Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Canal+ Domo

Zdravím,

mám problém s příjmem stanice Canal+ Domo a Spektrum Home na Skylinku. Kartu mám v UNI čtečce na přijímači s Enigma 2. Jde o ICE kartu v režimu Irdeto. Kanály jako Prima Krimi nebo Seznam.cz TV normálně fungují. Mám image VTI a Oscam.

Mělo by to fungovat bez problémů? Nebo je potřeba nějaké speciální nastavení, či verze Oscamu?

Děkuji za odpovědi.

OrHoro
Registrace: 4/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40
Odpověď v diskusním vlákně

@koudelka

Ta cena je spíše směřovaná na poskytovatele placených pirátských služeb. Pokud nějaký programátor má takové know how, proč by to měl poskytovat zadarmo nebo levně, když někdo jiný na tom těžce vydělává.

Jednou všichni, pokud budeme chtít i nadále užívat služeb satelitních poskytovatelů, budeme muset přistoupit na jejich podmínky. Nebo se na to vykašlat.

OrHoro

@OrHoro

Súhlasím. Avšak musíme to rozdeliť na Skylink, freesat a ostatných. Pri ostatných provideroch nikdy problém nebol, že sa muselo ich prijímač používať a žiadne zdielanie sa nedialo. Takže treba uznať, že môžme byť radi, že to ako tak ide aj vo vlastných prijímačoch.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@OrHoro

..no, to sa ale musis rozhodnut sam. Bud budes vyuzivat vyhody UNI citacky, alebo pouzijes na Tvoju ICE kartu Skylink CAM irdeto SMIT. Napr. ja si ofiko platim Skylink iba a len kvoli tv staniciam CINEMAX HD a CINEMAX2 HD. Canal+ Domo je do poctu...

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

@OrHoro

No prave s takovym oscamem si muzou poskytovale piratskych sluzeb leda tak zanadavat, protoze jak jsem psal je tam omezeni a proste jim to nepujde na vice klientu. Komercaci prece nebodou prodavat vec, kterou pak nekdo vychytraly bude prodavat 2x draz. Proto ta pojistka a navic vazanost na cislo karty, takze kdyz prodas jinemu cloveku tak nebude chodit vubec.

koudelka
Registrace: 4/2009

RE: Canal+ Domo

preto je ku kazdej karte aj sluzba Skylink Live aby to mal uzivatel na "vice klientu" a nuti uzivatela kupit si telku pre ich aplikaciu :D :D :D

TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W

EnoSat
Registrace: 1/2006

@EnoSat

JJ...pokial sme si mohli programy poukladať podla seba v skylink live a v menu som si nastavil že to mám pripojené na parabolu mám v TV M7-kartu tak to bolo zaujímavé.

maradona
Registrace: 8/2018

@OrHoro

Jó, pane, časy se mění. Co fungovalo x let, nemusí fungovat příští týden. Asi tak...

rogue
Registrace: 9/2008

@EnoSat

Skylink Live není špatné, ale chybí tam polovina programů. Je fakt, že jsou většinou nekoukatelné, ale platím za ně, měly by tam být. ;) . A ten komfort taky není nejlepší, i když uznávám, že za ty roky se to trochu zlepšilo. Pamatuju na začátku, že to bylo vázáno na jednu IP adresu, což prakticky vylučovalo použití na mobilním telefonu. Jen doma.

@Koudelka - Tak to vidíš. V tom případě nechápu, proč by si měl někdo kupovat tak drahý EMU software, když je tak omezený. Jeho tvůrce nemusí funkčnost garantovat. Za půl roku mu něco přelítne přes nos a prachy vyletěly komínem.

Přemýšlím, jaké mám vlastně alternativy. Freesat prakticky končí, Telly má tuším spárované karty s přijímači. Fotelka je o ničem na té pozici, kde je. A nic jiného tu asi nefunguje.

No, mám doma VU+ Uno 4K s kartou od UPC. Základní programy kódované nejsou. Takže, kdybych vyměnil tuner za FBC DVB-C, tak funkcionalita zůstane zachovaná alespoň pro těch 40 základních programů a za 272,- mám 130 programů, polovina v HD. V ostatních přijímačích jede z kabelovky prakticky všechno, co na DVB-T2, plus pár programů navíc. To ale budu muset řešit někdy za dva roky.

OrHoro

Psal jsem si s paní ze zákaznické linky právě ohledně zvýšeného zabezpečení. Nejprve mi odpověděla, že na mém příjimači bych neměl chytat ani PCNNN, ani Prima Krimi. Tak jsem ji odpověděl, že dané stanice přijímám. Doporučila mi dokoupit CAM. Jenže jsem ji hned v prvním mailu napsal, že nemíním nic víc investovat. A že pokud v Digitalu uplatní na všech programech vyšší zabezpečení, nebudu mít možnost sledovat předplacenou službu. Dodal jsem, že by mi nepomohlo ani vrácení poměrné částky do kreditu. Jedině vrácení na bankovní účet. Odpověděla opět tím, že si mám koupit CAM a že neví, zda bude vyšší zabezpečení i u dalších programů z Digitalu. Ale hlavně že mi vzápětí přišly dotazníky spokojenosti.

F4turbo
Registrace: 4/2019

som zvedavý kedy a či naozaj zapnú caid 0653 na 23,5. :)))

maradona
Registrace: 8/2018

@OrHoro

treba si kúpiť QVIART keď to padne máš prinajhoršom box CI slotom a na domáce hranie sa to postačuje :)))

peto197601
Registrace: 3/2019

@OrHoro

I Slagr Peremium je ve vyšším zabezpečení

Standa22
Registrace: 3/2009

@peto197601

Musel bych koupit tebou jmenovaný druhý přijímač, do obou koupit CAM + dvě nové karty, protože k té mojí ICE už kartu NEXT nedostanu. Poměrně vysoká investice.

Teď mám jedno VU+ Uno 4K s dvěma kartami a pak mám starší DM800 u druhé televize bez karty.

Pokud bych musel provádět takovou investici, tak bych raději u UPC objednal druhý CAM + kartu za 70,- měsíčně a to bych strčil přímo do televize, která má DVB-C/T. To za předpokladu, že bych na obou TV chtěl mít všechny programy.

Mám od UPC internet za 400,- + asi 130 programů za 272,-. Skylink mám jaksi ze setrvačnosti a taky kvůli slovenským programům (Markíza, JOJ atd). A samozřejmě kvůli možnosti neomezeně nahrávat nezakódovaně.

Přemýšlím, že jestli to se Skylinkem půjde tak dobře jako doteď, tak setrvání u nich přehodnotím. :))

OrHoro

Mimochodem, UPC zatím má všechny programy Discovery i Eurosport :)))

OrHoro

@OrHoro

opäť si nepochopil :)))

peto197601
Registrace: 3/2019
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra