![]() |
|
Poradíte z výberom?Zdravím na sobotný podvečer. Chcel by som sa spýtať na možné tipy prijímača ako náhrada za dosluhujúci typ. Určite by to malo byť niečo lacnejšieho charakteru. Je tam momentálne skylink karta M7. Je to taký typ sledovania že pri varení, pri stole, pri obede, pri káve atď. Požiadavky na prijímač: - Možnosť sledovania BBC paketu z 27,5 W (chystám do budúcna) aby s tým nebol problém- hisilicon procesor (páči sa mi obraz) - možnosť vkladania jednoducho POWER VU na 0,8 W - Voľný aspoň jeden CI slot, nebolo by však na škodu 2 x CI (príjem modulov DIGI, Orange, Skylink striedavo) - aspoň jedna čítačka pre univerzálne využitie .... - chcel by som do budúcna na tom príjem aj FEEDS na 22 W NHL v BISS - H.265 samozrejmosťou - jednoduchá obsluha - nemusí byť LINUX ale už keď treba nezbláznim sa. - rozumná cena? no neviem, snáď ale úplne až max 100 euro. Ďakujem za prípadné tipy, niečo som pozrel ale ešte neviem, pozeral so po ZGEMMA h9 to bolo tuším, už presne neviem. 3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 170 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
@horajnjednoznačne VU+ DUO 4K SE!kvalita obrazu s Opticum sa nedá porovnať. Ja osobne mám VU+ UNO 4K SE a obraz je nádherný. DUO bude to isté. Za starých časov som mal iný produkt od tohto výrobcu - Opticum 403p takže viem o čom hovorím. |
SPQR1
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 171 |
![]() |
|
@SPQR1Pane, děkuji za názor - do toho VU+ mě "tlačí" i tři nezávislí prodejci. Já si fakt nechám poradit protože když už mám něco takového kupovat, tak ať to stojí za to. |
horajn
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
@horajnVšetko je v poriadku, presne na tieto veci má toto fórum slúžiť - poradiť si navzájom.Veľa šťastia a "dobrú ruku" pri konečnom výbere želám! ![]() |
SPQR1
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 171 |
![]() |
|
@horajnPrepáčte, ale VU+ je o 2 levely vyššie ako Opticum. Takže ak to finančne zvládate tak jednoznačne VU+.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 620 |
![]() |
|
@peterskDěkuju za názor - o finance mi teď vůbec nejde - já jsem si přidal ke Skylinku Telly a najednou jsem zjistil, že mi můj starší přijímač (TechniSAT SIR) nepřehraje některé zvukové kodeky a to je samozřejmě průšvih. Takže musím co nejdřív sehnat kvalitní přijímač se dvěma CI sloty, no a když už mám něco kupovat, tak ať to stojí za to, protože televizor (LG) mám už taky staršího data, tak ta mi može taky odejít každou chvilku a tak já si už takto chci nadejít do budoucna.![]() Moc děkuju a přeju hezký den, Rosťa |
horajn
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
@horajnNo s dvomi CI sloty to bude problém.Jednoznačne VU+ DUO 4K SET55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 620 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |