Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

CAM701 Viaccess Neotion s kartou Skylink

Uvazujem nad kupou tohto CAM Viaccess s integrovanou kartou Skylink. Neviem nikde najst, po akej dobre od zasunutia do Cl slotu je nutne tento CAM s kartou registrovat na strankach Skylinku. Alebo, opytam sa inak. PRACUJE VOBEC tento CAM s kartou v PROMO mode, bez registracie tzv. gratis? Ak ano, ako dlho? Ma s tym niekto skusenost z praxe?

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30
Odpověď v diskusním vlákně

@mike2011

Tu spravu som zatial necital, tak dik moc za info. Som DIGI SK abonentom, tak fajn... Mozno sa casom aj Skylink posnazi a zaradi do svojho portfolia ciastocne sportovy tv kanal Canal+ 4K UHD, aj ked ohladne vysielacich prav to nemusi byt vobec jednoduche.

bohus31

Zpozdene dekodovani

Ahoj,

plati stale, ze moduly CAM701 umi dekodovat zakodovane nahravky dele nez Irdeto moduly, prip. jak dlouho se daji nahravky u obou modulu dekodovat?

Nebo se u nich ta doba take nejak krati nebo da se odhadnout jestli ji Skylink bude take zkracovat?

biga
Registrace: 9/2006

@biga

Ked som nahraval priamo z telky tv stanice pay-tv Skylink, tak mne s CAM irdeto SMIT prestali hrat nahravky asi po dvoch dnoch od kedy som nemal zaplatenu pay-tv. Nakolko mienim svoje nahravky pozerat kedy chcem aj ked nemam zaplatenu pay-tv, tak nahravam tv stanice platenej televizie na externom STB nekodovane. Takze skus nahravat na ext STB nekodovane a viac Ta nebudu trapit ziadne CAM-y pay-tv.

bohus31

@bohus31

Díky za reakci, ale já se špatně vyjádřil.

Mám VU+ Uno 4K SE s VTi image, tzn. FBC tuner. Abych mohl nahrávat více programů zároveň, nahrává se vše kódovaně a dekóduje se až následně ve Standby. Funguje to, jde mi ale o tu dobu, po kterou to jde, protože ten jeden den může být často na knop.

biga
Registrace: 9/2006

@biga

Aha...No, tak mne staci nahrat raz za cas iba jeden program a pre istotu nekodovane.

bohus31
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra