![]() |
|
DIGI SK modulyMá někdo možnost porovnat kartový a bezkartový modul ohledně rychlosti přepínání programů na jednom přijímači?Může být ten bezkartový modul rychlejší? A na webu uvádí, že ten bezkartový umí používat automatiku ladění rastru. |
lubos32
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 487 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
@Noname1To je na Tebe...Kto chce vseobecne slovenske tv stanice + Premier Sport HD, plati u Orange mesacne 8,-eur a este mas v CZ ceske DVB-T2. Ked Ti viac sedi Telly + ceske DVB-T2 nech sa paci... Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
@bohus31a když máš 2 moduly a 1 kartu v uni, tak máš někde nějak nastavené priority na dekodování?Zajímala by mne možnost jestli jde docílit na Formuleru s OpenPli to,aby prioritně dekodovala čtečka, pak modul a na závěr případně server. |
lubos32
![]() |
|
Zmíněné Eurosportylze v době smart TV, android boxů, PC atd. mít za 129/měsíc z Eurosport Playeru. |
radek1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 452 |
![]() |
|
@radek1Já jsem zaplatil 450Kč na rok ve slevě,a jinak stojí něco přes 600Kč na rok. |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 128 |
![]() |
|
@lubos32oscam je rýchlejší ako CI.![]() ![]() |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 143 |
![]() |
|
RE: DIGI SK moduly@maradona, a odkedy oscam šiaha na CI ?![]() |
Steiner
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 518 |
![]() |
|
@Steinersi robíš (nevhodné slovo)..... asi si to blbo pochopil.....![]() mám oscam + CI-Digi v bazmeku ....prepnem si napr. na Eurosport,Discovery,Travel atd... na 0,8-ke, nemám to na 0653 ide to s digi-sk a CI. ![]() ![]() |
maradona
![]() |
|
@lubos32Formuler nepoznam, teda neviem...V openATV 6.4 na Opticume /foto v albume teraz na strane 4/ to mam nastavene: Dekodovanie_Priradenie Cl_Slot1_Digi_Slot2_Irdeto Access Softcam_vyber_oscam_orangetv Rezim_Cl legacy Cl_podpora vysokeho dat toku_ano V komto nastaveni dekodovania mi prepina tv stanice medzi jenotlivymi pay-tv providermi v casovom useku pod jednu sekundu. Avsak u DIGI pyta odomna na niektorych tv staniciach rodicovsky kod a neviem tuto hlasku na linuxe vypnut. Poradi niekto? Aby som nikdy nemusel datlovat 1234? Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
@bohus31v menu pre CI-Digi-sk si nastav pin natrvalo. |
maradona
![]() |
|
RE: DIGI SK modulynechápem že ešte stále niekto rieši rýchlosť prepnutia. To msuí byť z nezmyselných recenzií - koľko je RAM-ka a čo sa prepne program rýchlejšie ako 200milisenkund.Možno kto má TV s modulom a musí poprecvakávať všetky programy pretože EPG má po zapnutí prázdne - tam by som to chápal. Ale keď mám EPG tak vyberám podľa toho kde je aký program, resp. si najprv prečítam o čom daný program je keď mi názov nič nehovorí. a prepnem za večer povedzme 3x. Tak či je to spolu 3x1sekundy života alebo 3x3sekúnd je mi jedno. DigiSK: kto má prijímač alebo TV s CI-ďúrou má možnosť zobrať si do nájmu modul za 1.50EUR/mes kto nemá prijímač s CI-ďúrou tak za tie isté 1.50EUR si môže zobrať Kaon a používať fastscan a doplatiť si napríklad archív. divím sa, že niekomu na fiktívnu adresu dali modul s ročným predplatným. Keď po roku až to prestane hrať na tú pani v digi centre vykašlete tak zacáluje ten modul ona. viazanosť/neviazanosť sa môže každý rozhodnúť sám |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
Dagy2Je to mozne, ked si ten modul kupis tak ziadna pani nemusi nic calovat, mam dva moduli na jednu zmluvu a jeden mam v najme a druhy som si kupil |
apaopic
Registrace: 11/2016 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
DIGI SK modulySouhlas s apaopicem,koupíš modul a můžeš ho pitvat jak se Ti líbá. |
agamon
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 329 |
![]() |
|
DIGI SK modulyoprava líbí |
agamon
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 329 |
![]() |
|
@Dagy2No tu rychlost přepínání řeší hodně lidí - třeba přpínají mezi novou primou a CT při zprávách.. A asi je fakt otravn=é čekat 3s.Že to tobě nevydí neznamená, že to nevadí jiným. Od toho je forum, kde se řeší individuální problémy. A původ dotazu byl také na rozdíl mezi kartovým a bezkartovým modulem. A paní nic cálovat nebude, jelikož adresy jsou dvě. Jedna instalační ( tam píšou tu adresu prodejny) a pak fakturační a tam je skutečná adresa dle dokladu ( OP, PAS) No a myslím, že DIGI SK aktuálně neumožňuje koupit si modul nebo přijímač. Příští týden uvidím jak dopadnu v reálu na pobočce. |
lubos32
![]() |
|
@agamonA jak se pitvá takový modul? |
Noname1
Registrace: 1/2021 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
@lubos32no máš pravdu, v živote som neprepínal počas správ medzi dvomi programami. Neviem, aký význam má prepínať medzi správami, na to som teda ešte neprišiel. Mám jednu stanicu, na ktorej mi správy vyhovujú a tú pozerám. Pokiaľ vidím v upútavkách, že by malo byť niečo zaujímavé na inom programe tak použijem nahrávanie - tam potom preskáčem nezaujímavé kecy, reklamy a pod. a pozriem len čo ma zaujímalo.Na čakanie cez reklamy používam PIP, nie precvakávanie programov. DIGI modul mi na odkúpenie nikto neponúkol (možno že na prenájme zarobia viac) ale už som dva zase vymenil, ktoré prestali fungovať a keby boli moje tak ich zacálujem znova. Takže prenájom vyhovuje. Prajem ti aby ti to na ten budúci týždeň vyšlo keĎ už nevieš ako na to inak a tiež bude fajn, keď tie dámy v predajni nepodrazíš. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: DIGI SK modulyDagy ti si v Digi?![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
![]() |