

Na kvalitní SAT připojení potřebuješ dobrou viditělnost, velký talíř, skvělé počasí.... na totéž v rámci IPTV jen kvalitní net připojení... každý má možnost volby a pokud zde jsou lidé svéprávní, tak si poradí

michalnew

@michalnew

Nebo někde na orbitu máte Eurosport 4K?
Na orbite v poho...Neviem aku antenu treba v CZ, avsak na SK mi v klude dostacovala na Tricolor 36E aj pri zlom pocasi antena offset 180cm. Mal som nie tak davno zaplatenu tuto rusku pay-tv platformu a Eurosport 4K.
Som zvedavy KTORA CZ-SK pay-tv sat platforma ponukne ako prva, kvalitnu sportovu UHD 4K tv stanicu...

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

@bohus31

Já se přiznám, že nevím, ale ten Trikolor mě napadl, když v tom IPTV je to 4K v ruštině :-) už se těším na tenis, to bude pokoukáníčko.... až se bude hrát :-D

Jakých 180cm? Jsi ze SVK, takže stačí snad 80, ne?

michalnew

@bohus31

Opavsko 1m pro Tricolor.Eurosport 4k by měl být v Telly,ale kdy,kdo ví.

agamon
Registrace: 1/2007

@michalnew

Podla toho kde na SK. U mna v MT pri zlom pocasi bol problem, takze ked som platil a chcel som pozerat, tak instalacia anteny 180cm bola zelezna istota prijmu...

bohus31

@agamon

Tiez dufam, ze sportova UHD 4K tv stanica pribudne v DIGI SK alebo Telly. Ak to vsak bude u Skylinku alebo Orange sat, tak nebudem proti, nakolko som ich abonentom...

bohus31

Ke komu odejít? Tuhle otázku jsem si jako zákazník Skylinku, než mi dojede poslední karta, pokládal už snad tisíckrát a nakonec jsem vždy zjistil že žádný jiný operátor za nějaký přechod nestojí. Naprosto vyhozené peníze, bedna fakt není středobodem vesmíru.

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

@agamon

Naprosto s tebou souhlasím mám taky modul Telly bez problému,rychlé přepínání programů a žádné přehřívání,mám ho v tv Panasonic a sat.Octagon sf4008

kolík
Registrace: 9/2012

soumrak

Na Skylink a Freesat zůstalo to, co je na pozemním + nejvetší odpad v podobě Filmox a Viasat programů. Jsem zvědav, dokdy jim to lidi budou platit. Glisnik to dotáhl k dokonalosti.

Dodneška si neumí zajistit ani pořádnou EPG, aby "short description" nebylo odzadu osekané, protože dodneška jejich soft neumí spočítat délku řetězce v národních znacích.

machura
Registrace: 9/2010

Machura, dovolím si nesúhlasiť ohľadom Viasatov. Sú neporovnateľne lepšie ako Discovery a hlavne do svojich relácií nestrkajú každých 10 minút upútavky a reklamy. Discovery boli už pre mňa nepozerateľné. ;P

Opensat 9700 HDPVR+

krtík
Registrace: 7/2012

@krtík

No dobrá, tak vynechme 3x viasaty (v SD kvaslitě) a radujme se z Filmboxů a Canal+ domo. Ale zmizel i Animal Planet (u Skylinku zmizel asi před rokem), takže, jelikož na Skylinku zmizel už dávno History, na Freesatu pujde brzo pryč take.

machura
Registrace: 9/2010

@krtík

viasaty sú fajn, ale s tými upútavkami som si nie istý. :)))

maradona
Registrace: 8/2018

Machura, Viasat History a Nature sú u Skylink v HD. Diego, moja skúsenosť je, že upútavky tam idú medzi dokumentami, nie počas.

Opensat 9700 HDPVR+

krtík

@krtík

žial už idú nejaký čas aj počas dokumentov. bolo to pred tým že len medzi.
History ked u nás začal tak tiež len medzi a po čase to už začalo aj tam a tiež každých 10-min.
pamätníci možno ešte pamätajú časy že aj NG a Discovery nedávali reklamy...... ale to už bolo pekne dávno. :)))

maradona
Registrace: 8/2018

Tak to som nezaregistroval, je to škoda. Majú fakt zaujímavé a neokukané dokumenty.

Opensat 9700 HDPVR+

krtík

@kolopik

Dobrý den, múžu se zeptat kde se dá objednat eurosport player za 449kč?Děkuji za odpověd..

imation1
Registrace: 9/2014

@imation1

To byla slevová akce.

jjery
Registrace: 12/2012

FS se cenou za kartu za 149,- jel pod cenou protože managment potřeboval nové prodeje kvůli bonusům. A na to skylinkáři slyšeli.

Syklink koupil freesat kvůli kmenu zákazníků a aby neměli naštvaní zákazníci používající karty ve vlastních přijímačích kam odejít.

Přetočením na astru v letošním roce bude spojení zakončeno.

Přejít od fs ke skylinku může snad jen......

Takže přejít jinam jedině k Telly. Ta v kombinaci +50,- kč za přístupy do pallikace je bezkonkurenční.

oidar
Registrace: 4/2019

Tuhle otázku jsem si také pokládal po vypnutí Discovery. Pro mě je celkem zásadní Discovery Science. Jsme ctyřčlená rodina + dva senioři(sportovní fandové). tzn potřebuji přístup na min 6 TV. Po zvážení je jasná volba T-mobile, protože jako jediný dá 4x sat set top boxy + 4x přístup přes aplikaci. Navíc poslední info z T-mobile je, že testují nový CA modul (snad bezkartový, obdoba u DIGI SK)

Lany
Registrace: 12/2018

Tmobile je pomerne drahej, a problematickej 👎

kristian1
Registrace: 7/2016

@kristian1

820,- za komplet na 8 zařízení ( včetně 2x set top box a HBO) mi nepřijde moc. Je to bežná cena v Magente

Lany
Registrace: 12/2018

A modul s kartou od Digi sk jde do cz nějak?

Dexerwave
Registrace: 10/2017
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra