, sekce: Jiné placené TV |
|
IPTV sk/cz služba pre 2 TVAhojte,Končí mi Magio GO premium, bol som veľmi spokojný ale cena nebude 6 eur ale 11 eur. Čo je veľa za to že pozrieme správy a nejaký ten šport. Hľadám teda niečo nové pre 2 TV (android TV a Samsung tizen) kde bude markíza, jojka, ta3 a hlavne sport1 a sport2. A určite nechcem viazanosť a satelit. Akú službu by ste odporučili? Ďakujem |
trolinof
Registrace: 3/2014 Příspěvků: 5 |
|
|
Re:IPTV SK CZ PRE 2 TVVyskúšaj antik tv 3.90€ /mesiac možnosť mať na dvoch zariadeniach v cene.Buď Antik tv box alebo android box alebo smart TV.Vyše 120 programov slušný základ pre nenarocneho diváka. |
Furiosos
Registrace: 1/2021 Příspěvků: 2 |
|
|
@FuriososSúhlas, ale pozor, android áno, Tizen nie - tam potrebuješ ich box za cca 50 EUR, ale inak súhlas ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 500 |
|
|
Re:DzordzoNepotrebuješ ani tak ich box ako kúpiť najlacnejšiu verziu android boxu.Na wish alebo aliexprese sa dajú zohnať už od 30€ ale zase čakacia doba je 1-2 mesiace.Osobne som to vyriešil Xiaomi tv boxom lebo UPC ani Antik nie su schopný prevádzkovať svoje appky pre Samsung-tizen. |
Furiosos
Registrace: 1/2021 Příspěvků: 2 |
|
|
@FuriososAntik doťahuje archív pre Tizen, zatiaľ...Za tých 20,- EUR rozdiel to nestojí ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 500 |
|
|
RE: IPTV sk/cz služba pre 2 TVnajdi znameho co ma kartu skylink a nevyuziva skylink live. vzdy sa aj v rodine niekto taky najde ... |
JanoHels
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 886 |
|
|
RE: IPTV sk/cz služba pre 2 TVSledovanietv.sk? |
Spacer
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 1 053 |
|
|
RE: IPTV sk/cz služba pre 2 TVAk chceš bezplatne pozerať tv, kúp android box z Bazoša a natiahni do neho apku Slovenské a české tv a ideš. Veľa programov cez internet ponúka aj Satro a Horizon, ktoré sú od Mágia lacnejšie. Bohužiaľ, Magio go bolo kvôli športom najžiadanejšie, preto nahodili tú nekresťanskú cenu. A ešte uvažujú o zvýšení poplatku za sledovanie na 4 tv, povedal mi ich zamestnanec. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
|
|
RE: IPTV sk/cz služba pre 2 TVApp Digi Sport48€ na rok Všetky Digi Sporty, Premier Šport, Sport 1+2, Nova Sport 1+2, Arena Sport 1 RTVS 1-3, ČT 1-3, Markíza, Dajto, Doma, JOJ , JOJ Plus, Waw TA3, ČT24 Viac pre život nepotrebuješ |
laky87
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 69 |
|
|
RE: IPTV sk/cz služba pre 2 TVAko dobre vedieť, čo človek potrebuje pre život. |
Spacer
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 1 053 |
|
|
RE: IPTV sk/cz služba pre 2 TVĎakujem páni, zatiaľ to vyzerá na antik, cena super a majú aj sport1 a 2, škoda že im ešte nejde aplikácia pre Samsung TV, ale možno to do konca februára keď mi končí magio stihnú aby som nemusel riešiť ďalšie krabičkyDigi go je tiež fajn cena aj športy, ale asi len na mobil a tablet to ide, či? Nenašiel som v Samsungu ani android TV ich appku? |
trolinof
Registrace: 3/2014 Příspěvků: 5 |
|
|
@laky87myslíš,že každý má tvoje chutě??,já bych sport v tv vymazal navždy |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 468 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|