Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Televize LG 65un7000

Ahoj,už 2x se mi stalo,že do druhého dne,zmizeli některé uložené programy.nevíte prosím čím to?Je chyba v nové tv,nebo Skylink?Dík.

sitar
Registrace: 5/2015
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Televize LG 65un7000

Kdoví co s tím máte a co s tím provádíte. Když je zaplněná paměť, tak další stanice nelze přidat, protože se tam jednoduše nevejdou a nebo přestane fungovat třídění-nejde přidat další stanice do FAV.
Televize je na koukání a ne na kejkle se satelitama. Na to je satelitní přijímač.
-- Vypínání na prodlužku - no comment
-- Existuje pro LG nějakej Editor ?? -- na zálohy settings?
-- Doporučuji promazat data a mezipaměť u aplikací, případně nepoužívané apky odinstalovat.
-- Jenom na okraj - problém s nedostatkem paměti u smart televizí se může projevit i jinak, např. při sledování YouTube nebo Browseru může nastat případ, že grafika nestíhá.

MMorous
Registrace: 10/2019

@MMorous

sitar pise, ze TVP je novy, takze pravdepodobnost, ze je pamat plna, je takmer nulova.
Pamat v TVP je dostatocne velka. Ja s mojim TVP "cvicim" teda dost, okrem existujucich som si doinstaloval 24 dalsich app, naladenych tam Total asi 350 stanic, mam zavedenych 8 favoritnych skupin - a Memory utilization je iba 32%...

A inak to "Vypínání na prodlužku" teda fakt no comment. Odhliadnuc od skutocnosti, ze TVP "v noci" vykonava rozne servisne operacie, ako napr. sw update, pixel refreshing, atd. TVP ma byt ponechany v stave Stand-by, aby toto mohlo prebiehat v case, ked my spime.

romanss
Registrace: 7/2018

@romanss

Píšeš to správně, ale zkus naladit komplet všechno 13-19-23-28, přidej k tomu Rally Asphhalt8, Asphalt Xtreme a Rally Fury a začni třídit. V určitým okamžiku se to zastaví a dál to nejde. LG neznám. Ale SONY to pak nezvládá.
Hra Magic Rampage nebo BB Racing tolik paměti nebere, ale u aut to je znát. Taky Kodi je náročný.
Mě se dokonce stalo, když jsem si hrál, že nestíhala grafika buď na Browseru nebo YouTube.
-- Ale to jsou moje poznatky ze Sony, LG nemám.
-- Kolega má Sony co já, jeho kluk tam honí hry a s televizí mají pořád problémy. A těch chytrejch řečí okolo. Tak tomu můžu poradit jenom vypnout přívod 220 - tvrdej restart s prodlevou.
-- K obsluze dnešních přístrojů nestačí jenom selskej rozum, je třeba taky používat hlavu.

MMorous
Registrace: 10/2019

@MMorous

"Televize je na koukání a ne na kejkle se satelitama"

no to uz v januari na for roka 2021 ... zacina sa nam ten rok povedeno :)

a teraz k veci, nasiel som na zahranicnom fore jednu zalezitost, sice sa to tyka poprehadzovanych kanalov po vypnuti tv, ale mozno za pokus to stoji...

" You have to activate LG Hotel Mode, activate LG Hotel Mode Setup, and set DTV Programs Update to manual. And then the modifed with Chansort channel list via USB copy on the television.

To activate the hotel mode: Press and hold the Settings button on the remote control for approx. 8 seconds until the current channel with number/name appears. Then immediately enter 1105 consecutively and confirm with ok. Now you are in hotel mode."

cize je nutno zapnut hotelovy mod a vypnut v nom DTV Programs Update

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

@romanss

To, že to tvoje televize nedělá, nebo že si to nedokážeš představit neznamená, že to neexistuje. Je to letitý problém zejména u nižších modelů této značky. Kromě mizení jednotlivých kanálů tyto TV také dělají, že smažou kopletní setting a napíšou není naprogramováno a eistují i modely LG, kde nejde vypnout automatická aktualizace kanálů, takže si ručně naladíš a seřadíš své programy, vypneš TV a ráno je vše zpřeházené a můžeš začít znovu. Vedl jsem na toto téma několik rozhovorů s šéftechnikem LG p. K**** (kdo je z oboru ví)a jeho resumé bylo - mají si koupit vyšší model. Pravdou je, že u dražšího modelu jsem se tím zatím nesetkal. Co se týče v diskusi zmiňovaných Philipsů, tak tam jsem to také zažil, ale po aktualizaci sw a povypínání všech automatů už OK.

petr71
Registrace: 6/2006

Označovat člověka, který obyčejnou sw chybu, která má svoje jasné příčiny, řeší tím: kupte si dražší model, slovem technik je hodně velký eufemismus. Vypínat televizi vytažením ze zásuvky ve 21. století prostě nejde. Vždycky to byla kravina, ale teď to nejde. Stejně jako nemůžete počítač vypínat vyražením ze sítě, nejde to u současných televizí (tedy jde, ale ne bez následků).
Hypotéza: To mizení kanálů bude mít nejspíše příčinu v sw televize, který automaticky prohledává, co má na anténě, a co se mu zdá, že nehraje, tak ze seznamu vymaže. U satelitního příjmu bude příčinou signál z antény - proto tak vymaže ty nejchytlavější kanály, tedy ČT na 23e, když bude v noci zataženo apod. a ony se dostanou pod minimální hodnotu. Hypotéza by se dala ověřit tak, že bych schválně zeslabil signál satu, třeba maličkým posunutím antény, nebo u diseqc odpojením jednoho LNB, zmizí naladěné programy? Pokud tenhle automat nejde vypnout (což by byla sw chyba LG), bude třeba se postarat, aby signál z antény byl dobrý vždy.

Antonín
Registrace: 8/2005

Je to u LG modelů poměrně častá věc. Zatím jsem se tohoto jevu pokaždé zbavil vypnutím automatické aktualizace programů. Jen jednou mi klient hlásil, že se mu to stalo opět. Po příjezdu se ukázalo, že měl aktualizaci opět zapnutou. Důvod: syn mu hodit TV do továrka kvůli nějaké smart aplikaci....

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

@Antonín

Ked tak rozmyslam, ano, slaby signal by mohol byt pricinou jeho vyradenia zo zoznamu kanalov. To by mohlo vysvetlovat, preco som sa ja s takym niecm za cele roky nestretol - vsetky kanaly mam "silne" podla ukazatelov urovni signalu v TVP LG. Obcas na to pozriem, ci sa nieco nestalo s antenou, alebo niecim inym. Vsetky kanaly mam na vysokych percentach a nikdy sa mi ziadny nestratil.
Logiku to ma.

romanss

romane

Mám na Tebe prosbu, nemohl bys používat, tak jako všichni tady, výraz TV? Tvůj nový výraz TVP je divný, ale možná je to jenom můj dojem, je to na Tobě a na ostatních...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

tukan - niekde to tak oznacuju a mlady to zhltol aj s navijakom. Bohuzial to je tak vo vsetkom. V obchode nevedia co je rucny mixer, nevedia co je zollstock, proste nova tabulkova generacia co citam to viem. :8)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Díky všem za rady,vypnul jsem aktualizace a zatím ok

sitar
Registrace: 5/2015

@sitar

..vypnutie aktualizacii pomoze do casu. Na orbite su vsak caste zmeny parametrov roznych tv stanic. Takze ak budes pridavat nove tv stanice /nove frekvencie/, tak mozes cakat ze pri takomto doladeni Ti niektore tv stanice PRIBUDNU...Lenze obvykle sa niektore TV stanice z povodne naladenych aj stratia. Niekto si to vsak ani nevsimne. Inak takato SW zavada TV SAT tunerov je bezna nielen u LG...

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

@tukan

No prosim, ale beze vseho.
Prestanem pouzivat vyraz TeleVizny Prijimac (v skratke TVP), ktory pouzivam uz najmenej 25 rokov a budem pouzivat vyraz TeleVizor (v skratke TV).
Pre mna je to malickost a ak to bude prijate pozitivne, tak ja budem len rad.

romanss

romane

Mně /nechci mluvit za ostatní/ se to plete s polskou TVP, která je v této skratce obsažena. Na tuto skratku zde na foru narazíš v historii jenom v tomto smyslu, možná se pletu, možná jsem hnidopich, v každém případě Ti děkuji...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

@tukan

V pohode. Zamenitenost s polskou TVP som si vobec neuvedomil. Vies, mam to zauzivane este z roznych diskusii z rokov 90-ych o audio-video technike, neskor z novej ery digitalnych kamier formatov D8 a miniDV... Ked som radil, ako odblokovat kamery SONY Digital8, aby sa dal robit digitalny zaznam nie len cez objektiv, ale aj cez video vystup, kde sa obratil smer signalu... V tom som bol fakt dobry. Jaj, kde su tie casy...
Vsetko dobre.

romanss

@tukan

Len aby sa Ti potom to označenie TV neplietlo všeobecne s televíziou, ako napr. ČT.

Frank11
Registrace: 2/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra